Wpisy 1 226 301 – 1 226 400
13 listopada 2012 12:53 → 13 listopada 2012 13:34, 100 wpisów
lila
po lewej na reklamę otrivinu na katar, z skąd oni wiedzą że mam trochę katar
po lewej na reklamę otrivinu na katar, z skąd oni wiedzą że mam trochę katar
ulala
a czym wytłumaczysz - po lewej - "kupuj energie taniej" i rwe ?
a czym wytłumaczysz - po lewej - "kupuj energie taniej" i rwe ?
Mam 2x 10 skreslen i po jednym 3 skr i 5 skr. Moze ugram ze 10 zl.
ulala...
lila...tez mam win 7 tez srednie lipa ..ty nie wiesz gdzie otwiera np moje dokumenty w pulpicie ..lepsze najładniejsze nowoczesne wygląd grafika black edition niz win 7
lila...tez mam win 7 tez srednie lipa ..ty nie wiesz gdzie otwiera np moje dokumenty w pulpicie ..lepsze najładniejsze nowoczesne wygląd grafika black edition niz win 7
sorelka
tak jest, muszę dzisiaj z żona porozmawiać może da się coś zrobić
tak jest, muszę dzisiaj z żona porozmawiać może da się coś zrobić
lila ...ty jak chcesz win7 i no dobra jasne znikam..
soory ..lila ..zwariowałem ty widziałaś pogoda moje miejscowość foto jak wkleiłem www
to juz wiadomo skąd aż 66 osób śledzących, spece od reklamy nie śpią
lila ...nr wpisu 1 226 298
i znikam...
i znikam...
senna
sądzisz ?
zdrapka z główną wygraną ...
ciekawe - jaki może mieć numer boczny - specjaliści od reklamy - dadzą radę ?
sądzisz ?
zdrapka z główną wygraną ...
ciekawe - jaki może mieć numer boczny - specjaliści od reklamy - dadzą radę ?
lila...ok ok i znikamm ty baw się ty inne chłopaki ..
jeśli dobrze pamiętam - w ex p w 35 i 42 były ...
... w 28 mam 20 zeta /zzz/, w którą 'stronę' pójść ?
... w 28 mam 20 zeta /zzz/, w którą 'stronę' pójść ?
No teraz to rozumiem konsument ze mnie całą gębą nic tylko kartę kredytową wyciągnąć i coś kupić a potem się pomyśli czym tu kartę spłacić
Max
Max
Lila
mówisz - masz, ale może mąż paCzał ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no wiesz, może na jakiś ślubny prezent dla kogoś, albo co...
mówisz - masz, ale może mąż paCzał ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no wiesz, może na jakiś ślubny prezent dla kogoś, albo co...
Max mi przypomniał, że dla miłosników szybkich kubków na słodko Oetker zafundował teraz budyń z kawałkami czekolady w bombonierkowych smakach tj. maliny w czekoladzie, marcepanu, nugatu i trufelków. Mniam, mniam
MAX...aaaaa już kumamOjjj tak,ten szelest musi się zarąbiście zgadzać
medusia ...nie jestem miłośnikiem budyniu uwielbiam tylko kisiel mniam
Lili ..no super ..15 nie siada ..moze i ja zaczne typowac na nie chyba lepiej mi to wychodzi
MAX....nic nie zmieniaj,pewnie kilka spokojnie z tych na nie siądzie
Max
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
Pamiętam, ale to działa na zasadzie skojarzeń Max=kisiel=słodki kubek= budyń w nowych smakach widziany na półce, zakupiony, skonsumowany = mniam, mniam
lila
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
to już drugi raz, chyba ... poproszę o typowanie liczb w lotto albo chociaż w mini
lila
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
no pewnie, że wejdzie... trzynastego - to - choćby śliczniutkie 13,14,23
Max
Lili ..siada jak nie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
medusia ..może za reklame kisielku powinienem opłaty pobierac Ty sie znasz na tym ..może zrobisz jakies prawne pimso w tym temacie
Lili ..nie mów że nie zagrałas 9 i 39 to pewna paraka na dzisiaj ..dowiedziałem sie wczoraj z pewnego żródła W11
lila
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
te w mini to chyba mam już od ciebie, przez 10 losowań nic nie było w październiku
No ale główka na świat jestem z 13 smoczek został do 14 ...dlatego każdy robi swoje