Wpisy 123 187 – 123 286
2 lipca 2010 09:55 → 2 lipca 2010 13:21, 100 wpisów
Witam wszystkich;] dziś znów zagram systemem 8/24/20 wczoraj całkiem całkiem mi poszło

Parę dni temu pisałam o "władzy absolutnej" jednej z partii,gdy wybory wygra Komorowski:
http
/wybory.wp.pl/kat,1025917,title,Platforma-raz-zdobytej-pelni-wladzy-moze-juz-nie-oddac,wid,12435580,wiadomosc.html?ticaid=1a731&_ticrsn=3
http
/wybory.wp.pl/kat,1025917,title,Platforma-raz-zdobytej-pelni-wladzy-moze-juz-nie-oddac,wid,12435580,wiadomosc.html?ticaid=1a731&_ticrsn=3Trafiłem niestety tylko 7 liczb z 24 typowanych, co w rezultacie dało mi 5/8 i 2x 4/8, co zwróciło 50% kosztów..
Madzia77,kathy>>>>>>

Na razie tylko marzenia.Pozostaję w nadziei,że to się zmieni
Nadzieja umiera ostatnia.
A co do losowań,to chyba warto nieco się "przyczaić" żeby zobaczyć jak się mają zmiany logistyczne w lotto z układem i mapami.
A 69 zawsze można spróbować,najwyżej nie wyjdzie....

Na razie tylko marzenia.Pozostaję w nadziei,że to się zmieni
Nadzieja umiera ostatnia.
A co do losowań,to chyba warto nieco się "przyczaić" żeby zobaczyć jak się mają zmiany logistyczne w lotto z układem i mapami.
A 69 zawsze można spróbować,najwyżej nie wyjdzie....

Pikolo >>> powiadasz warto spróbować 69?
hmm pewnie masz rację
- w towarzystwie jeszcze 01 i 77.
hmm pewnie masz rację
- w towarzystwie jeszcze 01 i 77.madzia77>>
Ja to widzę tak - 69, 36 i 77
nooo, może zamiast "36" - 66, całkiem serio
bez podtekstów
Ja to widzę tak - 69, 36 i 77
nooo, może zamiast "36" - 66, całkiem serio
bez podtekstów
Robal_36 >>> trójeczka w wersji 69, 36 i 77 zdecydowanie bardziej kusząco wygląda 
ale jak by nie było to mamy już:
01,69,77
36,69,77
66,69,77
może jeszcze jakieś propozycje

ale jak by nie było to mamy już:
01,69,77
36,69,77
66,69,77
może jeszcze jakieś propozycje

osiem ?
a tak naprawdę rzeczy ważne to -
zalegalizować zioło
uwolnić krasnale ogrodowe /pzdr dla leśnych /
Który z kandydatów powiedział: "Jak uniewinnią Szeremietewa - odchodzę z polityki" ha ?
wszystko powyżej - śmiertelnie poważnie
a tak naprawdę rzeczy ważne to -
zalegalizować zioło
uwolnić krasnale ogrodowe /pzdr dla leśnych /
Który z kandydatów powiedział: "Jak uniewinnią Szeremietewa - odchodzę z polityki" ha ?
wszystko powyżej - śmiertelnie poważnie
jest ktoś?
mam pytanie
jak grac by wygrać paręset zlotych na dobry początek w multi multi??
jak grac by wygrać paręset zlotych na dobry początek w multi multi??grać z opcją + a może podwójną stawka?? ile liczb 10,9,8,7 a może 6?? czekam na odpowiedz 

ja grałem na 3,5,10 bez plusa i jak narazie opcja 10 liczb jest dla mnie korzystna bo już troszki wygrałem z opcja na 10 a tamte to mi jakoś nie wchodziły ale możne tobie się poszczęści
2x 10liczb 2x 9liczb 2x 8liczb 2x 7liczb i 2x 6liczb w sumie 25zł mam zamiar wydać
zobaczymy czy coś wygram wszystko na chybił trafił
) co o tym sądzicie ??
zobaczymy czy coś wygram wszystko na chybił trafił
) co o tym sądzicie ??paręset zlotych na dobry POCZĄTEK ? Tu nawet pod koniec jest trudno o tak zawrotną sumę
Ale próbuj na 3 numerki na początek. Życzę powodzenia 
Ale próbuj na 3 numerki na początek. Życzę powodzenia 
gdybym trafił te 3 liczby to wygrał bym zaledwie 54zł 
a to jest mało dużo więcej straciłem na tej grze 

a to jest mało dużo więcej straciłem na tej grze 
3 cyfry x stawka 10 = 540 PLN. Za 25 złotych to chyba optymalna rozgrywka.
noo a jaką mam pewność że trafię te 3 liczby
i nie stracę tych kolejnych 25zł 
i nie stracę tych kolejnych 25zł 
1:72 

jak chcesz wirtualnie zatypowac bez stracenia pieniedzy to wejdz tutaj http
/www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/zatypuj.htm
/www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/zatypuj.htmŻadnej. Przecież to gra losowa. Po prostu trzeba szcżęścia i tyle. Ja gram na stałe liczby i ostatnio takie szcżęście spotkało 4 razy i jest ok.
Prawdopodobieństwa takiego zdarzenia jest sporo, więc żeby wygrać, trzeba grać. Ale to jest oczywista oczywistość.
hmm.. chyba zrobię tak 2x 3 cyfry x stawka 4 co dało by mi za trafienie 1x = 216 a za 2x 432zł chyba że macie jakieś inne lepsze pomysły myślę że na dobry początek wygranie 200parę złotych było by super

mógł bym już nawet te 50zł hehe zainwestować w multi multi z tym że musiał bym mieć pewność że mi się zwrócą te pieniądze i coś zarobię
czekam na jakieś pomysły

czekam na jakieś pomysły

No to 5 zakładów po 3 cyfry staweczka 4. I będzie zacnie jak nawet 1 wejdzie. 216 zł za 50 zł. I tak bym zagrał.
dangerous1906 mam pomysł na owocny system MM. zainteresowany?

jest to system skrócony 8 / 24 / 20
8 liczb w zakładzie
24 typowane
20 zakładów
Wczoraj trafiłem 7 liczb, więc kiepsko
8 liczb w zakładzie
24 typowane
20 zakładów
Wczoraj trafiłem 7 liczb, więc kiepsko

chodzi ci o to ze wybierma 24 liczby z tego 8 na zakład i 20 zakładów po 8 liczby?
tak dokładnie
ogólnie jest ich sporo, zawsze grałem mieszanym 7 / 9 / 20. ale od wczoraj tym skróconym
ogólnie jest ich sporo, zawsze grałem mieszanym 7 / 9 / 20. ale od wczoraj tym skróconymdzięki za info zaraz spróbuje na kartce papieru to rozpisać i zobaczymy jak mi pójdzie
hose, są gotowce, w które wpisujesz wybrane liczby.
ogólnie są systemy pełne: czyli takie, które rozpisują każdą kombinacje, mieszane - mniejsze nakłady, ale też można trochę wygrać. no i te skrócone.. dużo liczb, 30% liczb musi wpaść, by się zzwróciło..
www.neurolotto.com - to nie jest reklama, tylko część naukowa 

w dziale systemy, jest sporo gotowców. tylko musisz przemyśleć na co idziesz, czy większe prawdopodobieństwo.. na zwrot kosztów, czy liczysz na drobnicę..
grałem 7 /9 mieszanym i wygrałem 180 zł przy wpadnięciu chyba 4 liczb z 9. wczoraj przy skróconym systemie wpdło mi 7 / 24. więc tylko 28 zł
trzeba pamiętać, że to są systemy dające nam pieniążki z wygranych drobnych, czyli tych z mniejszych wygranych.. ale jak wpadnie, to grubo, a nawet bardzo

no i jak hose? wybrałeś coś dla siebie?
ale te systemy są bez rejestracji

bo w tym dziale SYSTEMY tam tego systemu 8/24/20 niema i musze sciagnac sobie z inch stony wszystkie sytemy co są spakowane ale musze sie zalogowac
http
/www.neurolotto.com/index.php?c=45&padd=systemy_lotto_zlozone_lista
/www.neurolotto.com/index.php?c=45&padd=systemy_lotto_zlozone_listano właśnie, nawet z 30 liczb jest..

23, 38, 71, 77 sam puściłem

ale ściągnąłeś te systemy w zip.?
Mają tam sieci neuronowe, dla zawansowanych..;]
I tak narazie testuję więc, wszystkich 60 nie puszczę na raz

ale dobre te systemy nie? dla każdego coś dobrego

jest jakis program ktory mi wypisze wszystkie mozliwosci wylosowania np.9 liczb z 20 ecc.?
tak
wypisze Ci każdy zakład od 2 - 10 liczb z licz do 36 typowanych.
powyżej 36 typowanych nie rozpisuje, bo pamięć siada. no i jest ich sporo ( w milionach)
klarek systemy 100% - czyli te co sprzedają.. są w necie za darmo.. tylko trzeba poszukać..
i najlepsze jest to, że to bzdura
nie ma 100%
nie ma 100%
placa tylko za 0 lub 10 , 1, 2, 9, 8, no i 3 lub 7 ale to grosze, macie jakis pomysl
fajnie grać np. z 10 liczb rozpisać 7, albo 6. i wtedy jak nam wpada 6/10 to jest fajnie

ej, mordka mi się zmieniła

Hose, i czym dziś grasz?
teraz penie wpisujesz liczby w krateczki

narazie do juz mam puszczony kupon zobaczymy jak sie sprawdzi ten system 8/24/20 i zobaczymy jak liczby wejda
a jakie liczby wytypowałeś? chcesz się porównać?

czesc witam
wiem, gdzie jest leszno, mieszkałem 60 km dalej, no do Ciebie, te 24 mnie interesuje