Wpisy 1 226 373 – 1 226 472
13 listopada 2012 13:23 → 13 listopada 2012 13:55, 100 wpisów
medusia ...nie jestem miłośnikiem budyniu uwielbiam tylko kisiel mniam
Lili ..no super ..15 nie siada ..moze i ja zaczne typowac na nie chyba lepiej mi to wychodzi
MAX....nic nie zmieniaj,pewnie kilka spokojnie z tych na nie siądzie
Max
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
lila
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
lila
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
Lili ..siada jak nie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
Lili ..nie mów że nie zagrałas 9 i 39 to pewna paraka na dzisiaj ..dowiedziałem sie wczoraj z pewnego żródła W11
lila
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
No ale główka na świat jestem z 13 smoczek został do 14 ...dlatego każdy robi swoje
MAX...moja mama skorpion,tato skorpion,teściowa skorpion a teść strzela strzelec ,mąż byk
andromeda
jesteś ?
co się dzieje na stronie korna - z oknem czatu ?
jesteś ?
co się dzieje na stronie korna - z oknem czatu ?
serio ja podlewam kwiaty piwem np. książ (słabe) i nawet muszę powiedzieć że piękne mi kwiaty rosną.wydaje się że tańczą.
juz wróciłem na xp .. i zyje fuga
ja 39...1/1
ja 39...1/1
krzysio ...jestes mi winnt dwa pewniaki za wczoraj tak więc na 22 masz mi podac
13maxa..