Wpisy 1 230 133 – 1 230 232
15 listopada 2012 12:20 → 15 listopada 2012 13:13, 100 wpisów
MAX,,, przecież wiesz że mimo ,wolnym jesteś nadal lilcia cię nie może ograniczać chyba że....
hej gramy dzisiaj?
haha lila możesz mieć wypaczone sa specy od tego mi naprawiali wszystkie okienka bo dom dopiero co osiadł
crispadme.....nie mam wyaptrzonych.Specjalnie je się rozszczelnia a potem mogę je normalnie zamknąć.Rozszczelnienie to takie coś że ustawiam klamkę na 13 godzinę wchodzi do pomieszczenia powietrze
lila
u mnie tez w pracy cieplej bo... kurtkę zimowa zakupiłem i w niej siedzę
u mnie tez w pracy cieplej bo... kurtkę zimowa zakupiłem i w niej siedzę
haha ja mam lepszy bajer posiadam podgrzewana podłoge w domku wiec moge sobie wietrzyć ile wlezie a w nózki i tak mi ciepło bedzie
MAx..ja rozrabiam teraz w miarę kulturalnie bo jeszcze kilka lat temu było gorzej, wchodziło się z buta i ros***alało system
15 lat temu raczej nie był
dobra do numerków
crispadme...teraz już wszyscy mają kominki,ogrzewanie podłogowe,odkurzacze centralne itd
lila
twoja druga połowa ma przerypane jak ty jeszcze 90 lat będziesz go męczyć
twoja druga połowa ma przerypane jak ty jeszcze 90 lat będziesz go męczyć
senna...u niego też długo wszyscy żyją(długowieczni) to pomęczymy się razem
lila
ja nie mam kominka, odkurzacza centralnego też nie, ogrzewanie podłogowe mam
ja nie mam kominka, odkurzacza centralnego też nie, ogrzewanie podłogowe mam
lila wyrąbałem napalonego lisa na chrome w przeglądarce ignoja jak na obecną chwile niemam
to nie podlega dyskusji ogrzewanie podłogowe zajebista sprawa kominek jeszcze lepsza
crispadme..nie ma to jak usiąść z lampką wina przy kominku,spokój ciszaa za oknem pada śnieg
no nic idę wysłać swoje liczby...znając życie to i tak nic nie wejdzie
ogrzewanie podłogowe mam tylko w łazience bo wspólnota nie pozwoliła na resztę domu
ja mieszkam i tu i tu i powiem ci tak pół na pół w domu jest ogrom pracy
w mieszkanku dużo mniej
w mieszkanku dużo mniej
radar....mieszkałam w bloku we Wrocławiu,tragedii nie było ale lepiej mieć dom
Lila do kominka to trzeba mieć jeszcze pejzaż za oknem)) łaki pagórki lasy
i śnieg wtedy i lampka wina
ja pracy się nie boję i z chęcią zamieniłbym blok na mieszkanie
A ja się nie odzywam, bo właśnie kombinuję skąd wziąć gustowny nawilżacz ceramiczny na koloryferki w mojej blokowej dziupli
cirispadme, radar
cirispadme, radar
13maxa..paaa juz ..nie obudz mnie
jak się utrzymuje dom w czystości to wcale nie ma dużo pracy a jak się sprząta raz na tydzień czy dwa no to wtedy może byś roboty sporo
ja w jednym domu mam z każdej strony po willi w dworku pod siedlcami mam piękny pejzaż całe hektary lasy jeziora sarenki sobie przychodzą pod same okna
radar...przecież można sprzedać mieszkanie,dołożyć resztę i kupić dom albo nieraz ludzie chcą się zamienić,dom za mieszkanie ale wtedy też musisz dopłacić tę różnicę w cenach
hm lila dam Ci na tydzień mój dom jak dasz rade utrzymać go w należytm porządku to Cie ozłoce
radar1111Pa
crispadme..ok nie ma problemua jak masz wielkie zamczyszko to wynajmij służbę
zamczyska nie.... na całe szczeście
hm w moim domu mieszka 14 osób 1 pies 2 koty 8 szczórów hodowlanych w tym 2 dzieci jest co sprzatac
crispadne w moim na razie jeszcze 2 osobyjakby ze mną mieszkalo 14 osób to bym na łeb dostała,Tworki zaliczam w trybie przyspieszonym
lila..dzien dobry paniucha nawet nie znam cię dobra juz znikam..
co Ty wiesz jak fajnie niemusimy płacić za ogrodnika kucharz nauczyciela od muzyki nauczyciela jezykow obcych ferajna jest wesoła mamy komputerowca handlowca w budowlance
zgrana ferajna
zgrana ferajna
właśnie dzieci są mistrzami w brudzeniu
senna....no ile taki dzieciaczek nabródzi? a nawet jak to się posprząta
nie wiem ja sie3 przywiazuje do ludzi u nas jest super taka cieplutka atmosfera
oj dzieci potrafia
hej
hej
hej
lila
jak ci wyleje kilka soczków na podłoge, sciany kredkami pomaluje i zasłony szminką to nie będzie porządku
jak ci wyleje kilka soczków na podłoge, sciany kredkami pomaluje i zasłony szminką to nie będzie porządku
czemu wy tak wszyscy dziwnie wypisujecie nie mam poczucia tu wspólnoty
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
jak mowie hej to do wszystkich "jak wszyscy to wszyscy babcia też"
kurcze mam półgodziny na wybranie tych nr i zero pomysłu jak to zrobić
***acoś nacisnęłam i obraz się zmniejszyl do małych rozmiarrów i co karwa teraz?
lila
po lewej stronie są dwie niebieskie ikonki z zielonymi strzałkami do zmniejszania i powiekszania
po lewej stronie są dwie niebieskie ikonki z zielonymi strzałkami do zmniejszania i powiekszania
cirispadme
Rozejrzyj się i zobacz jakie przedmioty w twoim otoczeniu zwrócą twoją uwagę potem je sobie zapisz np. czarne biurko. Teraz w google numerologia, przelicz kazdą literę na cyfrę czyli 3+8+1+9+5+5 = 31; 2+9+3+9+2+6=31 w przykładzie mamy więc 31, a ponieważ dwa razy to i 62 w zapisie kryją się jeszcze 38,19,55,29,39,26 no i ósemka do mm jak znalazł
Rozejrzyj się i zobacz jakie przedmioty w twoim otoczeniu zwrócą twoją uwagę potem je sobie zapisz np. czarne biurko. Teraz w google numerologia, przelicz kazdą literę na cyfrę czyli 3+8+1+9+5+5 = 31; 2+9+3+9+2+6=31 w przykładzie mamy więc 31, a ponieważ dwa razy to i 62 w zapisie kryją się jeszcze 38,19,55,29,39,26 no i ósemka do mm jak znalazł
senna...też szminki się trzyma z dala od dziecka a wylany sok to żadna tragedia zresztą ja nie używam szminek
lila
przy dziewczynach sie nie da, a wylane soczki są kilkadziesiąt razy dziennie
przy dziewczynach sie nie da, a wylane soczki są kilkadziesiąt razy dziennie
senna
Ja rozbiję bank to pierwsze co zrobię to kupię mały domek z ogródkiem dla mamy plus taki malutki weekendowy w ładnym miejscu też dla rodziców by wreszcie mieli coś z życia. A potem jak za 20 lat spłacę kredyt za różnicę między wygraną i tymi planami to któregoś dnia odziedziczę obie chałupy by spędzić w nich starość i życie zatoczy krąg
Ja rozbiję bank to pierwsze co zrobię to kupię mały domek z ogródkiem dla mamy plus taki malutki weekendowy w ładnym miejscu też dla rodziców by wreszcie mieli coś z życia. A potem jak za 20 lat spłacę kredyt za różnicę między wygraną i tymi planami to któregoś dnia odziedziczę obie chałupy by spędzić w nich starość i życie zatoczy krąg
a poza tym dziecko uczy sie od poczatku odkladania na miejsce rzeczy, nie pozwala sie na otwieranie szafek z chemia, do malowani słuza kartki , albo jak juz koniecznie tosa takie specjalne tablice.
Moje dziewczyny niegdy nie bały niczego niedozwolnoego dla dzieci. wszelkie domestosy , proszki mogły stac w ich pokoju a one tego nigdy nie wzieły, dlatego dziwia mnie dzieci, ktre weeszły do lazenki i wypiły domestos czy zjadły kreta.
Moje dziewczyny niegdy nie bały niczego niedozwolnoego dla dzieci. wszelkie domestosy , proszki mogły stac w ich pokoju a one tego nigdy nie wzieły, dlatego dziwia mnie dzieci, ktre weeszły do lazenki i wypiły domestos czy zjadły kreta.
senna...bez przesady ,chrześniak mój był mały był u mnie 3 tygodnie i nie wylewał soku kilkadziesiąt razy dzienniewręcz idealne dziecko,sprzątał po sobie zabawki,w ogóle był kochany i jest lilci aniołeczek
senna wszystko sie... trzeba wyznaczyc granice i sie ich trzymac. na poczatku jest ciezko a potem juz mozna tylko lezec i odpoczywac
jakie liczby obstawiacie na 14?
sorelka...zjadły bo mama nie powiedziała co można ruszać a czego nie
a najlepsze zabawki to garnek i łyżki wszelkie fiszer praisy wysiadaja