Wpisy 1 228 346 – 1 228 445
14 listopada 2012 13:39 → 14 listopada 2012 14:02, 100 wpisów
Fortunata mi świętą przyszłość przepowiedziała...
wiec zacieram rece i wyczekuje
wiec zacieram rece i wyczekuje
lila, ja na pewno mieszczę sie w normie, czyli o seksie myśle raz na 10 min
czesc wszystkim lila zatypuj za mnie "20" bo ja nie zdaze wrocic, a jak co to torsan moze wrocic ja nie musze typowac w grupie spoko
chociaż ulala, jakby tak sie nad tym głębiej rozwiódł, to może i ta definicja ma sens
miszel...torsanie prawie jak bobo ..ty jesteś starsza
dobra juz znikam...
nie chodzi o to kto typuje tylko o fakt że wszystkiego trzeba się prosić dzień w dzień
nie typowałem to znaczy że nie nie miałem dostępu do neta dla mnie proste i logiczne
.....ale do wszystkiego trzba stosować umiar
.....bo sie przeje lub sie zachoruje
.....bo sie przeje lub sie zachoruje
ulala
A to fajnie Ci bo ja mam taki horoskop urodzinowy, że szkoda gadać. Jakby astrologię brać na super poważnie to samotnośc jest mi pisana po grób a szanse na wygraną bliskie zeru z takim układem planet
A to fajnie Ci bo ja mam taki horoskop urodzinowy, że szkoda gadać. Jakby astrologię brać na super poważnie to samotnośc jest mi pisana po grób a szanse na wygraną bliskie zeru z takim układem planet
Lila wyslana?
andromeda
ulala
torsan jak tam ostnio idzie gra?
medea76
andromeda
ulala
torsan jak tam ostnio idzie gra?
medea76
torsan...a dla nas nie logiczne.Mamy juz michellex i temat uważam za skończony.Pisze po raz wtóry,trzeba było nas poinformować z kompa np od kolegi
właśnie gdzies wczoraj czytałem, że kobita miała faceta co mógł 6 razy w nosy a ona uważa,że to impotent
torsan...zreszta ja mam dwie grupy i jakbym miała za wszystkich typować to mam to w dupie a obowiązku takiego nie mam
kond1
No właśnie chciałam to napisać, że wypływacie na mielizny Zatoki Bara Bara
No właśnie chciałam to napisać, że wypływacie na mielizny Zatoki Bara Bara
Lila aby wygrac trzeba grac
torsan czyli taka norma a miales chociaz ostnio 6/8 ?
modea...jak to będzie zobaczymy
coś pewnie w tym jest
zawsze staram sie szukać dobrych rozwiązań mimo kryzysu
coś pewnie w tym jest
zawsze staram sie szukać dobrych rozwiązań mimo kryzysu
albin..tu tu tak wygrac trzeba grac ..widzę ty nie umiesz zbierać kasa
kondi1 i lila
Marzenia piękna rzecz a tu trzeba na miesięczny zapas viagry coś ugrać
Marzenia piękna rzecz a tu trzeba na miesięczny zapas viagry coś ugrać
krzysio744 przyjdzie odpowiednia chwila zagram
jak sie wkurze, to codziennie bede odkładał 2 zeta i na koniec miecha kupie 60 zdrapek
torsan...wiecznie zapominałeś typować,wiele razy przypominałam ci na gg o tym.Typowałam za ciebie za amoura wielokrotnie.Nie mam takiego obowiązku.Samemu trzeba pamietać i typować.Co to ja jestem ,może jeszcze mam iśc za ciebie do pracy ?? Może żyć też za ciebie mam?Śmiechu warte
kondziu..ja zbokol? Ty zbokol bo takie o nosach rzeczy tu skrobiesz
mnie żona jedynie od "wariatów" przeklina, jak już ją dorwę....to wszystko
lila-jeżeli ty porównujesz prace do jakiegoś typowania to sorry ale o czym my gadamy?
torsan ale takie 5/8 jak sie trafi to juz jest na gre bo za takie 5/10 wiele sie nie wysle
u nie chodziło mi o to,to była taka przenośnia ale chyba nie kumaszjak się czegos podejmujeszto doprowadza się do końca sprawę a nie fatygujesz wszystkich dookoła.Nikt za Ciebie nic nie będzie robił.Temat dla mnie zakończony i teraz możesz się gniewać .Zresztą nie sap do mnie bo ta decyzja była nasza wspólna
torsan dzisiaj wyslles na 14?
albin-racja i w 8/8 przynajmniej jak jest wygrana to się jest do przodu za 4/8
medea76 wyslalas na 14 ?
dla mnie też jest zakończony pisałem o tym godzine wcześnie już ale lepiej wałkować godzinami temat
torsan ósemeczki