Wpisy 1 221 207 – 1 221 306
10 listopada 2012 11:10 → 10 listopada 2012 12:12, 100 wpisów
Januszku....wyspana
główka pełna pomysłów....które lepsze rozwiazanie
główka pełna pomysłów....które lepsze rozwiazanie
Ula wiesz żałuję że nie pojechałem na szczupaka taka ładna pogoda.....
ulala nie znam się na meczach
ja chcę tylko 5/5 ugrać i nie wychodzi
ja chcę tylko 5/5 ugrać i nie wychodzi
Uleńko tak i nie tylko z rybami uwielbiam gotowac a ryby to moja specyjalność....
toja bo trafić 5/5 to jest sztuka
ponoć zmienili maszynę losującą
ponoć zmienili maszynę losującą
Januszu a co ja takiego zrobiłam, że Cię zasmuciłam Napisałam tylko, że jest tyle innych Kobiet na MP, że jestem jedną wśród wielu A to przecież nic złego
Uleńko zapraszam na szczupaka pieczonego z zestawem surówek.....
toja...jak masz program zmień zakres od kiedy jest losowanie Lotto Plus
ulala ale ja nie gram w lotto tylko typuję na mp
jakoś mm bardziej mi leży ale i tak nic nie mogę wygrać
jakoś mm bardziej mi leży ale i tak nic nie mogę wygrać
ulala wiesz tego programu jakoś nie mogę załapać
nie umiem w nim szukać
nie umiem w nim szukać
wczoraj w losowaniu o 14.00 padło u jolki 9/10 w mm, pukon za 2,5 na kreślone, dziś zwycięsca zagrał za ponad 150zł
ja mam w tym tyg. pecha, wczoraj dałem j25- padło24 a dwie liczby jeszcze trafiłem
drapek...no trudnoo sylwia nie chce przytulić ..ona wie ty wariat i dobra poowwoo
krzysio, kotkuuuuu nie powiedziałeś drapkowi, że j. ma być 24 łobuzuuuuu
nie zapomnij zahaczyć o żb bo łooooooo matko
dziś w.i.e.l.k.a kumulacja można wygrać nawet cztery* miliony złotych
*grając za cztery zeta i jak wylosują takie same 6/6 i tu i tu
dziś w.i.e.l.k.a kumulacja można wygrać nawet cztery* miliony złotych
*grając za cztery zeta i jak wylosują takie same 6/6 i tu i tu
mala
dlaczego "o dziwo" ? nie grasz w lotto ? zdeka no dobrze, rozumiem powiedzmy ale - jeśli już wysyłasz - to z plusem, czy bez ?
dlaczego "o dziwo" ? nie grasz w lotto ? zdeka no dobrze, rozumiem powiedzmy ale - jeśli już wysyłasz - to z plusem, czy bez ?
Robalku o dziwo, bo nie gram lotto w ogóle zdecyduję się na opcję z plusem - a co mi tam...
sylwia, ostatnio moje liczby z mini(cztery) wylosowali w lotto, no i wczoraj ten joker; najwięcej w tym miesiącu wygrałem 20zł ze 3x i tylko w drapkach; no jak tu się nie wściec
moje mini 1,6,7,..40; i z cht ..,23,31,36,41
moje mini 1,6,7,..40; i z cht ..,23,31,36,41
Grześ wygrasz konkretnie już niedługo no ale mini z maszyny dwójeczka z końcówką - 1
sylwia; pażdziernik był dobry, kilkaset zł w drapkach; kilka razy 6/9 w mm, dwie papierowe wygrane w keno; była hossa teraz przyszła bessa
drapeek...dawno podałem przed naszą erą joker 24 ..ty widziałeś w profilu ..tak mowisz tfuu ..a teraz ty ojezu i znikam...
mala
tak na szybko - za drogi, czy za małe szanse, czy suma jakichś różnych czynników ? I będę się upierał - jeśli wysyłasz - to wysyłaj tylko z plusem ... Choćby tylko dlatego, że uśredniasz cenę - ale coś czuję, że Ty to 'czujesz'...
drapek
albo masz coś z klawiaturą, albo ...
tak na szybko - za drogi, czy za małe szanse, czy suma jakichś różnych czynników ? I będę się upierał - jeśli wysyłasz - to wysyłaj tylko z plusem ... Choćby tylko dlatego, że uśredniasz cenę - ale coś czuję, że Ty to 'czujesz'...
drapek
albo masz coś z klawiaturą, albo ...
malusiaa..
sylwia, no sam zdrapman dał 50 i 250zł w odstępie kilku dni; a teraz jak widzę bessę, gram oszczędnie
Robalku tak na szybko, to nie mam szczęścia w Lotto "prawie" nigdy nic nie wygrałam, ale że jest ten + to skuszę się, tym bardziej, że mam "czuja" na cyferki
lila...
sylwia, ale za zdrapmana już było; drugiego z 250 nie trafiłem, choć była taka szansa...
lila...nic nic ..teraz kradnie twoje foto mp i wkleje laptopie LCD ..zobacz mój profilu takze
mala
oj tam oj tam - p r a w i e nigdy nie mów 'nigdy' - w końcu kiedyś musi być t e n raz, nie ?
drapek
co ile paczek jest może być w zdrapmanie i w szafirku coś grubszego ?
oj tam oj tam - p r a w i e nigdy nie mów 'nigdy' - w końcu kiedyś musi być t e n raz, nie ?
drapek
co ile paczek jest może być w zdrapmanie i w szafirku coś grubszego ?