Wpisy 1 210 573 – 1 210 672
5 listopada 2012 21:39 → 5 listopada 2012 22:00, 100 wpisów
Fortunata po co sięgać do gwiazd lub planet skoro rumpolodzy odczytują z kobiecej pupy a cyckolodzy zagladają do piersi:
lo jery Hipociulko przepraszam..jak moglam to przeoczyc?..soreczki..uwielbiam Twe teksty ..uwielbiam "wsio co bazgrolisz Tu"..Jestes hmm..lubie Cie moooocno..oo wlasnie tak..i juz,..
No cóż ludzie mają różne pasje, Ja akurat taką, i uwież mi że miałam ku temu powody aby zainteresować się czymś co jest trudne do zrozumienia.
FORTUNA, a jaki to ma zwiazek z "mafią" o ktorej wspomnialas? najpierw chyba trzebaby było wygrac chyba?
liluchna
fortunata...rozumiem że niebo i jego tajemnice zgłębiłaś już do końca,teraz pozostaje Tobie wyprawa w głąb ziemi
Złoty SUPER WŁAŚNIE NAM KOBIERTOM O TO CHODZI , ALE POWIEM ci ŻE MAŁO JEST facetów CO POTRAFIĄ WYSŁAĆ KOBIETE DO NIEBA !!!!
SUPER TO MI SIĘ PODOBA.
SUPER TO MI SIĘ PODOBA.
Pasko spisuj te texty a jak sie zbierze tak na ksiazke to opublikujesz i sie cos zarobi
ja jutro zmieniam karte..wiecie ze znow dostalam od nich 3 wiadomosci.....nie odbieram bo kazdy odbior kosztuje mnie 5 zl. normalnie szok..
likwiduje jutro ten nr tel..
Lilus podam Tobie tzn.zakrece nowym..nie wytrzymam z tym co mam tu..jaka nachalnosc..
likwiduje jutro ten nr tel..
Lilus podam Tobie tzn.zakrece nowym..nie wytrzymam z tym co mam tu..jaka nachalnosc..
Tabelka wygranych dzisiaj z 14:00 - takich marnych wyników jeszcze nie widziałem, 1 osoba 6/6 i 8 osob 5/5
" ALE POWIEM ci ŻE MAŁO JEST facetów CO POTRAFIĄ WYSŁAĆ KOBIETE DO NIEBA !!!!"
Oj zdarza,zdarza.A mało o takich w kronikach kryminalnych się czyta?
a czy akurat do nieba trafi to już sprawa jej win i zasług .
Oj zdarza,zdarza.A mało o takich w kronikach kryminalnych się czyta?
a czy akurat do nieba trafi to już sprawa jej win i zasług .
No cóż Lilu ostatnio troche choruje więc pomyślałam że może mój mąż tęskni za mną który już tam poszedłi grzeje mi łóżko wieczności.
Hipciu..ja to tak wywnioskowalam z Twych wypowiedzi ze raczej..hmm chyba wolicz kobity..baloniaste..
no co..tak chyba cusik mowilws o dekoldach..hmm to wolisz duze czy male?
no co..tak chyba cusik mowilws o dekoldach..hmm to wolisz duze czy male?
Jeśli TS na 20-25 tys kuponów MULTI an 5 czy 6 skreśleń, "DAJE" wygrać tylko 10-20 osobom, to niech nie oczekuje dobrych wyników finansowych
Witam wszystkich przed losowaniem
Nie zdążyłam zatypowac, ale czuję, że rządzic będą końcówki 0-3-5-2-7-6-9
Nie zdążyłam zatypowac, ale czuję, że rządzic będą końcówki 0-3-5-2-7-6-9
Fortunata po drugiej stronie nie ma już męzów i żon wszyscy sa jak aniołowie ubrani na biało,maja po parze skrzydeł i muszą śpiewać psalmy:
A teraz gatunek męski jest osłabiony i muszą reklamować w telewizji środki na płatencję:wszystko musi być w pionie:
Hipopotan a co w tym dziwnego, ze chcą rozmnażać z próbówek, Chińczycy rozmnażają się przez dotyk i i nikt się temu nie dziwi