Wpisy 1 220 033 – 1 220 132
9 listopada 2012 20:14 → 9 listopada 2012 21:08, 100 wpisów
tiaaaa, w LOTTO dobrze płaco za 4/6
ostatnio 91 z, a były dni że i 36 z
ostatnio 91 z, a były dni że i 36 z
te wszystkie ich gry to do jednego wora i do Wisły frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuu
nie dziękuj, bo c*** z tego bedzie
Powiedziały jaskóki że niedobre som spółki
Powiedziały jaskóki że niedobre som spółki
witam wszystkich przegladalem ta strone ciekawe jest moze w przyszlosci sie zaloguje a mieliscie jakies wieksze wygrane??
ja w tym tygodniu grałam na dziesiątki w multi multi ale nic mi nie wchodziło
sielaw w ubiegłym miesiacu mialam 700pln 5/5 ale to sie trafi raz na pół roku
ania ... oprocz 10/10 pusc sobie cos spokojniejszego jakies 6/6 na odzysaknie kasy za kupon
Ania to skup sie np na samych parzystych zawsze to typujesz 10 z 40
zakon13 ja to patrze na to jak sie układają ze sobą, nie wiem czy to dobre czy złe
jak by byla regula jak patrzec na to wszytsko to kazdy by wygrywal...
Ania ja tez patrze jak sie ukladaja
sielaw ostatnio slabo ale w tym roku mialem 7x7/10, 1x7/9 1x7/8, 2x5/5 i kilka trojek mowie o mm
sielaw ostatnio slabo ale w tym roku mialem 7x7/10, 1x7/9 1x7/8, 2x5/5 i kilka trojek mowie o mm
sielaw ja celuje na 10 od poltora roku lece jednym zestawem na kazde losowanie jeszcze nie ominalem zadnego
warto jeszcze zawsze jakas mniejsza wygrana sie zabezpieczyc najlepiej 3/3
sielaw mysle ze w koncu sie uloza z tego zestawu juz 4x 7/10 w tym roku
ale zaczalem tez od jakiegos czasu wysylac do losowania tez jakas 3/3 bo czesto mozna trafic i jest na granie nie nadszerpujac portfela
sielaw w kazdym razie zeby cokolwiek wygrac to trzeba jednak cos wyslac samo nie wpadnie
Oglądaliście Czarno na białym w TVN24? Było o Lotto i Lottomilionerach
sielaw jak nie wlozysz to nie wyciagniesz zawsze trzeba zainwestowac jakis kapital a czy sie zwroci zycie pokaze kwestia charakteru i odrobiny szczescia
sielaw mysle ze szczescie w TS to bardzo mocno pojecie wzgledne za duze pieniadze tam sa obracane zawsze na samej gorze jest tylko jedna osoba
szczescie mozna bylo miec w latach 90 tych tworzac przeruzmaite biznesy teraz trzeba miec farta zeby cos wyszlo
było o graniu, graczach, kumulacjach, zwycięzcach... komentarze takich osób jak Ryszard Rembiszewski, Moreno... o kolesiu co trafił 6/6 i lottomat powiedział, że nie ma wygranej (wyrzucił kupon) i potem się sądził z TSem i wygrał proces... ogólnie bardzo ciekawe... na pewno pojawi się tutaj: http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m
siemanko witam
Lila..
no coś tam mówili o tym co się sądził z TS-em o to że lottomat mu pokazał że nie ma wygranej a się okazało że była ale on już los wyrzucił
Jutro jadę do francji ale będziemy w kontakcie mam laptopa