Wpisy 1 237 075 – 1 237 174
20 listopada 2012 08:58 → 20 listopada 2012 10:47, 100 wpisów
dla zainteresownych wklejam meila od pani fortunaty która miała nam pomoc...tylko nie wiem w czym...
"Obiecałam że się odezwe więc to robie !!! Fortunata55
Nie wiem w czym Ja bym mogła Pani pomudz,ale Ja tu nie mam nic do powiedzenia...
Mówiłam wyraźnie że nie jestem wróżką i puki co nie mam w planach nią zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc napewno Pani nie powróże,chociaż to potrafie!!!
Jednak wiedza moja nie jest wykorzystywana do przepowiadania komukolwiek przyszłości, chciałam
ludziom pokazać,że jestem w stanie odczytać każdego człowieka i tak w istocie jest,mam wiele talentów,ale to jest tylko i wyłącznie dla mnie.
Przykro mi ,ale musi się Pani udać do profesjonalisty z licencjami,bo Ja takowych nie posiadam. Ula. bez odpisywania"
...to na tyle co pani fortunata miała mi do powiedzenie...i czekała z tym chyba tydzien...ale mi dała wskazówki jak grac...dziekuje kochana fortunato...
"Obiecałam że się odezwe więc to robie !!! Fortunata55
Nie wiem w czym Ja bym mogła Pani pomudz,ale Ja tu nie mam nic do powiedzenia...
Mówiłam wyraźnie że nie jestem wróżką i puki co nie mam w planach nią zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc napewno Pani nie powróże,chociaż to potrafie!!!
Jednak wiedza moja nie jest wykorzystywana do przepowiadania komukolwiek przyszłości, chciałam
ludziom pokazać,że jestem w stanie odczytać każdego człowieka i tak w istocie jest,mam wiele talentów,ale to jest tylko i wyłącznie dla mnie.
Przykro mi ,ale musi się Pani udać do profesjonalisty z licencjami,bo Ja takowych nie posiadam. Ula. bez odpisywania"
...to na tyle co pani fortunata miała mi do powiedzenie...i czekała z tym chyba tydzien...ale mi dała wskazówki jak grac...dziekuje kochana fortunato...
"odczytać każdego człowieka hihihih ciekawe do jakiej szkoły chodziła
oj dostanie mie sie od fortunaty ze wrzuciłam tu tego meila, juz powinnam sie bac...
monet ania
no ja tez niekulturalnie was przywitałam Monet Ania...tak winno byc...
ale słodziak i jakie kwiatki pachnące...
islandorka>> a Ty nią się nie przejmuj
Bo to na 90%są jaja a 10% zostawiam że świr.
Bo to na 90%są jaja a 10% zostawiam że świr.
Ania ona tak pisze...nie wiem czy specjalnie czy taka "polonistka"...
Ania
Islandorka
Monet
Islandorka
Monet
Monet daleka jestem od tego...ale to osoba co lubi mącic...
e46
Islandorka nie specjalnie, po prostu ma taki bogaty zasób słownictwa
Monet.
A serce P.Ksola chyba w rozterce.
A serce P.Ksola chyba w rozterce.
moge sie założyc ze albo na forum albo meilem mi dowali...
Ania chyba nie..to jest eryka1 ona typuje w którejs grupie...
Islandorka przeczytałabys więcej innych tekstów to sama wyciągnełabys wnioski
emerytka>>>
W rozterce to chyba dla tego że po takiej grze obie drużyny powinno się do drugiej ligi spuścić.
W rozterce to chyba dla tego że po takiej grze obie drużyny powinno się do drugiej ligi spuścić.
Ania pisownie widziałam, ale czy to facet to bym sie nie założyła...
Islandorka nic prostrzego zrobic sobie np męskiego nicka i załozyć emaila, dzieci małe juz to potrafią
Ania tak na prawde to nieistotne, nie bede sobie głowy zawracała kims kto mi jest zupełnie obojętny...
mamy tu fajniejsze sprawy do roboty...nie... typowac, wygrywac...
Monet.
Nie oglądałam .Ale jak tak twierdzisz,to pewno masz rację.
Jak Ruch dalej będzie tak grał,to się nowego stadionu nie doczeka.
Nie oglądałam .Ale jak tak twierdzisz,to pewno masz rację.
Jak Ruch dalej będzie tak grał,to się nowego stadionu nie doczeka.
Ania prosze...
Ania referat???
zaraz zajrze...
Islandorka jak porównasz to z wpisami na MP czat, to sam wnisoki wyciągniesz
Ania tę pierwsza czesc to juz czytałam...tej drugiej nie znam...ale pisownia jest wg mnie inna...choć nawiedzonych wszedzie pełno i pewnie można by gdybac...
miłego dzionka wszystkim ...
nawet 50 zł tusk żałuje pożal sie Boże na takiego pseudo premiera oj Boże-zaś-znaczy znowu
wczoraj u liska chytruska był łysa pała rostkowski jak go zobaczyłem o małom tv nie rozwalił
Witajcie!! "zobacz 37 osób sledzi a nikt nie pisze z nami" Nie dziwcie się nie piszecie nic w temacie.
pafty, skoro byl rostowski, mistrz kreatywnej ksiegowosci, na pewno slowa prawdy nie powiedzial
unhapppy
i po krzyżówkach, u mnie w dwóch żb nowe paczki xingo- to popróbuje, na razie dziś 3zł
i po krzyżówkach, u mnie w dwóch żb nowe paczki xingo- to popróbuje, na razie dziś 3zł
ostatnia wygrana w jokerze padla 8 miesiecy temu moze niedlugo cos sie urodzi
no nie ma xingo tez drapalem, ale duze zapasy maja tylko w jednej pobliskiej zb, do ktorej nie chce mi sie jechac
u buka także kicha to posucha p..ierdolona w tych grach panuje-bo bida w kraju i tusek spisek na graczy z starszym maherem łysym rostkowskim szykuje
gg, zauwazylem i mnie to bardzo zastanaeia, bo wysokosc puli jest przeciez podawana w zb
unhappy; co z tego że są nowe paczki, jak na razie chyba tylko ja kupuje i w kilka dni miałem 002- pusta, 006 -3zł, 011 -3zł, 059 -3zł; może po pracy wezmę 015 lub 016
szansa, że jest w tej pacze 50zł jest spora, ale sprzedała jolka dopiero może z 15szt - jeszcze 5zł miałem, ale nie pamiętam na jakim nr. i nr. 100 też było puste i bądź tu mądry
unhappy
jak jest dostępne, to zwykle zaczynam każdą zdrapkę od nr 011,
jak jest dostępne, to zwykle zaczynam każdą zdrapkę od nr 011,
co to za różnica z której paczki i tak mają same puścioki 1zł lub 2 zł
paftynie tylko puścioki, w zeszłym miesiącu miałem w zdrapkach 250zł 1x i po 50zł kilka x; a w tym na razie max. 20zł
ja czytam numery, 011 jest dla mnie najszczęśliwszy(przynajmniej na razie)
ja nie zapisywalem sobie numerow wygrywajacych zdrapek... ale w sumie strata niewielka, bo co to byly za wygrane
a wtym licząc bez złośliwości oddasz im to z nawiązką mi 5 w dl i kilka 5/5 w multi uż zachachmęcili -to by potrzeba dużo wygrać żeby się odkuć
ja sobie ostatnio podliczylem, ile wydaje co miesiac netto na gry i sam nie wierzylem wynikom... dwa razy liczylem
unhappy, a pomijając tą krzyż; to 011 dało mi najwięcej papierowych wygranych na różnych zdrapkach - nawet w xingo 100zł miałem
pafty ja gram/ drapię ostrożnie i nie za wysokie kwoty
pafty ja gram/ drapię ostrożnie i nie za wysokie kwoty
a u mnie joker... tzn. daje najnizsza stope zwrotu... potem mini, kaskada, zdrapki, lotto i najwiecej caly czas mm
a jak wyślę j. z raz, dwa na tydzień to nie biorę tego pod uwagę; w mm gram codziennie to wiem jak jest (jeśli idzie o mnie); choć zeszły m-c nie przyniósł strat, a ten na razie przynosi
ja zapisuje sobie wszystkie wyslane pukony i wygrane, wiec mam dokladne statystyki... na poczatku tego nie robilem, ale po jakims czasie zdecydowalem sie wrzucic do bazy stare pukony i teraz juz je zapisuje na biezaco... chociaz mi sie nie chce najczesciej
unhappy
ja tam nic nie zapisuję, jakbym codziennie grał za np.50zł to może bym zapisywał, a tak skromnie po ok.10zł i wiem co jest grane
ja tam nic nie zapisuję, jakbym codziennie grał za np.50zł to może bym zapisywał, a tak skromnie po ok.10zł i wiem co jest grane
na gg wczoraj kumpeli z Radomia podałem byle jaki liczby i trafiła 7/10 noż kur a ja zero