Wpisy 1 212 319 – 1 212 418
6 listopada 2012 19:32 → 6 listopada 2012 20:17, 100 wpisów
JAka bedzie kopulacja w czwartek jak nikt nie trafi 6 ? Pewnie 70mln
dzisiaj w kolekturze babka przedemną dostała instrukcje od męża nadać 3 duze i nie wiedziala, czy z + czy bez, babka jej powiedziala, że większość gra bez + dzisiaj, a ona to ok. bez proszea ja za nia, że ja chce z +, bo bańką też nie pogardzeaż sie cofneła i chciała te same kupony, ale z plusem
mi by 5/5 w mini stykło, albo ten + tylko50 see mozecie wziąść
Witam
o co tu chodzi ??? - żeby wygrać 50 mln trzeba wydać 3 zł , żeby wygrać 1 mln trzeba wydać 4 zł
o co tu chodzi ??? - żeby wygrać 50 mln trzeba wydać 3 zł , żeby wygrać 1 mln trzeba wydać 4 zł

Michellex... świetna sytuacja ta w kolekturze, którą opisałaś
slawek...ooo to zaszaleałeśjakis systemik,sam kreślileś czy ch/t?
Jak zagram systemem 8 duzego to nie ma pewnosci ze trafie 3 chociarz?
tańczącyzwilkami...wez pusc bez + a jak padnie to będziesz sobie pluć
mozesz nie trafic nawet 1 liczby, nawet jak zagrasz 3x system z 8
dlatego ja gram zawsze z +, bo gwarantowane 3500 za 5/6 w L+ jest rowniez niezłe.
ja zastanawiam sie na nieodlegla przyszłość zagraniem 6x system 7/7 w MINI, czyli wykorzystanie wszystkich 42 liczb z nastawieniem, że bedzie 1x 4/7, lub przynajmniej 3/7 wtedy zwrócą się przynajmniej kupony
fabik jedyny system jaki grałem to mini 7/7 ale chyba tylko 2x bez rezultaatu (w mini wybierasz 5 z 42 liczb)
fabik 6x czyli 6x system 7/7 (1 system 7/7 to koszt 26,25zł, masz w nim rozpisane 21 zakładów z tych 7 wybranych liczb z 42)
poczytaj na samym dole tabelke z systamami i wygranymi z ostatniego losowania mini http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/
poczytaj na samym dole tabelke z systamami i wygranymi z ostatniego losowania mini http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/
ja sę w mini bawie tak, że kupon sobie piątkujeczyli mam całe, albo prawie całe 42 liczby w piątkach i sztuka polega na tym aby jedna 5 była dobrze wybrananajwięcej miałam 3/5 pare razy, ale mini jest tanie więc mozna see pozwolić na to
O której jest losowanie lotto?
I na jakim programie?
I na jakim programie?
Czy wiedzieliście np. to.. .
-----------------------------------
17.5.1999r. zlikwidowano dopłatę....2 grosze za kupon.
----------------------------------------------
Listopad 1996r. Wprowadzono kumulację w Dużym Lotku.
7 lipiec 2006r. Zmieniono stawke za zakład prosty Dużego Lotka z 1 pln na...1,60 pln.
-----------------------------------
17.5.1999r. zlikwidowano dopłatę....2 grosze za kupon.
Listopad 1996r. Wprowadzono kumulację w Dużym Lotku.
7 lipiec 2006r. Zmieniono stawke za zakład prosty Dużego Lotka z 1 pln na...1,60 pln.
Na jakim jest programie losowanie lotto?
kodowanym....trza 4 TS
O której godzinie, na jakim programie?
Pomóżcie. ;\
Pomóżcie. ;\
losowanie 22:15 tvp info lub tutaj na stronie okienko pod chatem.
Wędrowca.. nie wiedziałem, że tak niedawno w 2006 było lotto jeszcze po 1-1.60zl myslałem ze po 2zł skubali Nas już wczesniej teraz po 4 za 2 lata po 5 itd
Wędrowca.. nie wiedziałem, że tak niedawno w 2006 było lotto jeszcze po 1-1.60zl myslałem ze po 2zł skubali Nas już wczesniej teraz po 4 za 2 lata po 5 itd
tv trawam 23 godzina
Dziękuje ,bardzo.
drapek...kiepskoco najwyżej ostatnio 4/5no i wczoraj miałam 5/7 stawka x5a u Ciebie jak?
TV Trwam, trwam w nadziei na wygraną ;D
O ,super dzięki za informację tą.
Nie mogę się doczekać już losowania.
Michellex.. .
------------------------
------------------------
A wy na co?
-Lotto, muli muli, mini lotto,joker,kaskada?
Ja Lotto.
-Lotto, muli muli, mini lotto,joker,kaskada?
Ja Lotto.
Michellex odberana podobno!! dzisiaj info bylo...
w TVP podali, że w Czwartek może być 75mln a to juz blisko 80 wspomnianego w artykule TS'a sprzed kilku miesiecy!
w TVP zrobili slaby research - nie zajrzeli na multipasko - tutaj sa najswieższe info !!
Aha.
Nieźle nie 50 mln?
drapek...a jak tam krzyżówki?kalendarz adwentowy drapałeś, czy co sie tam robija chcialam dzisiaj go zobaczyc, bo reklama była, a kalendarze juz sprzedane były
Lubie czekolade...nieżle wiadomo a najbardziej smieszna jest ta hipnoza w kolekturach
Jeszcze z 2 godzinki i 50 mln rostrzygnięte.
A co tam?
Dobra lecę kreślić i do kolektury, mam nadzieję, że zdążą obsłużyć kolejkę do 22.00
Nie, to już chyba z 15 raz.
A twój?
Witam wszystkich do wyjęcia 50 jak myślicie TS sprawi że 6 będzie kilka jedna lub nikt nie
trafiipodpowie liczby
trafiipodpowie liczby
" A ja nie chcę czekolady
chcę by miłość dał mi ktoś.
Chcę, by zabrał mnie od mamy,
bo słodyczy mam już dość "...
--------------------
chcę by miłość dał mi ktoś.
Chcę, by zabrał mnie od mamy,
bo słodyczy mam już dość "...
--------------------
ok, ale ktoś wie jak można na stronę wrzucićrelację live video z losowania?