Wpisy 1 233 444 – 1 233 543
17 listopada 2012 19:13 → 17 listopada 2012 19:42, 100 wpisów
ja nie typuje w ten sposób, choć może warto wziąć to pod uwagę, mając do wyboru 12 lub 13
Na dobre to zaczyna sie od poniedziałku, ale jutro drugie powinno już też dac fajne efekty
Witam
Medea76
Mylisz się to ja sama wymyślałam ,nie wiem czy to dobrze jak Fortunata55 mówiła zrobić tabelek od 1 do 9
Medea76
Mylisz się to ja sama wymyślałam ,nie wiem czy to dobrze jak Fortunata55 mówiła zrobić tabelek od 1 do 9
o to właśnie chodzi ,ze nie wolno grac na oslep, nie ma cyfr przypadkowych
eryka1
A to przepraszam, bo widocznie źle zrozumiałam twoj wpis
A to przepraszam, bo widocznie źle zrozumiałam twoj wpis
Ja wogule nie gram,ale astrologia szeroko pojeta jest mi potrzebna na codzień do pracy, Natomiast odkrywanie to moja pasja, a że potrafie odczytać prawie wszystko ,to już inna para kaloszy. Jednak Ja nie dotykam Tarota- To krty szatana, Ja czytam to co czste to co BÓG stworzył,Po nim nikt nie musi dzieła poprawiać, i on jest dosknały w całym swoim dziele.
Nie myslcie że Ja moze jakaś nawiedzona NIE Co to to nie, ale to temat na inny dzień
Nie myslcie że Ja moze jakaś nawiedzona NIE Co to to nie, ale to temat na inny dzień
Witam,
Po losowaniu zostanie na stronie uruchomiony wideo chat. Zapraszam do wieczornego chatowania
Pozdrawiam
Po losowaniu zostanie na stronie uruchomiony wideo chat. Zapraszam do wieczornego chatowania
Pozdrawiam
fortunata to jednak po polsku potrafisz pisać - zgadzam sie z Toba w 100%
Medeo Słońce ma dwa tory tak samo jak i księzyc
pasko, da się coś zrobić , aby w narzędziach wynik w dymku był niesortowany?
Fortunata astrologia nie jest czysta do końca to diabelski wyalazek
fortunata55 to badz taka miła i podsuwaj nam choc jakiś krag liczby abysmy mogli z nich wybierac
Mówiłam już o tym wyraznie, żejest wschód ale jest i zachód. Odsyłam do ksiegi rodzaju!!! Bóg wyraznie do nas mówi, tylko trzeba się wczytać, to wszystko ma ogromne znaczenie
andi, zaczynasz mówić tak, jakby to bóg stworzył planety a szatan gwizady
andromeda
Dokładnie kiedyś astrologów podobnie jak aktorów i samobójców nie można było grzebać w poświęconej ziemi
Dokładnie kiedyś astrologów podobnie jak aktorów i samobójców nie można było grzebać w poświęconej ziemi
fortunata, jak mam problem to czytam biblie - jakims cudem rozwiazanie przychodzi zawsze...
Powiedziałam nie rozmawiam z ludź mi pustymi, nie ma nic bez pracy!!!! zapesacujesz dostaniesz i zrobisz to sama, nie nawidze pasorzytów!!!!
Kondi t tak trzymaj Ja do kscioła ide 2-3 razy w roku a Biblie czttam co dzień.
medea76 wiem, aczkolwiek wszystko, co tajemnicze kusi , po części też trochę się tym czasem kieruje
Ta medeo , najpierw dajemy a potem bierzemy
ja też mama dusze odkrywcy fortunata...studia astro są dla mnie celem, ale czas....
Luis ciesz sie ze ja wogóle tu pisze, po pierwsze , to bardzo słabo widze a podrugie,nie zwracam specjlnie uwagi
fortunata
Nie obraź się, ale czasami piszesz tak jakbyś nami gardziła i uważała siebie za kogoś lepszego od innych. Taka postawa stoi w sprzeczności z tym co napisałaś powyżej
Nie obraź się, ale czasami piszesz tak jakbyś nami gardziła i uważała siebie za kogoś lepszego od innych. Taka postawa stoi w sprzeczności z tym co napisałaś powyżej
Gała tak jaki jest Twój punkt widzenia w tej debacie astro konsumenckiej
Aty co przyszłeś wyłapywać moje błędy!!! To bardzo źle swiadczy o Tobie !! i Juz moge Ciebie opisać !!!
androo..nie pan bóg stworzył człowieka w ziemie ..tylko wyrzycił 2 osoby w ziemie ..tak jak 2 bracia dobre i na złe ..w koncu kto zabił dobre...
no wlaśnie medea, mam czasami takie samo odczucie...a teorii tyle co ludzi i każdy może mieć rację....
Nie gardze nikim , ale staram sie pobudzic Co niektórych do logicznego myslenia i działania!!!!
medea76 a zauważyłaś, że właśnie często tak jest, że ludzie, którzy uprawiają astrologie by nie pójść dalej mają się za Guru, nie wszyscy, ale okrzykują się prorokami, albo jak ten policjant czy kto, co okrzyknął się Mesjaszem gdzieś tam
Medea zgadzam się z Tobą osoby , które przewyższają inne tajemną wiedzą są bardzo ukierunkowane pro drugi człowiek
>>> 1233472. kondi1
pasko, da się coś zrobić , aby w narzędziach wynik w dymku był niesortowany?
> Da się, ale większość osób jednak woli sortowane
Nie Jestem GÓRU i wcale nie muszę tu być! i nie okrzykuje się !!!
andromeda
Każdy czasami ma ciągoty do nieznanego i tajemnicy
No ja też się przyznaję, że metodę nauczoną od znajomej zawodowej wróżki czasami próbuję z kart "wyczarowac" liczby z różnym skutkiem
Zgadzam się z Tobą To czego w ludziach z środowisk zafascynowanych szeroko rozumianą parapsychologią jest właśnie ten kompleks guru
Każdy czasami ma ciągoty do nieznanego i tajemnicy
No ja też się przyznaję, że metodę nauczoną od znajomej zawodowej wróżki czasami próbuję z kart "wyczarowac" liczby z różnym skutkiem
Zgadzam się z Tobą To czego w ludziach z środowisk zafascynowanych szeroko rozumianą parapsychologią jest właśnie ten kompleks guru
dobra juz znikam..wy mozecie chcecie albo jak chesz
Louis
Moja dawna znajoma, która zajmowała się tym zawodowo zawsze mi powtarzała, że zanim skorzystasz z czyjejś pomocy porozmawiaj z nim i zobacz jakim jest człowiekiem i jak traktuje innych. Jeśli zachowuje się jak wszechwiedzący i nieomylny to dobrze się zastanów. Im dłużej żyję tym bardziej jestem przekonana, że to się sprawdza nie tylko w stosunku do wróżek itp.
Moja dawna znajoma, która zajmowała się tym zawodowo zawsze mi powtarzała, że zanim skorzystasz z czyjejś pomocy porozmawiaj z nim i zobacz jakim jest człowiekiem i jak traktuje innych. Jeśli zachowuje się jak wszechwiedzący i nieomylny to dobrze się zastanów. Im dłużej żyję tym bardziej jestem przekonana, że to się sprawdza nie tylko w stosunku do wróżek itp.
andromeda
Nie wyrzucił tylko zrobił im eksmisję za łamanie regulaminu mieszkańca Raju
Nie wyrzucił tylko zrobił im eksmisję za łamanie regulaminu mieszkańca Raju
no no grzeczne dziewcynki ida do nieba a niegrzeczne maja raj na ziemi
Gała
grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne ... tam gdzie chcą
grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne ... tam gdzie chcą
No cóż tak sie składa ze Ja nigdy ale to nigdy, nie zajmowałam się zawodowo żadnymi wróżbami, Jestem Przedsiebiorcą i to jest moja pasja . A to ze jestem pewna siebie to taki człowiek sukcesu musi BYĆ odsyłam do Brajana Treisi noi Wanda Loskot