Wpisy 122 715 – 122 814
1 lipca 2010 16:16 → 1 lipca 2010 18:34, 100 wpisów
oo jakaś gwiazdka mi się pojawiła
nawet nie wiedziałem... chyba za bardzo jestem rozgadany 
nawet nie wiedziałem... chyba za bardzo jestem rozgadany 
no tak nie wchodzi
ale czymś trza sie zająć
dobrze ze u buka wchodzi
ale czymś trza sie zająć
dobrze ze u buka wchodzi
kto z tutaj obecnych zagral na dzisiaj na wszystki gry? (MM,Lotto i Mini Lotto) ?
u mnie u buka nic nie wchodzi
co postawie to jest inaczej nawet jak na jedna druzyne jest kurs 1.28 a na druga 20.0 to typuje pierwsza i albo remis albo przegra 
co postawie to jest inaczej nawet jak na jedna druzyne jest kurs 1.28 a na druga 20.0 to typuje pierwsza i albo remis albo przegra 
znaczek kiedys przyjdzie,wygrana okolo 35 lat tez a piwka teraz ma juz dwa sącze
i zaraz ide po drugie.
i zaraz ide po drugie.
najwazniejsze ! szczegolnie w taka pogode... mozna sie ugotowac 
Kathy! Muszisz zrobić resuscytacje krążeniowo-oddechową internetu!
kathy> juz sie balem ze trzeba bedzie stwierdzic zgon
neptun>
kohnel> postaram sobie cos naskrobac w TIPie - jakie sa Twoje typy jezeli moge wiedziec
neptun>

kohnel> postaram sobie cos naskrobac w TIPie - jakie sa Twoje typy jezeli moge wiedziec

Kto to widział , żeby o tej godzinie pić piwo

chciałbym jeszcze Argentynę z Niemcami ale Niemcy w miare jedzenia się rozkręcą drużyna turniejowa poza tym mecz będzie rzeźnia
tan baseball tez jest dobry niby tylko 2 opcje a mozna szybko przegrac
może być i remis tylko żeby nikt nie dostał kontuzji i jakoś ta gra się układała.
holender...jak mi sie przysni los to znaczy ze nic w danym dniu nie wygram chocbym chciał.jesli przysni mi sie szkola to juz wogole moge zapomniec o wygranej w najblizszym czasie.jak znow przysni mi sie murzyn to w danym dniu wygram ale nie wiecej niz 20-50zł.nie wiecej.
jak w kartach pokaze mi sie 9 kier to tylko czekam az wpadnie wygrana i pare kaski jesli widze asa pik to moge sie pozegnac ze szczesciem.
wyjezdzam jutro na 2 tygodnie
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
chyba wysle sobie MM na 28 losowan 
nikt mi nie sprawił wiekszej radosci i śmiechu na wieczór niż ty...
nie wygram dziś śniły mi sie losy po takim śnie nigdy nie wygrywam.przykro mi nawet dziś nic nie wysyłałem.
ja dzis juz tak zatypowalem ze zapomnialem obstawic tylko pewniaka 56 i byl.
Kathy nie złość się.taka piekna [chyba] dziewczyna a zapomniała ze zlosc pieknosci szkodzi.