Wpisy 1 234 447 – 1 234 546
18 listopada 2012 09:02 → 18 listopada 2012 11:37, 100 wpisów
Witajcie. Hej!
Z tą mafia to niestety jest prawda,
Kilka lat temu głośno było o zamordowaniu jednego totolotkowego milionera. Pisały o tym gazety.
Z tą mafia to niestety jest prawda,
Kilka lat temu głośno było o zamordowaniu jednego totolotkowego milionera. Pisały o tym gazety.
janosik... ja nic o tym nie wiem i tego tematu nie poruszalem... witaj
nawiązuję do tego , ze na necie czy w innych mediach pisze się dużo rzeczy - niekoniecznie pokrywających sie z rzeczywistością i powielanie tegoż bez pewności jest po prostu dziwne /byleś na losowaniu - widziałeś jak to wygląda od strony kuchni?/ - Janosik 2009 znam kobietę która wygrała /jeszcze przed erą lottomatów/ i żyje chociaż wszyscy wiedzieli ze wygrała.Miała farta?
To było wtedy, jak wprowadzili kumulacje, wygrana wynosiła około 8 000 000.
stasia, ja nadal nie wiem, o czym ty piszesz? ja nie zajalem zadnego stanowiska w sprawie ustawiania losowan nie bardzo wiem, o co ci chodzi...
Kulczyk chyba żyje w nieustannym poczuciu zagrożenia przy takiej kasie i upublicznieniu swoich danych o innych już nie wspomnę. Dobra zostawiam Was wraz z waszymi rozmowami na temat gonienia króliczka , niewiedzą co zrobić z kasą po wygraniu , obawami przed wygrana i mafią i niezachwianej wierze w to co pisze TS o "nieustawianych losowaniach" itp. tylko na nic nikt z nas nie ma oczywistych dowodów
Unhappy.. .
Ja czytałem o tym zdarzeniu w gazecie, a nawet o tym mówili w TVP 1.
Ja czytałem o tym zdarzeniu w gazecie, a nawet o tym mówili w TVP 1.
stasia, sorry, ale takie przerzucanie sie "argumentami" w stylu "ja znam, ja widzialam" do niczego nie prowadzi... a same "argumenty" wartosci nie maja zadnej, szczegolnie, ze odnosza sie do jednostkowych przypadkow...
te dwie rzeczywistosci (kulczyk vs przecietny lottomilioner) nie maja ze soba nic a nic wspolnego... przykro mi, ale poslugujesz wie falszywymi analogiami... zawsze jednak masz 50% szans na to, ze dojdziesz dzieki temu do poprawnych wnioskow
Janosik 2009 u nas ostatnio zabili babkę za 100 zł
unhappy powielasz bzdety , ze ludzie nie sa przygotowani i twierdzisz ze kretynizmem jest nie ufać w czystość losowań - więc pytam - byleś na jakimś z losowań widziałeś ?
unhappy powielasz bzdety , ze ludzie nie sa przygotowani i twierdzisz ze kretynizmem jest nie ufać w czystość losowań - więc pytam - byleś na jakimś z losowań widziałeś ?
janosik... dla mnie miarodajne jest jedno... z tych 850 milionerow (po denominacji) zaledwie kilkoro ujawnilo swoja tozsamosc (bez adresu) i to wiele lat po wygranej, gdy juz byla ona wspomnieniem... a przeciez zawsze mogli...
Nie byleś prawda ? A jednak napisałes :
1 234 304. unhappy 2012-11-18 (02:24)
Teoria spiskowa głosi, że Totalizator manipuluje wynikam ... wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
*******8
na jakiej podstawie twierdzisz ze to kretynizm ?
drugi r36
1 234 304. unhappy 2012-11-18 (02:24)
Teoria spiskowa głosi, że Totalizator manipuluje wynikam ... wiekszego kretynizmu w drukowanej prasie juz dawno nie czytalem
*******8
na jakiej podstawie twierdzisz ze to kretynizm ?
drugi r36
A ja ma trójke w mini i moge sie pochwalic wszem i wobec co zrobie z wygraną,najlepiej przed kamerami TV`
stasia, ts, ktory zna KAZDEGO lottomilionera i ktory twierdzi dokladnie to samo (kilka cytatow w artykule) tez powiela brednie? zauwaa, ze najpierw napisali to oni, a ja tylko sie z tym zgodzilem
stasia... juz rozumiem... ty masz po prostu problem z czytaniem ze zrozumieniem... nie zrozumialas ani mojej pierwotnej wypowiedzi, ani pozniejszych wyjasnien, a wmawiasz mi cos takiego:
twierdzisz ze kretynizmem jest nie ufać w czystość losowań - więc pytam - byleś na jakimś z losowań widziałeś
twierdzisz ze kretynizmem jest nie ufać w czystość losowań - więc pytam - byleś na jakimś z losowań widziałeś
Za czasów Rembiszewskiego jeden milioner wystąpił w losowaniu totolotka. Nie pokazali jego twarzy, kamera była skierowana na jego plecy. Sam widziałem to losowanie.
nim coś takiego napiszesz to popatrz na to z drugiej strony - maja dostęp do zakreślonych zestawów i według mnie już sam ten fakt daje nam szerokie pole do spekulacji - i co teraz napiszesz pewnie ze sieje teorie spiskowe niepodparte niczym , ale sam robisz teorie nie mając pewności to tyle
stasia, poswiecilem ci juz za duzo czasu... wybacz, ale te "dyskusje" jednostronnie zakoncze
unhappy zaś mylisz pojęcia : czas poświęcasz nie mi ale rozmowie na temat "kretynizmu" tych co maja wątpliwości co do w/w tematu
greg ja ostatnio skreslam 10 ale tylko do 40 miałam nawet 7/10 6/10
Staruszek, były jeniec w obozie koncentracyjnym wygrał w totolotku wielką kasę. Oczywiście zjechało się mnóstwo ludzi, prasa, radio, telewizja...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
- Co Pan zrobi z taką masą pieniędzy?
- No... Kupię dom synowi, samochód, wyśle wnuczków na wczasy, dam im na szkołę, pojadę na wakacje, no i postawie pomnik Adolfowi Hitlerowi.
- Ale jak to? Hitlerowi? Mordercy? Pan? Więzień obozu koncentracyjnego?
- No, może i to morderca był, ale numery dał dobre...
witaj tina
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
ja gram 10/10 wybieram te co najczesciej padaja i te co malo potem te co czekaja w kolejce wiem ze to tylko traf
ja mam dziś przymusowy post od wysyłania,bozamknięta kolektura jest
agatkaa dzięki....już drugi raz w tym tygodniu mam 6/10,a w poniedziałek to nawet 7/10 miałam
malutka szaleju sie najadłas...i tak nie kumam jak to robisz...
malutka mam prosbe rozrysuj mi 2 przykładowe losowania jak to robisz tym swoim syst. i przyslij mi skan na meila...moze wtedy zajarze...najgorzej skąd zacząć...
majwoj ales wścibski, co drapał to jego sprawa...
mirnam
mirnam
majwoj
Mirek jak oni to robia, jestem pewna ze liczby wypadna a rzeczywistosc inna i jak tu typowac
majwoj widzisz az nam se irokezy uniosły...
co jedna