Wpisy 1 226 338 – 1 226 437
13 listopada 2012 13:03 → 13 listopada 2012 13:47, 100 wpisów
lila ...nr wpisu 1 226 298
i znikam...
i znikam...
senna
sądzisz ?
zdrapka z główną wygraną ...
ciekawe - jaki może mieć numer boczny - specjaliści od reklamy - dadzą radę ?
sądzisz ?
zdrapka z główną wygraną ...
ciekawe - jaki może mieć numer boczny - specjaliści od reklamy - dadzą radę ?
lila...ok ok i znikamm ty baw się ty inne chłopaki ..
jeśli dobrze pamiętam - w ex p w 35 i 42 były ...
... w 28 mam 20 zeta /zzz/, w którą 'stronę' pójść ?
... w 28 mam 20 zeta /zzz/, w którą 'stronę' pójść ?
No teraz to rozumiem konsument ze mnie całą gębą nic tylko kartę kredytową wyciągnąć i coś kupić a potem się pomyśli czym tu kartę spłacić
Max
Max
Lila
mówisz - masz, ale może mąż paCzał ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no wiesz, może na jakiś ślubny prezent dla kogoś, albo co...
mówisz - masz, ale może mąż paCzał ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no wiesz, może na jakiś ślubny prezent dla kogoś, albo co...
Max mi przypomniał, że dla miłosników szybkich kubków na słodko Oetker zafundował teraz budyń z kawałkami czekolady w bombonierkowych smakach tj. maliny w czekoladzie, marcepanu, nugatu i trufelków. Mniam, mniam
MAX...aaaaa już kumamOjjj tak,ten szelest musi się zarąbiście zgadzać
medusia ...nie jestem miłośnikiem budyniu uwielbiam tylko kisiel mniam
Lili ..no super ..15 nie siada ..moze i ja zaczne typowac na nie chyba lepiej mi to wychodzi
MAX....nic nie zmieniaj,pewnie kilka spokojnie z tych na nie siądzie
Max
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
lila
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
lila
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
Lili ..siada jak nie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
Lili ..nie mów że nie zagrałas 9 i 39 to pewna paraka na dzisiaj ..dowiedziałem sie wczoraj z pewnego żródła W11
lila
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
No ale główka na świat jestem z 13 smoczek został do 14 ...dlatego każdy robi swoje
MAX...moja mama skorpion,tato skorpion,teściowa skorpion a teść strzela strzelec ,mąż byk
andromeda
jesteś ?
co się dzieje na stronie korna - z oknem czatu ?
jesteś ?
co się dzieje na stronie korna - z oknem czatu ?