Wpisy 1 237 144 – 1 237 243
20 listopada 2012 09:55 → 20 listopada 2012 11:56, 100 wpisów
gg, zauwazylem i mnie to bardzo zastanaeia, bo wysokosc puli jest przeciez podawana w zb
unhappy; co z tego że są nowe paczki, jak na razie chyba tylko ja kupuje i w kilka dni miałem 002- pusta, 006 -3zł, 011 -3zł, 059 -3zł; może po pracy wezmę 015 lub 016
szansa, że jest w tej pacze 50zł jest spora, ale sprzedała jolka dopiero może z 15szt - jeszcze 5zł miałem, ale nie pamiętam na jakim nr. i nr. 100 też było puste i bądź tu mądry
unhappy
jak jest dostępne, to zwykle zaczynam każdą zdrapkę od nr 011,
jak jest dostępne, to zwykle zaczynam każdą zdrapkę od nr 011,
co to za różnica z której paczki i tak mają same puścioki 1zł lub 2 zł
paftynie tylko puścioki, w zeszłym miesiącu miałem w zdrapkach 250zł 1x i po 50zł kilka x; a w tym na razie max. 20zł
ja czytam numery, 011 jest dla mnie najszczęśliwszy(przynajmniej na razie)
ja nie zapisywalem sobie numerow wygrywajacych zdrapek... ale w sumie strata niewielka, bo co to byly za wygrane
a wtym licząc bez złośliwości oddasz im to z nawiązką mi 5 w dl i kilka 5/5 w multi uż zachachmęcili -to by potrzeba dużo wygrać żeby się odkuć
ja sobie ostatnio podliczylem, ile wydaje co miesiac netto na gry i sam nie wierzylem wynikom... dwa razy liczylem
unhappy, a pomijając tą krzyż; to 011 dało mi najwięcej papierowych wygranych na różnych zdrapkach - nawet w xingo 100zł miałem
pafty ja gram/ drapię ostrożnie i nie za wysokie kwoty
pafty ja gram/ drapię ostrożnie i nie za wysokie kwoty
a u mnie joker... tzn. daje najnizsza stope zwrotu... potem mini, kaskada, zdrapki, lotto i najwiecej caly czas mm
a jak wyślę j. z raz, dwa na tydzień to nie biorę tego pod uwagę; w mm gram codziennie to wiem jak jest (jeśli idzie o mnie); choć zeszły m-c nie przyniósł strat, a ten na razie przynosi
ja zapisuje sobie wszystkie wyslane pukony i wygrane, wiec mam dokladne statystyki... na poczatku tego nie robilem, ale po jakims czasie zdecydowalem sie wrzucic do bazy stare pukony i teraz juz je zapisuje na biezaco... chociaz mi sie nie chce najczesciej
unhappy
ja tam nic nie zapisuję, jakbym codziennie grał za np.50zł to może bym zapisywał, a tak skromnie po ok.10zł i wiem co jest grane
ja tam nic nie zapisuję, jakbym codziennie grał za np.50zł to może bym zapisywał, a tak skromnie po ok.10zł i wiem co jest grane
na gg wczoraj kumpeli z Radomia podałem byle jaki liczby i trafiła 7/10 noż kur a ja zero
mam na dzis 1 z plusem zakład a multi praktycznie nie gram od wrzesnia moze raz na 2 tygodnie
ja po tym jak w wrzesniu miałem 8/10 i mi dali 520 to po 15 minutach szukania szczęki na podłodze wole juz w to nie grac i nie tracić włosów/wole 2 x na tydzien lotto mini i lepiej na tym wychodze
nie gram w multi i wiecej kasy zostaje i mniej nerwów za te badziewne wygrane
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/VL_85-022_container_train.jpg
chcialbym kiedys poprowadzic pociag na tej trasie
chcialbym kiedys poprowadzic pociag na tej trasie
a dla chcacych przezyc podroz koleja transsyberyjska ze szczypta dreszczyku mam to: http://www.iplex.pl/filmy/transsiberian,2357
mam dla Was test miSZCZoFski -
- jakie kule / i w jakich zakresach / były używane w pierwszych losowaniach multi ?
pierwsza p.r.a.w.i.d.ł.o.w.a i kompletna odpowiedź będzie uhonorowana nagrodą specjalną
- jakie kule / i w jakich zakresach / były używane w pierwszych losowaniach multi ?
pierwsza p.r.a.w.i.d.ł.o.w.a i kompletna odpowiedź będzie uhonorowana nagrodą specjalną
jescze sa dwa z marmuladą ale narazie nie moge na nie patrzyć
istotnie - zgubiłem kluczowy wyraz chodziło oczywiście o kolor
wiem, nie wszyscy tak długo żyją, jednak -
w pierwszych losowaniach ...
w pierwszych losowaniach ...
po losowaniu je w***ziele
osłodze soie klęske jaką pewnie poniose z tesem
bo sie puściłem za 5 zeta
osłodze soie klęske jaką pewnie poniose z tesem
bo sie puściłem za 5 zeta
wiesiu...Ty na siłę się napychasz tym pączkami czy o co chodzi?Ja jużpo tych eklerkach to słodkiego nic nie ruszę przynajmniej przez następne dwa tygodnie
wiesiu..no co? W dzisiejszych czasach już chyba karwa wszystko możliwe
niebieski i żółty - występowały, owszem...
wiesiek
za pięć zeta chcesz i c h podejść ?
hohoho - to cztery szanse byłyby
kiedyś
i za zero z 10 /co, w końcu, nie jest takie łatwe/ przez jakiś czas przynajmniej też był zwrot stawki
wiesiek
za pięć zeta chcesz i c h podejść ?
hohoho - to cztery szanse byłyby
kiedyś
i za zero z 10 /co, w końcu, nie jest takie łatwe/ przez jakiś czas przynajmniej też był zwrot stawki
za 5 zeta bo oni może dają wygrać tym którzy graja za małe stawki
a może w s z y s c y szarpnęli wczoraj po tym 7/9 i
... ? ?? ???
... ? ?? ???
Robal_36 jak szarpne to odrazu miliony
Lila
wiesiek77
witam wszystkich