Wpisy 1 233 544 – 1 233 643
17 listopada 2012 19:43 → 17 listopada 2012 20:20, 100 wpisów
medusiaa..
Medea nie dobijaj Gały a co On będzie robił z grzecznymi dziewczynkami
Gała
Gała
>>> 1233470. Gała
Pasko co tam u Ciebie słychać?
> leci leci... strasznie szybko czas leci
Albo coś robie i robie to dobrze albo wogóle sie do tego nie zabieram,ale nie udaje i nie partocze
witam wszystkich M.P. zeby sie nierozpisywac
dzikus wygrana za 8/10 z plusem to 15 200 a nie 15 220
dzikus wygrana za 8/10 z plusem to 15 200 a nie 15 220
pasko
Louis: jak wejdziesz w swój profil to masz informację o "Aktywności". W tej chwili masz 403
dzis czat na zywo?
fortunata
Mnie bycie takim człowiekiem sukcesu jak uczą ci wszyscy amerykańscy trenerzy rozwoju osobistego, doradcy biznesowi itp. nie interesuje, ale z tym, że jak człowiek się za coś bierze to powinien to robić dobrze lub nie robić wcale zgadzam się w 100%
Mnie bycie takim człowiekiem sukcesu jak uczą ci wszyscy amerykańscy trenerzy rozwoju osobistego, doradcy biznesowi itp. nie interesuje, ale z tym, że jak człowiek się za coś bierze to powinien to robić dobrze lub nie robić wcale zgadzam się w 100%
A o czym Ja przed chwila napisałam , Jak biore sie za cos to robie to dobrze.
androomeda
To ze staram sie aby była tu zywa dyskusja, to źle, tak powinno własnie być.Kiedy wchodziłam tu bardzo często , bo do analiz, to zerkałam jednym okiem, co tu ludziaka piszą, ano to samo w kolo, DEJCIE MI PEWNIOCZKA
Kosmaty te ryby to chyba niedługo trzeba będzie z pod lodu wydłubywać?
fortunata
A co w tym złego, że ktoś prosi o liczbę bo nie ma pomysłu lub intuicja robi go w konia. Ja tam zawsze podaję swoje pomysły i szczerze się cieszę gdy komuś się udaje. Ci, którzy nie nie chcą to się po prostu nie dzielą. Po to jest to miejsce.
A co w tym złego, że ktoś prosi o liczbę bo nie ma pomysłu lub intuicja robi go w konia. Ja tam zawsze podaję swoje pomysły i szczerze się cieszę gdy komuś się udaje. Ci, którzy nie nie chcą to się po prostu nie dzielą. Po to jest to miejsce.
>>> 1233569. Gała
Pasko no to supcio ,ale planujecie ?
> na przyszłość tak
Pasko to chyba czas sie brac za przyjemnosci bo lata leca ,pózniej w szkole będa mówić ze babcia po dziecko przychodzi a to mamuśka
gała......no to supcio ,ale planujecie......a ty widzisz u pasko ma duzo kolegów czy sam w domkuu
Medeo ja nie w tym kontekscie coby Tobie dopiec , Ja ogólnie innych wpisów nigdy poza latajacymi kuflami nie widziałam, i tak sobie mysle ,Co to jest, tu nikt niczym sie nie interesuje
Gała: raczej takie czasy, że to prędzej się będą dziwić, że to mama, a nie siostra
A propos lodu to dzisiaj u mnie można było zaobserwować ciekawe zjawisko. Dzień był piękny i słoneczny. Około 16-stej stoję sobie na balkonie i oczom nie wierzę bo mgła dosłownie pełznie pomiędzy domami. Nie minęło 15 minut i mgła przykryła wszystko. Za oknem normalnie mleko a wszystko pokrywa szadź
krzysio nie wiem czy pasko jest sam w domua o kolegów musisz sam jego zapytac
Fortunata55 nie wiem czy idę dobrym torem ale znalazłam jedno ogniwo liczb,zobaczę po losowaniu.
firtuna....spadaj z tego czata. a cooo myslałas? kazdy chce pewnioczka.....nie masz spadaj
Gała
Tak park puszcza z dymem A na poważnie jest naprawdę nieprzyjemnie i to trzeci dzień z rzędu
Tak park puszcza z dymem A na poważnie jest naprawdę nieprzyjemnie i to trzeci dzień z rzędu
zerkala jednym okiem.....to zerknij dwooma
dawno takiej nawiedzonej nie widzialem. doo Toszka niech wraca
madea a czym sie martwisz ciepło w pupe masz ,los juz blisko to same przyjemnosci
Ano to dodam wam to ze w pewnym momencie cyfry z wąsko torówki pują pod rzad,dlatego prosiłam coby obserwować, jak to chodzi!!!
jest tu boo wie jak w lotto wygrac....a gra wielką aktorke astrolszke ***ną
eryka1
Byłabym wdzięczna gdybyś podzieliła się informacją czy się sprawdziły Twoje prognozy. Bo czwartek był bardzo korzystny dla gier losowych więc to może nie być metoda tylko po prostu szczęście
Byłabym wdzięczna gdybyś podzieliła się informacją czy się sprawdziły Twoje prognozy. Bo czwartek był bardzo korzystny dla gier losowych więc to może nie być metoda tylko po prostu szczęście
jeśli ktoś jest chętny na wideo chat, to przypominam, że tu jest instrukcja: www.multipasko.pl/spotkania
medea76
andromeda
Gała
kriss22221
Pasko
andromeda
Gała
kriss22221
Pasko
a dzis jest video czat?
medea76
co sądzisz o cyfrze i liczbach, które w ostatnich 9 losowaniach nie padły
5 15 18 26 34 35 37 46 74
co sądzisz o cyfrze i liczbach, które w ostatnich 9 losowaniach nie padły
5 15 18 26 34 35 37 46 74
Jak księzyc wejdzie do wodnika, to powini dac super rezultaty, tak czwartek był tez b dobry i mieliscie super niebo odsłonione, tylko trzeba było wiedziec co zrobić,Ja to wiedziałam ,ale odrazu zaznaczyłam ze narazie nie gramy tylko obserwójemy i notyjemy wazne rzecze, ale czy TU ktos słucha.
Na wygrane przyjdzie czas,
Na wygrane przyjdzie czas,
Ja jeszcze nad tym popracuje jak wróce do domu
emeryt
Według moich metod wytypowałabym 15,18,46, ale ktoś zdaj się Louis rzucił 74 no i wzbudziła moją sympatię
Według moich metod wytypowałabym 15,18,46, ale ktoś zdaj się Louis rzucił 74 no i wzbudziła moją sympatię
androo ..a ty chcesz spotkać z pasko wideo chatowe ja widzę same facety fgadają ..ani jednego cyca tak uciekła
Widze już jak to skrucic i wyeliminować, ale to będzie duzo roboty,bo musze co drugi znak ,a potem uzupełniać.
kriss22221: sprawdź pocztę. Powinno Ci przyjść jakieś zaproszenie
Ale juz widze ze jest to do zrobienia,mam już mały eksperymencik, jednak musze oblecieć wszystkie znaki coby to wszystko poisać, dlatego prosiłam cierpliwosci
androo ..same głosu nie,... wazne tylko głowa wideo ..
dobra znikam. i tam po kawy albo bracia
Wiecie Gry to logika powiązania ,cos jest zasłoniete,bo tego mi brakuje, to jest napewno gdzieś odpowieć, ano jest znalazłam j a w nastepnym miesiącu
Medeo troszke juz coś wiesz! tak no to wiesz ze to co było w tym miesiącu wcale w nastepnym sie nie powtórzy, nie ma takich samych układów,każdy jest inny niepowtarzalny,a więc druga czesć musi gdzies być prawda !!no ale to wiesz innym razem