Wpisy 1 230 233 – 1 230 332
15 listopada 2012 13:15 → 15 listopada 2012 13:45, 100 wpisów
a no i nie pchały grochu do ucha czy nosa...
ja widze czasami co dzieckiaki maja w róznych otworch w głowie to włos sie jezy
ja widze czasami co dzieckiaki maja w róznych otworch w głowie to włos sie jezy
pitiwalker miło poznać
Ja nawet wiem co wpadnie bo wytypowałam i nie miałam jak puścic czyli padną : 39,43,16,26,56,77,79,80
Ja nawet wiem co wpadnie bo wytypowałam i nie miałam jak puścic czyli padną : 39,43,16,26,56,77,79,80
sorelka
u mnie dzieci rozwalają zabawki ale też sprzątają, ale czasami zdarza się coś nabroić
u mnie dzieci rozwalają zabawki ale też sprzątają, ale czasami zdarza się coś nabroić
sorelka..ja zauważyłam że takie dzieci wychuchane wydmuchane przez rodziców to takie si*** potem rosną Jak jabbłko upadnie to zaraz leca mamy myć bo o Jezuuu bakterie,a niech je z bakteriami bo albo on zabije bakterie albo później bakteria jegoNiech je brudne,spadło,otrzepać z piasku czy tam kurzu i niech je a nie tak jak mojej kuzynki dzieciak zjadł na wsi marchewkę i było na niej troszke piasku i wielka rewolucja,z kibla nie schodził
lila...nasz bracia troche nerwowo wczoraj miał wypadek samochodowy winy mgła pogoda ...pomoc drogowa przywiósł u mnie ..a chcesz zobaczy fotosik jak wygląda u mnie nie ma winy
senna....stary człowiek nabroi a co dopiero dziecko,ja tam broję do dziś
krzysio..nic mu nie jest?No mgła była wczoraj,u mnie też daj fotosik
lila masz racje. mam taka kuzynke- mieszka dwa domy dalej. jej córka jest dwa lata mlodsza od moich. matka najpierw wywołała u niej skaze białkowa a potem uczulenie na kurz. W ich domu jest tak styerylnie czysto ze szok
s i e r o t y wykropkowuje?Pasko czy wszystko w porządku z tym twoim filtrem?
lila ok ok ..teraz ide tam i zrobie foto na zywoo.. pokaze twój @
a wogole to matka i babka , ktre wychowuja mala to sa szurniete , wszytsko wygotowuja, mała- 11 lat nie ma zadnej flory bakteryjnej, ciagle ma pleśniawki i inne paskudztwa
np ale ich zdaniem to jest super jak dziecko nie ma stycznosci z bakteriami- matka mikrobilog, babka tez
senna skąd ta pewność że takie padną?
dzieciak ciagle chory... moej nie wiem kiedy były chore, jedza trusdkawki z krzaka, jabłka z drzewa, biegaja boso
sorelka...aftyto ta matka chyba jest nieźle potrzepana skoro dziecko ma nie mieć kontaktu z bakteriami.Wszędzie są bakterie.Szkoda słów w ogóle
kondziu...ami się zaraz bateria skończyale się po uju urządziłam,jak nigdy
mala ni ema zadnego zycia bez babci i matki wszystko musi byc tak jak one chca
haha, jak to nie przed chwila napisales ze wiesz co padnie bo wytypowales, wiec skad ta pewnosc?
kondziu..nie posiadam takiego sprzętu o jakim myślisz,pomyliły Ci się chyba nikimój sprzęt wróci dopiero o 16.00 żywy sprzet że ho ho
herbate musi mieszac w ktoras tam strone
nie wolno jej jesc slodyczy wogole tylko jakies chore swinstwa, ktre szkodza jeszcze bardziej ale babka jak matka nie widzii daje małej kaies karmelki czy cos tam
nie wolno jej jesc slodyczy wogole tylko jakies chore swinstwa, ktre szkodza jeszcze bardziej ale babka jak matka nie widzii daje małej kaies karmelki czy cos tam
lila, jak zawsze nie masz problemu ze znalezieniem wlaściwego toru myslenia
kondziu..Ty zboczony jestes i mnie na taki tor naprowadzasz Ty gadzino
lila, to musze mieć bardzo dobry ster jak juz za pierwszym razem cie przekierowałem
a sorry : D, wiec skad on moze wiedzieć jakie padna na 100%
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
http://muzyka.onet.pl/galerie/przerazajace-zyly-madonny-co-ona-ze-soba-zrobila,5305174,0,galeria-mala.html
.
jaaaa, no nie ważne : d podajecie tu liczby jakie obstawiacie madea podałA liczby i skad ma tą pewność że takie padną
kondi obstawiles cos na 14?
senna, tutaj w ogóle ludziom wszystko z jednym sie kojarzy....bo chyb agłodnemu chleb na mysli
lila ..otwórz @ i powwo
senna nie wiem...szkoda mi kasy, bo mam w najbliższym czasie sporo wydatków..
ostatnio duży minus,więc odczekam jakiś czas i chyba pod choinkę zagram
kondii...senna to jest facet..
jutro znowu czeka mnie wycieczka do teścia, a w tamtejszej kolekturze wygrywałem najwięcej
haha (powót) wy sie nie śmiejcie tak co do tej przyszłości jak mi sie dzisiaj przysniło ze jest rok 2016 mam cudowne dziecko z loczkami które strasznie ciezko rozczesac oprócz tego psa który zjada mi buty i jest głupi i że mam jakas wazna prace to jak mi sie o 3 w nocy wstało
kodi...ty sennaa ..czemu tak ładnie piszesz jak kochanniutki...
to zachowywałam sie jak mysz zeby dziecka nie obudzic z zaplanowaniem wyprowadzenia psa na spacer i dokonczenia jakichs raportow w miedzy czasi przed praca
jak ktoś chce to niech weżmie liczby do keno:6,17,48,49,51,57,61....dziś po 9 wpadło 7/7
dobra znikam..
moj narzeczony w szoku ze gadam cos do niego o psie i czy patrzył na policzek klary bo chyba ma jakas wysypke skapnelam sie jak zapaliłam swiatło i pytam sie go co zrobił z półkami i gdzie sa lampki
smial sie ze mnie z dobre 2 h
efektem mojego snu było to dziwne zachowanie
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam
sen był bardzo realistyczny takiego jeszcze nie miałam