Wpisy 1 233 644 – 1 233 743
17 listopada 2012 20:22 → 17 listopada 2012 21:19, 100 wpisów
siema, jakies obstawki na mini lotto?
Tak dla zabawy ustaliłam powiązania między liczbami lotto+ z czwartku pod kątem tego, że był to dzień o wibracji 4 wyglądały one następująco :
8 =2x4
35 =3+5=8
12 =3x4
28 =7x4
10 =2+8
22 = 2+2=4
no i tak na wariata stosując ten model wytypowała do lotto :
12,39,18,45,9,33,15,42,24
a teraz czekam by zobaczyć czy w tym wariactwie jest metoda
8 =2x4
35 =3+5=8
12 =3x4
28 =7x4
10 =2+8
22 = 2+2=4
no i tak na wariata stosując ten model wytypowała do lotto :
12,39,18,45,9,33,15,42,24
a teraz czekam by zobaczyć czy w tym wariactwie jest metoda
medea76
korn w zapasie mam jeszcze jeden zakładziktak łatwio sie nie poddam
sielawbiegnij na stadion bayernu i powiedz im niech oddaja mi pieniadze za kupon
korn748
Ja tam mogę powiedzieć tyle, że wyniki mini będą masakryczne biorąc pod uwagę układ gwiazd I jeśli już jakieś końcowki zaszaleją to raczej 5
Ja tam mogę powiedzieć tyle, że wyniki mini będą masakryczne biorąc pod uwagę układ gwiazd I jeśli już jakieś końcowki zaszaleją to raczej 5
medea obys miała racje z tymi 5
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
oczywiscie witam wszystkich serdecznie
Medea a co sądzisz o takiej teorii, że jeśli następnego dnia przypada liczba siedem to poprzedniego w II losowaniu padnie część liczb związanych z siódemką?
Monet
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
Louis
Coś w tym jest, ale dotyczy wszystkich liczb. W czwartek czyli "4" było tak, że wpadły liczby związane z piątką dokładnie 7 liczb a następnego dnia o 14-stej powtórzyło się 4 z nich.
korn748
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
Jeśli dwie planety reprezentujące te liczby będą w pozytywnym aspekcie to czemu nie
na jutro mam plan jechać w góry polatać troszkę bo czuje się lepiej i grał nie będę ale typ napisze 18 55 44 49 72
Gała kradziej bo sie zgrzejssz jak tak łapkami będziesz machał
Jak ciało A działa na B to temu ciału jest dobrze- mój profesor od fizyki tak mówił
Tak jak jeszcze że w Warszawie
To jedne są z woli a drugie z ochoty
ten sam profesor co uczył moją mame i mnie fizyki w Liceum
Tak jak jeszcze że w Warszawie
To jedne są z woli a drugie z ochoty
ten sam profesor co uczył moją mame i mnie fizyki w Liceum
nie było mnie chwilkę
andromeda miałaś dobrego profesora ,nikomu nie ubliżył spodobało misię to ,że są zWoli lub z Ochoty
andromeda miałaś dobrego profesora ,nikomu nie ubliżył spodobało misię to ,że są zWoli lub z Ochoty
marek33 powiedział mi to tuż przed odpowiedzią, przez parę minut nie mogłam powstrzymać śmiechu, ale dostałam wtedy piątke
nie za wiedzę, wykułam wtedy na blachę - chyba o pryzmacie wtedy odpowiadałam