Wpisy 1 233 344 – 1 233 443
17 listopada 2012 18:16 → 17 listopada 2012 19:12, 100 wpisów
Więc tak, najpierw trza zobocyc co tom w trawie piscy!! Ano
piscy co!! Słonko godo z 1 torem, i 2 tor oroz zacyno puscoc promienie na 5 i od pjutro wiecora na 6.Trza ustalic pozycje dwuch któro jest zapisano kodem!!! i wtedy jak mosz kod to jestes w domu!! 8 15
23 0
8 15
22 29
Terozki trza to na tory skierowac i zastosowac wibracje oraz trza dodawac bo posuwomy sie dolej!!
piscy co!! Słonko godo z 1 torem, i 2 tor oroz zacyno puscoc promienie na 5 i od pjutro wiecora na 6.Trza ustalic pozycje dwuch któro jest zapisano kodem!!! i wtedy jak mosz kod to jestes w domu!! 8 15
23 0
8 15
22 29
Terozki trza to na tory skierowac i zastosowac wibracje oraz trza dodawac bo posuwomy sie dolej!!
Chłopoki tutaj to nie do sie tego pokozać, to trza przy kumpie siedzis i tłumocyc jak najpeosci się do, ale narazie wieta co sie nie do , wiec cekojta na mnie.
No własnie chłopoki ,czy wy wieta kturemi torami chodzu planety???Nie tymi co w tajnem pismie do wos posły ,innymi,
A co z kodu wyniko ? co Saturn tu robi i czego on tu suko,a to satan.15 to wenus a więc dobry trop,no terozki trza znalysc kaj poszoł księżyc,anu jest pod 29 a wiec z toru to to wcale nie musi dawac 29, un musi doc cyfra z tego toru bo musi połącyc sie z tamtem losowaniem!!!!
A co z kodu wyniko ? co Saturn tu robi i czego on tu suko,a to satan.15 to wenus a więc dobry trop,no terozki trza znalysc kaj poszoł księżyc,anu jest pod 29 a wiec z toru to to wcale nie musi dawac 29, un musi doc cyfra z tego toru bo musi połącyc sie z tamtem losowaniem!!!!
kondi aloes /wiesz jak wyglada / rozrywam go na 2 polowy i niech
zolty /taki plyn jest w tym lisciu/ przykladasz na rane i bandaz
i sie naprawde szybko goi,ja dzis nozem gleboko przecielam palec
i tak zrobilam i juz nie czuje bolu /ten plyn niech scieknie
np.chusteczke/i wtedy nalozyc na palec.
zolty /taki plyn jest w tym lisciu/ przykladasz na rane i bandaz
i sie naprawde szybko goi,ja dzis nozem gleboko przecielam palec
i tak zrobilam i juz nie czuje bolu /ten plyn niech scieknie
np.chusteczke/i wtedy nalozyc na palec.
Chłopoki cierpliwośc!!!!! po mał dojedzieta, nie na chura.
POTRZEBUJE TYP OD KOGOŚ NA SYSTEM 8 MINI LOTTO PZDR
kondi idz do np.kwiaciarni i popros o szczepke to sie szybko
przyjmuje
przyjmuje
niestety fortunata, za mało danych do Twojej teorii...aby rozwijać teorię, potrzebne jest jakies ogólne założenie, a ty sypiesz jakimiś danymi bez ogólnego założenia, które można bądź poprzec bądź obalić
Chłpooki do tego trza jesce trocha wiedzy a WY jy narazie nie mocie!!!! Trza się ucyćto wtedy same docie se rade i gwarantuja WOM co 8 bez problema bedzieta wyliczali.!!!
WITAM DA KTOS SWOJ TYP NA SYSTEM 8 MINI LOTTO ??
Fortunata.
Tory kolejki wąskotorowej,czy może transsyberyjskiej?
Tory kolejki wąskotorowej,czy może transsyberyjskiej?
Chłopoki jesce jedno BARDZO WAZNA SPRAWA Planety sum w znaku zodiaku, więc one mogą nawet i po 4 razy padać pod rzad, bo tak podaje nam KOD!!!!!!
jowisz, uran, merkury w retrogradacji, a ty o jakiś torach piszesz - prosimy o założenia do teorii a nie tylko przez ciebie rozumiane fakty
Tu chodzi o kolejka to i to !!
No to sprubujmy cosik tu pomanipulować, Ja tu widze takie cacka8,21,13,15,35,38,40,44
6,8,13,15,20,22, to jest wersja tak NP bo terazki jo muse zerknuńć czy cyfry które wylicom jo umiesciłam na torach , kolejki wąskotorowy
6,8,13,15,20,22, to jest wersja tak NP bo terazki jo muse zerknuńć czy cyfry które wylicom jo umiesciłam na torach , kolejki wąskotorowy
liczby dla was
http://pl.horoscopofree.com/numerologia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-37446&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/numerologia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-37446&sgmt1=1&sgmt2=1005
Chłopoki i tam musi byc idealny porzundecek!!
Noi chłopoki wiadumo co jest tu jesce jedno , moze nawet dwie planetki , wiec trza to połączyc nierozerwalnem łancuchem
Dzikus Ja nie jestem góralką!!!!!
Hejka wszystkim
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
Medea jak wyliczasz liczbę odpowiadającemu danemu dniu?
medea{
co dzis dla raczka?
co dzis dla raczka?
No jesce mars no to trza go znalesc, w poprzzedniem losowaniu np była 36, no to terozki uno przebijo na 27
medea 3 liczby potrzebuje.....
Louis miło poznac
Dzisiaj jest 17.11.2012 czyli 1+7+1+1+2+0+1+2= 15=1+5=6
czyli dzisiejszy dzień to 6
Dzisiaj jest 17.11.2012 czyli 1+7+1+1+2+0+1+2= 15=1+5=6
czyli dzisiejszy dzień to 6
Dzikus nie wcinaj sie i nie przeszkadzaj!!!! Jasne nie lubie jak ktos przeszkadza!!!
kuźwa fortunata, na niebie cały czas są wszystkie planety, dawaj założenia do teorii
Chłopoki to jest skomplikowane ale kto mo błyskotliwy umysł to połapie
***a fortunata, zaczynasz gadać tak:" powiedzcie mi dzieci, co autor miała na myśli" ***a mać
kondi1
Nie szaleństwo tylko sobie przeanalizowałam jej wpisy po pewnym wpisie eryki1 no i swoje przemyślenia mam.
Nie szaleństwo tylko sobie przeanalizowałam jej wpisy po pewnym wpisie eryki1 no i swoje przemyślenia mam.
Zwołamy konferencja u Pasko, jo wum zadom pytania, noi zobocymy co z tego wyniknie , nie będe uczyc nieuków które idą na gotowizne!!! O nie
------
Dobry wieczór.. .
Dobry wieczór.. .
3 dziesiątki na dziś
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
11,13, 15,17, 19 21,23, 25, 27,29
22,24, 26, 28, 30 62,64, 66, 68,70
21, 23, 25, 27, 29 41,43,45, 47,49
kondi1
Fortunata pisze, że było 36 a będzie 27 obie liczby to numerologiczna 9 a dzisiaj jest silny sekstil Marsa (reprezentowanego przez 8) oraz Neptuna (reprezentowanego przez 9) czyli całkiem spore szanse, ze liczby związane z nimi wpadną dzisiaj
Fortunata pisze, że było 36 a będzie 27 obie liczby to numerologiczna 9 a dzisiaj jest silny sekstil Marsa (reprezentowanego przez 8) oraz Neptuna (reprezentowanego przez 9) czyli całkiem spore szanse, ze liczby związane z nimi wpadną dzisiaj
Dzięki, w takim razie można obstawić 18,24, 74 ?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
A wtedy liczby jak do niej dobierasz podzielne przez 6?
fortunata potwierdz lub zaprzecz to , co na polski przełożyła medea
Toc tu wyszycke ludziska tylko wołajum DOJ DOJ A gdzie honor , Ja wstydziłabym sie wogule wypowiedziec takie słowo!!! Najpierw DOJ COS OD SIEBIE a potrm czekoj i napewno sie doczekosz!!!!
Louis
74 to numerologiczna 2 bo 7+4=11=2
Jeśli chcesz się bawic numerologią to liczby podzielne przez 6, liczby których cyfry po zsumowaniu dają 6 oraz oczywiście końcówka 6
74 to numerologiczna 2 bo 7+4=11=2
Jeśli chcesz się bawic numerologią to liczby podzielne przez 6, liczby których cyfry po zsumowaniu dają 6 oraz oczywiście końcówka 6
Medeo 76 masz ogromny potencjał,wykorzystaj to i ucz się dalej> Medea dobrzze mówi 9,18,27, to mars
kriss
Oto moje propozycje na wieczór 12,39,18,45,9 i coś z tych 33,15,42,24
Oto moje propozycje na wieczór 12,39,18,45,9 i coś z tych 33,15,42,24
medeo napewno coś z tego padnie,albo sie odbije,ale tory dobre
no tak fortunata, trza sie uczyć, ale jeszcze trz mieć z czego...
kondi1
Bo ja ten pomysł od jakiegoś czasu badam na forum tzn. przełożenie aspektów planet na końcówki i liczby. Początkowo robiłam to według swojego pomysłu. Jednak ostatnio trochę pomyszkowałam i znalazłam rozpiskę, że :
1-Słońce
2-Ksiezyc
3-Jowisz
4-Saturn
5-Merkury
6-Wenus
7- Uran
8-Mars
9-Neptun
no i ponieważ nigdzie nie było 0 to przypisałam go na czuja do Plutona i jak na razie to się sprawdza.
Bo ja ten pomysł od jakiegoś czasu badam na forum tzn. przełożenie aspektów planet na końcówki i liczby. Początkowo robiłam to według swojego pomysłu. Jednak ostatnio trochę pomyszkowałam i znalazłam rozpiskę, że :
1-Słońce
2-Ksiezyc
3-Jowisz
4-Saturn
5-Merkury
6-Wenus
7- Uran
8-Mars
9-Neptun
no i ponieważ nigdzie nie było 0 to przypisałam go na czuja do Plutona i jak na razie to się sprawdza.
Prosze mi w tej chwili nie zawracać DUPY!!!! jakąś charakterystyką , innym razem.Lubie porzadek i tak musi być. Bo we wszechświecie jest idealny porzadek,taka już jestemi sie nie zmienie
no i widzisz medea, to jest założenie do teorii,a fortunata nic nie podaje...nawet teorii
Medeo 9 tor w grach nie nalerzy do neptuna
Uran to cyfry 35 i 44 i raesza w dół
Nz 9 jest marsi 36 45 to pluton
Nie wolno mieszać torów co uzywasz do choroskopu
Znikam.. .
--------------------
--------------------
Właśnie tak mają Astrolodzy PO***OLONE I potem piepszą trz po trzy para pietnascie,
kondi1
tory fortunaty to według mnie nic innego jak po prostu miks numerologii podlanej astrologicznym sosem. Wpadłam na to gdy w czwartek jeśli się nie mylę gdy eryka1 napisała na chacie, że z przesłanej jej przez fortunatę rozpiski tudzież tabelek był wysyp toru czwartego no i rzeczywiście w czwartek będący numerologiczną "4" tak było. Ale moim zdaniem to nie sprawa żadnej wiedzy tylko bardzo dobrej astrologicznej aury dla gier.
"4" to
4,14,24,34,54,64,74
13,22,31,40,58,67,76
4,8,12,16,20,24,28,32,36,40,44,48,52,56,60,64,68,72,76,80
jak ktoś ma ochotę to sobie może sprawdzic jak fartowny mógł byc teoretycznie ten zestaw w czwartek
tory fortunaty to według mnie nic innego jak po prostu miks numerologii podlanej astrologicznym sosem. Wpadłam na to gdy w czwartek jeśli się nie mylę gdy eryka1 napisała na chacie, że z przesłanej jej przez fortunatę rozpiski tudzież tabelek był wysyp toru czwartego no i rzeczywiście w czwartek będący numerologiczną "4" tak było. Ale moim zdaniem to nie sprawa żadnej wiedzy tylko bardzo dobrej astrologicznej aury dla gier.
"4" to
4,14,24,34,54,64,74
13,22,31,40,58,67,76
4,8,12,16,20,24,28,32,36,40,44,48,52,56,60,64,68,72,76,80
jak ktoś ma ochotę to sobie może sprawdzic jak fartowny mógł byc teoretycznie ten zestaw w czwartek
Ja ucząc sie torów również czerpałam wiedze z zagranicy coby ona sie uzuopełniała
kalendarzy jest przecież co najmniej kilkanaście....i każdy może wskazywać inną numerologię dnia
kondi1
Moim zdaniem tak
Bo robiąc sobie zestaw liczb dla piątki i biorąc te z nich, które wypadły w czwartek o 22.15 można było 4/7 trafic
Moim zdaniem tak
Bo robiąc sobie zestaw liczb dla piątki i biorąc te z nich, które wypadły w czwartek o 22.15 można było 4/7 trafic
tak ale ten miks jest konkretnie obliczany do konkretnej konfiguracji jaka jest na niebie na conajmniej 2 tygodnie, bo inaczej się nie da ,Planety wysyłaja promienie swoje dalekoi ja musze zerkać coby łańcucha nie zerwać
Nad tym właśnie trzeba bedzie jeszcze popracowaći to udoskonalić
Powiedzmy sobie szczerze jakby się nie obracał to plecy zawsze są z tyłu czyli trzeba mieć szczęście i intuicję.
Bo co z tego, że zrobiłam zestaw dla 4 w czwartek jak do lotto+ wybrałam nie te liczby co trzeba
Bo co z tego, że zrobiłam zestaw dla 4 w czwartek jak do lotto+ wybrałam nie te liczby co trzeba
teorii może być miliony, jeżeli komuś dana się sprawdza, to warta jrst rozwijania
Wiecie ze astrolodzy na lata na przód wszysto obliczyli i to dosc precyzyjnie
sztuką jest znaleśc odpowiednią czterdzestke, co wyraznie widat, to teraz