Wpisy 1 211 680 – 1 211 779
6 listopada 2012 11:38 → 6 listopada 2012 13:29, 100 wpisów
jandzia... wiem... ja naprawde podchodze bardzo trzezwo do swoich pomyslow i nie rzucam sie z przyslowiowa motyka na slonce... ale jestem na wygrana przygotowany
mala1438 z moich wynalazków jeszcze takie cyferki 42,25,18,28,8,29,10,13
unhappy
nie pierwszy raz ciało by było z przewidywaną / "można będzie nawet ... " /
no, ale możliwe, że dziś za dużo dziś ludzi paCZY i by się trochę bardziej zawstydzili, ale, czy to w ogóle możliwe ?
nie pierwszy raz ciało by było z przewidywaną / "można będzie nawet ... " /
no, ale możliwe, że dziś za dużo dziś ludzi paCZY i by się trochę bardziej zawstydzili, ale, czy to w ogóle możliwe ?
Medea interesujące, bo ja nie wierzę w koniec kalendarza Majów.
Według zachodniej astrologi kończy się era Ryb a zaczyna era Wodnika i dlatego czekają nas zmiany a nie koniec świata. No dla niektórych to może być koniec świata bo przestaną być ważne pieniądze i wartości materialne a zacznie się liczyć dusza. A niektórzy jej nie mają
Według zachodniej astrologi kończy się era Ryb a zaczyna era Wodnika i dlatego czekają nas zmiany a nie koniec świata. No dla niektórych to może być koniec świata bo przestaną być ważne pieniądze i wartości materialne a zacznie się liczyć dusza. A niektórzy jej nie mają
i wlasnie dlatego nie lubie duzych kumulacji... ludzie sie rzucaja na pukony jak kot na spyrke, ale prawda jest taka, ze zaden z nich, nawet ten najlepiej na wygrana przygotowany, nie potrzebuje az 50 mln...
wolalbym, by kumulacje konczyly sie na 15-20 mln... i by czesciej padaly te po 5-10
wolalbym, by kumulacje konczyly sie na 15-20 mln... i by czesciej padaly te po 5-10
a jeden zaklad wysle dla spokoju sumienia... przeciez nikt nie powiedzial, ze padnie jedna wygrana... rownie prawdopodobne sa 1 co 2 szostki, a dalej 3 i 0 szostek
unhappy dla mnie 2000 zł to jest wystarczająca kwota żeby spokojnie mieszkać sobie gdzieś w Bieszczadach i nie odbierać telefonów przez pół roku
ja sobie robal mysle, ze oni cos kombinuja... nieprzypadkowo na stronie maja gotowy baner oglaszajacy kumulacje 100 mln zl...
a nawet jesli nie kumuluja, to probuja wyjsc z twarza z faktu, ze po licznych artukulach na portalach ("co mozna kupic za 50 mln" i wielu reklamach, nagle okaze sie, ze nie ma 50 mln... to nie jest 10 mln, gdzie jak sie pomyla o 2, malo kto zauwazy
a nawet jesli nie kumuluja, to probuja wyjsc z twarza z faktu, ze po licznych artukulach na portalach ("co mozna kupic za 50 mln" i wielu reklamach, nagle okaze sie, ze nie ma 50 mln... to nie jest 10 mln, gdzie jak sie pomyla o 2, malo kto zauwazy
w bieszczady moze bym sie nie wynosil (choc je kocham, ale kocham tez np. muzyke klasyczna, a stamtad do filharmonii berlinskiej troche daleko ) ale tez wyprowadzilbym sie z wa-wy
zatena
Ja nigdy w te bajdy o końcu świata nie wierzyłam. Chodzi mi bardziej o to, że dni z kalendarza majów liturgicznego ma 260 dni i teraz badam czy losowania z dni o takim samym znaku coś łączy, ponieważ to sporo cyfr segreguję je według końcówek, które własnym pomysłem ustalam na podstawie planet w pozytywnych aspektach. Pomysł zakręcony jak lody z automatu, lecz pierwsze próby były całkiem całkiem więc dam mu szansę eksperymentując przez najbliższy miesiąc
Ja nigdy w te bajdy o końcu świata nie wierzyłam. Chodzi mi bardziej o to, że dni z kalendarza majów liturgicznego ma 260 dni i teraz badam czy losowania z dni o takim samym znaku coś łączy, ponieważ to sporo cyfr segreguję je według końcówek, które własnym pomysłem ustalam na podstawie planet w pozytywnych aspektach. Pomysł zakręcony jak lody z automatu, lecz pierwsze próby były całkiem całkiem więc dam mu szansę eksperymentując przez najbliższy miesiąc
napędzają, napędzają kumulację bo gro narodu wypłatę ma 10 kryzys i ludziska trochę się hamują a poza tym mało reklam w radiu i Tv i dlatego wnioskuję, że zabawa się przeciągnie. TS nie tagi głupi żeby pieniążki na darmo na reklamy wydawał
unhappy
-> by kumulacje konczyly sie na 15-20 mln... i by czesciej padaly te po 5-10 ->
po mojemu wygląda po prostu na to, że wolałeś zakład za 1,60 - 2 zeta - jakoś te okolice, to prawie takie granice ...
-> by kumulacje konczyly sie na 15-20 mln... i by czesciej padaly te po 5-10 ->
po mojemu wygląda po prostu na to, że wolałeś zakład za 1,60 - 2 zeta - jakoś te okolice, to prawie takie granice ...
wiesiek 77
Jeśli jeszcze jesteś na chacie to z uwagi na charakterystyczną datę urodzenia byłam w stanie wrzucić je do aplikacji no i dały coś takiego :
36,18,13,7,27,9,17 moje wynalazki
wynalazki Astro lotto
3,12,18,19,27,45
6,10,14,18,26,48
11,15,27,32,35,39
6,19,21,23,24,47
12,20,24,28,34,40
5,8,12,14,19,22
Jeśli jeszcze jesteś na chacie to z uwagi na charakterystyczną datę urodzenia byłam w stanie wrzucić je do aplikacji no i dały coś takiego :
36,18,13,7,27,9,17 moje wynalazki
wynalazki Astro lotto
3,12,18,19,27,45
6,10,14,18,26,48
11,15,27,32,35,39
6,19,21,23,24,47
12,20,24,28,34,40
5,8,12,14,19,22
robal, jesli tak wtedy bylo, to tak... choc ja wtedy nie gralem w lotto... pierwszy w zyciu zaklad (ale to jeszcze przez jakies 2 lata byla gra baaaardzo nieregularna) kupilem na kilka dni przed podzywzka na 3 zl... kosztowal 2 zl...
Medea to rzeczywiście zakręcone. Ja mam takie tyły w pracy, że musiałam odpuścić przyjemności. Generalnie i tak wierzę w przypadek Na skojarzenia i powiązania między losowaniami a czymkolwiek to tylko szalony Einstein mógłby wpaść
zreszta ja stanowczo uwazam, ze zaklady powinny byc tansze... gdybym zostal prezesem pierwsze, co bym zrobil, to w ciagu roku-dwoch obnizylbym ceny zakladow, a wczesniej uporzadkowalbym strukture kosztow ts-a, obnizajac te niepotrzebne, a majace charakter kosztow stalych...
to bylby inny ts... musielibyscie sie odzwyczaic od zb
to bylby inny ts... musielibyscie sie odzwyczaic od zb
a swoja droga, gdzie jest prezes?
bodajze do 10 lipca - jesli dobrze pamietam - trzeba bylo zlozyc papiery i co... przez 4 miesiace szanowna komisja/rada nadzorcza nie moze wybrac kandydata? czeka na wytyczne? bo jesli kandydaci sa beznadziejni, to sie konkurs uniewaznia... a tak, co mam sobie myslec? to tez jest bardzo wymowne
bodajze do 10 lipca - jesli dobrze pamietam - trzeba bylo zlozyc papiery i co... przez 4 miesiace szanowna komisja/rada nadzorcza nie moze wybrac kandydata? czeka na wytyczne? bo jesli kandydaci sa beznadziejni, to sie konkurs uniewaznia... a tak, co mam sobie myslec? to tez jest bardzo wymowne
medeus znikłas rano a chciałam sie zpytac czy to astrolotto z telefonu jest tez na kompie gdzies???
dziś tylko jeden zakład i córka skreśla, ma naturę "komornika" jak coś postanowi to nie odpuszcza. Może TS też nie popuści
unhappy, prezesa brak i dlatego tyle kumulacji kto będzie się tłumaczył z przekrętów jak wyjdą na jaw
medea...
islandorka
Wybacz, ale mam straszny młyn w pracy, bo u nas w budżetówce wiele rzeczy musi być w listopadzie zrobionych i zatwierdzonych przez Powiat.
Niestety Astro lotto nie spotkałam w wersji na komputer.Nawet w tym sklepie Androida to znalazłam go przez przypadek szukając aplikacji astrologicznych
Wybacz, ale mam straszny młyn w pracy, bo u nas w budżetówce wiele rzeczy musi być w listopadzie zrobionych i zatwierdzonych przez Powiat.
Niestety Astro lotto nie spotkałam w wersji na komputer.Nawet w tym sklepie Androida to znalazłam go przez przypadek szukając aplikacji astrologicznych
zatena... ale na powaznie, tak byc nie powinno... jesli nie ma dobrego kandydata, konkurs sie uniewaznia i oglasza nowy... jesli jest dobry kandydat, to po miesiacu powinien byc prezesem... taki brak decyzji - jednej albo drugiej - naprawde zle o komisji konkursowej/radzie nadzorczej swiadczy... mam podejrzenie graniczace z pewnoscia, ze nieformalnie decyzje podejmie osobiscie ktos z rzadu/po i dlatego jej nie ma... uzgadnianie wszystkiego na tym szczeblu zawsze trwa dlugo... ale to by swiadczylo o slabosci rady nadzorczej...
moze badaja, czy moga dac prezesa 'z ramienia' wiodacej w polsce partii i jak wielka 'miotla' bedzie sie mogl posluzyc
zgadzam się z tobą całkowicie, to nie konkurs tylko " nagroda" " obowiązek" dla odpowiedniej persony
do wieczorka, ja tez kończę przerwę
do wieczorka, ja tez kończę przerwę
lotto to największa orkiestra na świecie, jeden bęben i 10 milionów cymbałów
Senna.
Zaliczasz się do 10milionów?
Zaliczasz się do 10milionów?
emerytka fajne powiedzonko podoba mi sie,trzeba sie posmiac do lez
41,5mln to pula z 11.45- ale jak wiecie 50mln jest gwarantowane
mimo wszystko skusiłem się na kalendarz adwentowy i to 2szt i 0 i 20zł wpadło- literki kontrolne ZZZ
mimo wszystko skusiłem się na kalendarz adwentowy i to 2szt i 0 i 20zł wpadło- literki kontrolne ZZZ
agatkaa
na portalach wśród różnych komentarzy pod artykułami można znaleźć takie śmieszne zdania
na portalach wśród różnych komentarzy pod artykułami można znaleźć takie śmieszne zdania
drapek Ty sie w czepku urodziles ale fajnie,ze Ci sie udalo
wygrac
wygrac
>>Przy okazji informujemy, że większość punktów LOTTO pracuje dziś do godz. 22.00. <<
już to widzę -
ma ktoś z Was blisko siebie kolekturę firmową ?
już to widzę -
ma ktoś z Was blisko siebie kolekturę firmową ?
senna czekamy cierpliwie w kolejce na nas tez przyjdzie czas ze
wygramy
wygramy
agatko tyklo 10zł zarobiłem na czysto- dobre i to, ale nie będę tej drapki kupował; jak ktoś ma wydać 5zł na tą zdrapkę lepiej niech wyda na ex. pensję
i spadam
i spadam
A pamiętacie spot reklamowy za czasów "miliard w środę, miliard w sobotę" ?
http://www.youtube.com/watch?v=g0qDQBR_EAM
Kumulacja na dzisiaj to 500 miliardów mierząc tą miarą
http://www.youtube.com/watch?v=g0qDQBR_EAM
Kumulacja na dzisiaj to 500 miliardów mierząc tą miarą
agatkaa
kolejka jest długa i może mam życia zabraknąć, ale trzeba próbować
kolejka jest długa i może mam życia zabraknąć, ale trzeba próbować
Witaj Pasko
Był wtedy taki dowcip
Jak rozmnażają się Chińczycy
Miliard w Środę, miliard w Sobotę
Był wtedy taki dowcip
Jak rozmnażają się Chińczycy
Miliard w Środę, miliard w Sobotę
Drapek.
Też się skusiłam na kalendarz,bo wizualnie fajny,ale niestety null.
Też się skusiłam na kalendarz,bo wizualnie fajny,ale niestety null.
Robal.
Firmowa,to znaczy tylko żółta buda,nic więcej?
Firmowa,to znaczy tylko żółta buda,nic więcej?
drapek
obcinają koszty, jak leci - mażrę rżną, itd itd
ciekaw jestem, jak musieliby przekonywać prezesa w "mojej" budce żeby zamknął o 22...
obcinają koszty, jak leci - mażrę rżną, itd itd
ciekaw jestem, jak musieliby przekonywać prezesa w "mojej" budce żeby zamknął o 22...
Drapek
Pasko
mógłbys dodać do typowania KASKADE?
fajnie by było dla zabawy zatypować ,jeżeli nie można realnie a ciekawe ile by było 12/12 wytypowanych
mógłbys dodać do typowania KASKADE?
fajnie by było dla zabawy zatypować ,jeżeli nie można realnie a ciekawe ile by było 12/12 wytypowanych
Pasko
ustaliłbys odpowiedni punktacje dla kaskady
co Ty na to?
ustaliłbys odpowiedni punktacje dla kaskady
co Ty na to?
agatko jolka to imię kolektorki z mojej żb
r36 jak jest na działalności to będzie siedział, w przeciwnym przypadku też bo mu TS zasugerował pracę do 22.00
r36 jak jest na działalności to będzie siedział, w przeciwnym przypadku też bo mu TS zasugerował pracę do 22.00
e46
firmówka ,to punkt z etatem z teesa, w sumie tylko, to nic więcej - przynajmniej nie widziałem żeby mieli mięso pod stołem / może jeszcze nie widziałem /
drapek
to nie jest firmówka, to jest na przyczepkę..
facet widzi, co z tego ma - mówił mi że zastanawia się, czy na prąd do lottomatu z zysku mu 'wydaje' - może trochę przesadza ... no dziś na ten przykład pewnie coś tam będzie więcej będzie wysyłane, ale tak, to
wiesz, co Oni mu mogą ?
lottomat mu mogą odebrać - a pewnie płakał nie będzie
firmówka ,to punkt z etatem z teesa, w sumie tylko, to nic więcej - przynajmniej nie widziałem żeby mieli mięso pod stołem / może jeszcze nie widziałem /
drapek
to nie jest firmówka, to jest na przyczepkę..
facet widzi, co z tego ma - mówił mi że zastanawia się, czy na prąd do lottomatu z zysku mu 'wydaje' - może trochę przesadza ... no dziś na ten przykład pewnie coś tam będzie więcej będzie wysyłane, ale tak, to
wiesz, co Oni mu mogą ?
lottomat mu mogą odebrać - a pewnie płakał nie będzie
Aaa.To "moja"żb taka jest.Musiałabym zapytać.
Robal.
A zaglądałeś już pod stół?
A zaglądałeś już pod stół?
e46
dobry układ wszędzie mam - tu mam ciotkę, tam mam wuja...
Jak ktoś ma sklep z coś a'la 'żabka'...
jakąś sieć wypożyczalni video - coś a'la Beverlly - choć, to to już nieaktualne - właśnie rozwiązali intratną współpracę
dobry układ wszędzie mam - tu mam ciotkę, tam mam wuja...
Jak ktoś ma sklep z coś a'la 'żabka'...
jakąś sieć wypożyczalni video - coś a'la Beverlly - choć, to to już nieaktualne - właśnie rozwiązali intratną współpracę
tak naprawdę - kasy w sieci sklepów 'real', niektóre 'żabki', cpn-y , jakieś kioski na kształt ruch'u - co więcej po 20-ej będzie czynne ? Wpływy od którejś tam godziny przecież są takie sobie i dopiero może ta 50 mln kasa trochę to zmieni
Witam all
15minut stałam w swojej żółtej budzie a raczej pod nią
wot durak ze mnie
15minut stałam w swojej żółtej budzie a raczej pod nią
wot durak ze mnie
Robalku wziełam 3 2 puste do trzeciego zabieram się za chwilkę
a lotto bez szaleństwa 2 zakłady swoje i 1 na trafił
a lotto bez szaleństwa 2 zakłady swoje i 1 na trafił
bella
ja 1 zakład już wysłałem, 2 popołudniu w lotto,
2 x mini wyśle jeszcze
ja 1 zakład już wysłałem, 2 popołudniu w lotto,
2 x mini wyśle jeszcze
hmm
ja dziś jeden kalendarzyk z literkami LLL widziałem = 4 dychy
nie, nie mój
ja dziś jeden kalendarzyk z literkami LLL widziałem = 4 dychy
nie, nie mój
senna
ale, czy My przypadkiem nie widzieliśmy się rano ? - jakieś rady 'wyburzeniowe' sobie przypominam
Darek
ale, czy My przypadkiem nie widzieliśmy się rano ? - jakieś rady 'wyburzeniowe' sobie przypominam
Darek