Wpisy 1 220 075 – 1 220 174
9 listopada 2012 20:37 → 9 listopada 2012 21:17, 100 wpisów
sielaw ja celuje na 10 od poltora roku lece jednym zestawem na kazde losowanie jeszcze nie ominalem zadnego
warto jeszcze zawsze jakas mniejsza wygrana sie zabezpieczyc najlepiej 3/3
sielaw mysle ze w koncu sie uloza z tego zestawu juz 4x 7/10 w tym roku
ale zaczalem tez od jakiegos czasu wysylac do losowania tez jakas 3/3 bo czesto mozna trafic i jest na granie nie nadszerpujac portfela
sielaw w kazdym razie zeby cokolwiek wygrac to trzeba jednak cos wyslac samo nie wpadnie
Oglądaliście Czarno na białym w TVN24? Było o Lotto i Lottomilionerach
sielaw jak nie wlozysz to nie wyciagniesz zawsze trzeba zainwestowac jakis kapital a czy sie zwroci zycie pokaze kwestia charakteru i odrobiny szczescia
sielaw mysle ze szczescie w TS to bardzo mocno pojecie wzgledne za duze pieniadze tam sa obracane zawsze na samej gorze jest tylko jedna osoba
szczescie mozna bylo miec w latach 90 tych tworzac przeruzmaite biznesy teraz trzeba miec farta zeby cos wyszlo
było o graniu, graczach, kumulacjach, zwycięzcach... komentarze takich osób jak Ryszard Rembiszewski, Moreno... o kolesiu co trafił 6/6 i lottomat powiedział, że nie ma wygranej (wyrzucił kupon) i potem się sądził z TSem i wygrał proces... ogólnie bardzo ciekawe... na pewno pojawi się tutaj: http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m
siemanko witam
Lila..
no coś tam mówili o tym co się sądził z TS-em o to że lottomat mu pokazał że nie ma wygranej a się okazało że była ale on już los wyrzucił
Jutro jadę do francji ale będziemy w kontakcie mam laptopa
i sąd przyznał mu rację i TS wypłacił mu 1 700 000 zł, i przedstawili jego sylwetkę
Lila...ty moje serduszko kochane
Lila...z tobą pojechał bym wszędzie
no i jeszcze mówili o jakimś Heńku co wygrał 13 baniek i gdzieś zniknął...zwiał z wiochy znaczy się
Lila..pewnie ze wszędzie
profesorze...obyśmy tylko w czarnej dupie kenijskiej nie wylądowali
gorwil..i bardzo dobrze ze zwiał.Co miał na wiosce zostać i miec pełną chate sasiadow?
Lila....pewnie ze tak mombasa nie wchadzi w grę
Witam. Obiecałem, że może dziś uruchomię spotkanie na żywo. Jak ktoś jest chętny to mogę włączyć...
Lila...na narty do zakopanego
Pasko....pozamiataj w grupie B jeśli możeszusuń torsana a wstaw michellex
dla wszystkich
Lila...na narty w alpy super