Wpisy 122 815 – 122 914
1 lipca 2010 18:36 → 1 lipca 2010 20:41, 100 wpisów
Witam ponownie.
Kathy spójrz na moje typowania,cztery pewniaki pod rząd.Bałwan już wyczerpał swój limit i wieczorem nie trafi pewniaka

kazdy czlowiek jest kimś.Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho.

mariucha >>>
"Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho"
I już mi się podobasz - tylko zastanów się jak Twoje słowa mają się do rzeczywistości
"Ja nigdy nie oceniałem i nie oceniam czlowieka po wyglądzie patrze w serducho"
I już mi się podobasz - tylko zastanów się jak Twoje słowa mają się do rzeczywistości

Wyjąłem ze skarbonki 2,5zeta na wieczorne losowanie.Jeżeli doradca zażąda podwyżki koszta wzrosną.A jest ostry kryzys,prawdopodobnie przyszedl z Grecji.
bo widzisz Madziu jesli ma sie za sobą przykre doswiadczenia w zyciu to zaczyna sie nienawidzić siebie a kochać innych.pozdrawiam i uciekam zycze wszystkim conajmniej 9/10 pa.
mariucha>>> aby kochać innych trzeba pierw siebie kochać i zaakceptować 

Jak trzymam w dłoni te 2,5 zeta to trzęsą mi się ręce.Boję sie stracić te pieniązki bo pan lotto lubi odbierać.

Zaczekam az ktoś mnie pokocha a wtedy ja bede kochal siebie...bo innych juz kocham wiec jest ok.teraz naprawde ide hej.
Zagram na mniej niż siedem skreśleń,bo ostatnio nie widzę nawet jednej wygranej na miliony graczy 7z7.
Nowe studio = podwyżka cen zakładów lotto po wakacjach.
Czy o 1400 było juz nowe studio i kiedy pojawią się w nim tancerki?
mariucha >>> no może i masz rację nie wiem 
Monet >>> i jak tam spotkałeś kominiarkę,dopisało szczęście ?
ps, nie pytam czy dała potrzymać za guzika

Monet >>> i jak tam spotkałeś kominiarkę,dopisało szczęście ?
ps, nie pytam czy dała potrzymać za guzika

A ciekawe kto zapłaci za nowe studio?A jak zaproszą tam gości to koszta wzrosną i wygrane muszą zmaleć.
witam. u mnie skarbon kapusta
nie mam za co zagrać
bo wszystko poszło na

nie mam za co zagrać

bo wszystko poszło na

A opisałem już kiedyś przypadek gościa,którego zobaczyłem w kolekturze.Wypił za dużo
i od razu zakupił kilkanaście zdrapek,wysłał zakłady keno a na stole porozrzucał pieniążki.
i od razu zakupił kilkanaście zdrapek,wysłał zakłady keno a na stole porozrzucał pieniążki.duża kasa ja tam wiele niechce ale jak na każdym zakładziku troche zarobi to bede sie cieszył
Kominiarki nie spotkałem,więc i nie potrzymałem.
Próbowałem się dogadać z panią z Płatnej Strefy Parkowania,też w mundurku była,ale jej uroda była odwrotnie proporcjonalna do
jaką zaprezentowała po mojej propozycji potrzymania za coś.A jak szybko biegła!
Ale,ja i tak szybciej.
Próbowałem się dogadać z panią z Płatnej Strefy Parkowania,też w mundurku była,ale jej uroda była odwrotnie proporcjonalna do
jaką zaprezentowała po mojej propozycji potrzymania za coś.A jak szybko biegła!
Ale,ja i tak szybciej.Może rzeczywiście jakiś procent ludzi nie odbiera wygranych bo zapomniało na wskutek zbyt dużej dawki 

no trudno coś trzeba wysłać 34,35,36,37,38,39,40,67 coś może trafię 

kohnel> to już w gwiazdach jest zapisane czy danego dnia wygrasz,znajdziesz kase na ulicy...lub się przewrócisz i złamiesz noge,zycze 2 pierwszych.
wierze w to że jak zarobię to bde mial a nikt nic mi za darmo nie da
I prawidłowo,ale masz dziś szczęscie i zrobie ci prezent od starego tylko zobacz wpis 122846 są liczby na tacy.
To liczby na multi multi? Jesteś pewien tych liczb ,że tak zachwalasz?

pozytywne myslenie to już pól sukcesu,a drugie to wybór prawidłowych liczb.
Witam wszystkich, czy ktoś z Was grał systemami pełnymi, skróconymi lub złożonymi w MM?
kohnel, liczby dobre, 34, 36, 38 są typowane na to losowan ie w systemie 3 / 5.
dlatego są typowane. Czyli nikt z Was nie gra systemami?
no to gała zobaczymy komu się poszczęści lub komu gwiazdy wygrana przypisały dziś 

kohnel> nie wiesz chyba, ale jest tu możliwość typowania.Wchodzisz w TYPOWANIA po lewej stronie ,a następnie w ZA TYPUJ .Przednia zabawa i wszystko darmo -wygrane też .
zawsze obserwowałem tą strone niedawno sie zalogowałem
i w sumie jutro moja pani przyjeżdża i będe miał co robić
i w sumie jutro moja pani przyjeżdża i będe miał co robić

Boguś a Ty zostajesz przy swoich "klasycznych" liczbach na dziś?
wysłałem rano na 4 losowania, co by mi się nie odwidziało 2,6,10.......pewna dycha

ale liczba 10 pwna, czy 10/10 pewne>

Ja grając systemem mieszanym 7/9 poszedłem dziś po bandzie i zagrałem skróconym 8/24/20

i dobrze, myślę że 6/10 to minimum

ale nic systemami nie grasz?
tak poza, to kiedy mi się ta mordka zmieni?
na system to trzeba mieć kase. Ja gram na jednej ewentualnie na 2 kostkach .

też taką zakupiłem
ale grając systemem 7 /9 z samej drobnicy można wyżyć
ale grając systemem 7 /9 z samej drobnicy można wyżyć
http
/www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wsciekly.gif
http
/www.multipasko.pl/emotikony/emot2/puknijsie.gif
Ci dwaj to panowie Komuchowski i Kłamczyński.
/www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wsciekly.gifhttp
/www.multipasko.pl/emotikony/emot2/puknijsie.gifCi dwaj to panowie Komuchowski i Kłamczyński.

madzia bez paragrafu.