Wpisy 1 230 107 – 1 230 206
15 listopada 2012 11:59 → 15 listopada 2012 12:55, 100 wpisów
senna..taaaa ja też nie byłam za nim tu weszłam,poczekaj jeszcze trochę
MAX...to znaczy czy nie masz dzisiaj żadnego spotkania,o to mi chodziło
Dlaczego podają że przegraliśmy z Urugwajem jak my i oni strzeliliśmy po 2 gole to powinien być remis
MAX,,, przecież wiesz że mimo ,wolnym jesteś nadal lilcia cię nie może ograniczać chyba że....
hej gramy dzisiaj?
haha lila możesz mieć wypaczone sa specy od tego mi naprawiali wszystkie okienka bo dom dopiero co osiadł
crispadme.....nie mam wyaptrzonych.Specjalnie je się rozszczelnia a potem mogę je normalnie zamknąć.Rozszczelnienie to takie coś że ustawiam klamkę na 13 godzinę wchodzi do pomieszczenia powietrze
lila
u mnie tez w pracy cieplej bo... kurtkę zimowa zakupiłem i w niej siedzę
u mnie tez w pracy cieplej bo... kurtkę zimowa zakupiłem i w niej siedzę
haha ja mam lepszy bajer posiadam podgrzewana podłoge w domku wiec moge sobie wietrzyć ile wlezie a w nózki i tak mi ciepło bedzie
MAx..ja rozrabiam teraz w miarę kulturalnie bo jeszcze kilka lat temu było gorzej, wchodziło się z buta i ros***alało system
15 lat temu raczej nie był
dobra do numerków
crispadme...teraz już wszyscy mają kominki,ogrzewanie podłogowe,odkurzacze centralne itd
lila
twoja druga połowa ma przerypane jak ty jeszcze 90 lat będziesz go męczyć
twoja druga połowa ma przerypane jak ty jeszcze 90 lat będziesz go męczyć
senna...u niego też długo wszyscy żyją(długowieczni) to pomęczymy się razem
lila
ja nie mam kominka, odkurzacza centralnego też nie, ogrzewanie podłogowe mam
ja nie mam kominka, odkurzacza centralnego też nie, ogrzewanie podłogowe mam
lila wyrąbałem napalonego lisa na chrome w przeglądarce ignoja jak na obecną chwile niemam
to nie podlega dyskusji ogrzewanie podłogowe zajebista sprawa kominek jeszcze lepsza
crispadme..nie ma to jak usiąść z lampką wina przy kominku,spokój ciszaa za oknem pada śnieg
no nic idę wysłać swoje liczby...znając życie to i tak nic nie wejdzie
ogrzewanie podłogowe mam tylko w łazience bo wspólnota nie pozwoliła na resztę domu
ja mieszkam i tu i tu i powiem ci tak pół na pół w domu jest ogrom pracy
w mieszkanku dużo mniej
w mieszkanku dużo mniej
radar....mieszkałam w bloku we Wrocławiu,tragedii nie było ale lepiej mieć dom
Lila do kominka to trzeba mieć jeszcze pejzaż za oknem)) łaki pagórki lasy
i śnieg wtedy i lampka wina
ja pracy się nie boję i z chęcią zamieniłbym blok na mieszkanie
A ja się nie odzywam, bo właśnie kombinuję skąd wziąć gustowny nawilżacz ceramiczny na koloryferki w mojej blokowej dziupli
cirispadme, radar
cirispadme, radar
13maxa..paaa juz ..nie obudz mnie
jak się utrzymuje dom w czystości to wcale nie ma dużo pracy a jak się sprząta raz na tydzień czy dwa no to wtedy może byś roboty sporo
ja w jednym domu mam z każdej strony po willi w dworku pod siedlcami mam piękny pejzaż całe hektary lasy jeziora sarenki sobie przychodzą pod same okna
radar...przecież można sprzedać mieszkanie,dołożyć resztę i kupić dom albo nieraz ludzie chcą się zamienić,dom za mieszkanie ale wtedy też musisz dopłacić tę różnicę w cenach
hm lila dam Ci na tydzień mój dom jak dasz rade utrzymać go w należytm porządku to Cie ozłoce
radar1111Pa
crispadme..ok nie ma problemua jak masz wielkie zamczyszko to wynajmij służbę
zamczyska nie.... na całe szczeście
hm w moim domu mieszka 14 osób 1 pies 2 koty 8 szczórów hodowlanych w tym 2 dzieci jest co sprzatac
crispadne w moim na razie jeszcze 2 osobyjakby ze mną mieszkalo 14 osób to bym na łeb dostała,Tworki zaliczam w trybie przyspieszonym
lila..dzien dobry paniucha nawet nie znam cię dobra juz znikam..
co Ty wiesz jak fajnie niemusimy płacić za ogrodnika kucharz nauczyciela od muzyki nauczyciela jezykow obcych ferajna jest wesoła mamy komputerowca handlowca w budowlance
zgrana ferajna
zgrana ferajna
właśnie dzieci są mistrzami w brudzeniu