Wpisy 1 234 797 – 1 234 896
18 listopada 2012 14:50 → 18 listopada 2012 16:56, 100 wpisów
drapciu to o mnie mowa...musiałam zmienic hasło...
Przedchwila miałem 9/10 w Keno.
Moje licby: 07,10,13,15,18,23,29,33,53,68,
Moje licby: 07,10,13,15,18,23,29,33,53,68,
beja a ile płaca za 9/10 ???
to za 8/10 ???
ja raczej nie gram na 10..choc bonusik pikny !!!
całkiem mozliwe ze drapciu go chapnie...
5,7,12,13,15,25 tak gram na 22.15
isl. nie chapnę, bo drugi zakład 9/9
isl. nie chapnę, bo drugi zakład 9/9
sprawdzcie sobie te liczby: 1,07,10,13,15,18,23,29,53,68 na ostatnich 5 losowaniach keno
drapciu nie powiedziane ze padnie dzis...
beja to w koncu masz i to to???
islandorka30,5 cos tam gralas na 14?
agatkaa bonusik padnie lada dzien
drapek
albin wczoraj przes...5 zeta dzis nic...brak funduszy
Na 14:
4-5
4-6
4-7
4-8
pomylka o 1 losownie dzisiaj ladnie weszlo z plusem
4-5
4-6
4-7
4-8
pomylka o 1 losownie dzisiaj ladnie weszlo z plusem
albinku
agatkaa to na ile skreslen grasz?
islandorka30,5 dzisiaj bys zagrala tymi parkami co nie jak by bylo wiadomo?
agatkaa na 8.9.10 tak lepeij
agatkaa zobacz duzo szybciej trafisz 4/8 niz 4/7 i 5/8 na 5/7 a ta sama kasa
dzis raczej nie bede grac...
islandorka30,5 badz cierpliwa a trafisz co s wiecej
islandorka30,5 a ostnio co tam najwiecej trafilas?
Witojcie Ludziska HEJ !!!
Śpiesze do wos coby wos troszeczka pocieszyc i pdtrzymać na DUCHU cobyśta więcy cierpliwosci okazali-- WY zachłnnne pazerne dzikusy, działata na oslep.No wita jo wum celowo bede dawkowała wiedze ,a prawdy i tak do końca nie poznocie, bo musi pozostoc to w niebie!!!NO .Prose mi okozać więcy pokory to dostanieta wiecy wiedzy odemnie.
Słuchojta w tem nasem caspiśmie powinni w krótkim czsie napisoc, co to chłopoki od PASKO BANK ROZ................
Wita co wum powiem , te ludziska z ty grupy no ta co to wysłała posłanca do mnie , uni licum na wielkum FORTUNE
A i owszem, ale to nie jest dla wos !!! Ludziska od pasko powinni to zgarnuć ale nie WY.
Posłuchojta narazie to jo wos naprowadzum na prawdziwe tory myslenia, dostalista odemnie tabelkie co jest tylko namiastkum tego co JO wiem! i co nalezy wiedzieć,aby prawidłowo typować Daleka. Puki co to PIES PUDELEK jest RASOWYM PIESKIEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wita co wom powiem , waszo grupa na stracenie i zdania nie zmieniam!!! To nie dla wos ta kasiorka, w wsy grupie przywudcum jest SZATAN z nie micego nie ośagnieta.
Nalezy zrobić tak !!!! SZATANA CAŁKOWICIE OBNARZYĆ !!!
Powyrywac mu wszyćkie kły,zerwać z niego skure BARABA,
odciąć mu te RUDU KITE,noi njjwazniejse coby on do grona swoich
znajomych zaprosił SŁONECZKO. PUSTELNIK w oczach ojca pokazuje nam pustkie tej osoby i i pakt z szatanem,uciekajta
od szatana. UN Bidok UN nie wiedzioł o tem i doł się wmanipulowoć , BIdocysko !!!Ale on juz sie połapoł o co w tem wszyćkiem chodzi, un a raczej ONA Ma w sobie piekny potencjałi moze osiagnąc w życi bardzo dużo !!!!Czego jej życzę z całego serca.
Śpiesze do wos coby wos troszeczka pocieszyc i pdtrzymać na DUCHU cobyśta więcy cierpliwosci okazali-- WY zachłnnne pazerne dzikusy, działata na oslep.No wita jo wum celowo bede dawkowała wiedze ,a prawdy i tak do końca nie poznocie, bo musi pozostoc to w niebie!!!NO .Prose mi okozać więcy pokory to dostanieta wiecy wiedzy odemnie.
Słuchojta w tem nasem caspiśmie powinni w krótkim czsie napisoc, co to chłopoki od PASKO BANK ROZ................
Wita co wum powiem , te ludziska z ty grupy no ta co to wysłała posłanca do mnie , uni licum na wielkum FORTUNE
A i owszem, ale to nie jest dla wos !!! Ludziska od pasko powinni to zgarnuć ale nie WY.
Posłuchojta narazie to jo wos naprowadzum na prawdziwe tory myslenia, dostalista odemnie tabelkie co jest tylko namiastkum tego co JO wiem! i co nalezy wiedzieć,aby prawidłowo typować Daleka. Puki co to PIES PUDELEK jest RASOWYM PIESKIEM.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wita co wom powiem , waszo grupa na stracenie i zdania nie zmieniam!!! To nie dla wos ta kasiorka, w wsy grupie przywudcum jest SZATAN z nie micego nie ośagnieta.
Nalezy zrobić tak !!!! SZATANA CAŁKOWICIE OBNARZYĆ !!!
Powyrywac mu wszyćkie kły,zerwać z niego skure BARABA,
odciąć mu te RUDU KITE,noi njjwazniejse coby on do grona swoich
znajomych zaprosił SŁONECZKO. PUSTELNIK w oczach ojca pokazuje nam pustkie tej osoby i i pakt z szatanem,uciekajta
od szatana. UN Bidok UN nie wiedzioł o tem i doł się wmanipulowoć , BIdocysko !!!Ale on juz sie połapoł o co w tem wszyćkiem chodzi, un a raczej ONA Ma w sobie piekny potencjałi moze osiagnąc w życi bardzo dużo !!!!Czego jej życzę z całego serca.
Dzikusku oj tak !!!
Tylko aż wstyd sie przyznać w tym wieku co to jest wóda , bo Ja nie wiem co to jest?????
Tylko aż wstyd sie przyznać w tym wieku co to jest wóda , bo Ja nie wiem co to jest?????
Przynajmnie coś sie dzieje !!No to moze jest jeszcze jedna taka osoba nawwiedzona,chentnie z nią porozmawiam,moze ona mnie czegos nauczy, bo Ja jestem cały czas rządna wiedzy!!!
Ja proponuje śmiech!!BO SMIECH TO SAMO ZDROWIE
agatkaa niestety nie znam,ale chętnie się zapoznam
islandorka30,5 jestes? dosstałaś meila? i jak?
islandorka30,5 jestes? dosstałaś meila? i jak?
Dzień dobry wszystkim
Agatko, szukasz kalendarza księżycowego?
tu masz link do strony, to jest ten sam z którego korzysta Medea.
mam też inny z pustym biegiem, ale takie dni Medea podaje w profilu.
tu masz link do strony, to jest ten sam z którego korzysta Medea.
mam też inny z pustym biegiem, ale takie dni Medea podaje w profilu.
Ups! link - http://www.astromagia.pl/component/content/article/7672
mala to jest ekologiczny poradnik ksiezycowy teraz jest w sprzedazy cena 9.99 mnie powiedziala,by typowac jak jest now
i nie wiem czy to fuks ale mialam 2x 6/7 i 3 w mini
i nie wiem czy to fuks ale mialam 2x 6/7 i 3 w mini
agatkaa>> fuks nie fuks. Efekt ważny.
Jak najwięcej takich "fuksow".
Jak najwięcej takich "fuksow".
malutka jesteś??? ciemnosc widze...od 7 w dół pionowo? czy jak? bo nie wiem czemu 25...p...
No widze że muzgi zaczeły u ludzi pracować!!! a to mi sie zaczyna podobać, bo jak choc troche posiadziecie wiedzy, to ona bardzo wam się przyda-nawet w życiu codziennym.
Księzyc jest władcą nieba!!! to on dostał wszystkie uprawnienia i klucze od ojc, a wiecie dlaczego???
To jest kolejne pytanie !!!oczekuje odpowiedzi !!!!
Księzyc jest władcą nieba!!! to on dostał wszystkie uprawnienia i klucze od ojc, a wiecie dlaczego???
To jest kolejne pytanie !!!oczekuje odpowiedzi !!!!
agata taki poradnik chyba widziałam na necie..
no to droga fortunatko sprawdz mi kiedy mam grac i czy w ogole...przy moim szczesciu...
agatko to nie problem grac kiedy jest nów tylko co skreslic???
Moja droga, przyjm zasade pokory!!!!!!!!!!!!!!! POPROŚ !!!
NIE RZADAJ NIE NAKAZUJ sprawdż mi co to znaczy tryb nakazujący !!!!!!!!!!!!!!! Rozkazy to tylko mogą zwierzchnice wydawać i to na najwyższym szczeblu PAŃSTWOWYM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!
NIE RZADAJ NIE NAKAZUJ sprawdż mi co to znaczy tryb nakazujący !!!!!!!!!!!!!!! Rozkazy to tylko mogą zwierzchnice wydawać i to na najwyższym szczeblu PAŃSTWOWYM JASNE!!!!!!!!!!!!!!!
tak jest pani kapitan...poprosze sprawdzic...
nie w tej chwili,nie zapytałaś mnie czy mam w tej chwili czs,a to jest wazne!!!
islandorka taki poradnik na rok 2013 jest juz w sprzedazy
w kiosku RUCH i w nim jest pisane kiedy now, pelnia itd
w kiosku RUCH i w nim jest pisane kiedy now, pelnia itd
oj fortunatko chyba sie czepiasz troszeczke, daj ci Boziu zdrówka jesli jestes faktycznie chora i nie bede ci już głowy zawracała...
Islanderko powiedziałam ze do ciebie die odezwe ,to zrobie to, meila juz sobie spisałm , cierpliwosci.
agatka ja wiem jaki ale zaraz poszukam na necie to co widziałam i ci podam link...
fortunatko jak uważasz...
Po maleńku prosze się nie pchac,ja musze nad tym wszystkim zapanować, a do Ciebie napisze Islanderko, prosze cię o cierpliwosć.
No tak to jest własnie SWIAT REALNY W którym Ja zyje i zyje bardzo dobrze !!!
6/7 w keno z cht. i exp -5zł- może po bessie zacznie się wreszcie hossa
fortunata55 witam cie serdecznie jeszcze nie mielismy okazji sie poznac tutaj
Jak nie potrafisz sklecić parki....to co to za madrości
szołłłłłłłłł
szołłłłłłłłł
ulala nawet śmiać się nie chce litość bierze ale co zrobić różni są ludzie
ULALA przyjełaś postawe PRUSKIEGO ŻOŁDAKA !!!!! A to ciekawa postać??? ale nie dla mnie.
agatko zobacz kalendarz ksiezycowy, ok spadam...
toja
Takie ***oly jak ksieżyć.szatan.warkocz...bez cyfr to jest nicość....
Takie ***oly jak ksieżyć.szatan.warkocz...bez cyfr to jest nicość....
jareczku witam i wszystkich ktorych nie widziałam i znikam...
fortunata a dzis 4-6-9 całą trójce dobrze wytypowałam haaa bez warkoczy
ulala pczywiście ale nawet nie potrafi odróżnić nicka tylko pisze że to grupa
przecież ona sobie jaja robi i wcale tego nie kryje.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
A że ktoś jej wierzy to już inny ciężki przypadek.
No właśnie ksiezyc to jest nicość--pustak golas, bo taki jest księzyc!!! Ale ten pustak golas ma coś więcej czego my nie mamy, tylko trzeba wiedziec , o co chodzi.No co niekturzy ruszyli już muzgami.