Wpisy 1 210 473 – 1 210 572
5 listopada 2012 21:23 → 5 listopada 2012 21:39, 100 wpisów
michellex..nie lubię jak ktoś w c***a gra i o drogę pyta i próbuje kogoś naśladować
Już chyba ts musi magazynować worki z pieniążkami:ciekawe ile potrzeba ich na 50 000 000:a potem zarząd wącha pieniążki czy dobrze pachną:
Eryko na Wenus postaw czwartek,piatek i sobota.
Lilus..Deine Eheman sool mmmmlllaaa von mllllaaa...Jareczku buziaczki..und zehr viell danke..aber wie...tchiaaa...
:ponownie ostrzegam przed zdrapką kółko i krzyzyk:4nowe zdrapki i wszystkie pustaki:
56mln już było, w 2011, teraz mamy kolejny rok 2012, wiec kolejna mkasymalna kumulacja musi byc od Lotto, jak nie teraz we wtorek - to na swieta będzie rekordowa na 101%. W 2013 kolejny MAX.
sielaw co ty tu robisz?
Lottomat masz na pewno duże szanse na 6tke,bo wysyłasz dużo kuponów:
straciłem rachubę przy liczeniu flaszek -te integracje są strasznie...bolesne
michelexx
Powiem tak!!! Nie ma znaczenia jaka maszyna losuje , każde losowanie to siła kosmosu.Skoro BÓG stwozył wszechświat to ON to po coś zrobił.Wszystko jest tak idealnie zaplanowane i współgra ze sobą ze aż trudne do pojęcia,ale to jest już temat wyższych lotów.
fortunata55 mam liczby zapisane do 4 planet podasz kiedyś jeszcze do Marsa Merkurego Jowisz
a juz wołaja, bo opusciłem kolejkę...tratunkuuuuuuuu, co my właściwie pijemy?
bo odnoszenie wrazenie ze lotto chce dotrzymac slowa i te 80 pokazac swiatu
lila, chyba żartujesz, właśnie podali nowa statystyke zdawalności....0%. Pracujemy nad jej podtrzymaniem
Hipopotan nie odpowiada na przywitanie..to nie..dlatego mowie Wam nie warto tu nikogo pierwszego witac..jeden odpowie drugi nie..zreszta wbijam w to..
fortunata to bog musi byc niezlym ***em skoro niektorym ludziom dziwne choroby zsylac a pijaki cale zycie maja zabawe ? ale spoko napewno w tym jakis cel jest
sielaw...wkarwiasz ludzi na pasko
Eryko ,podaj meila do siebie.Nie będe wszystkim podawała na tact gotowizny, widze że połapałaś co nieco.
fortuna..postaraj się zrozumieć poczynania Stwórcy ,rachunek prawdopodobieństwa i manipulację ludzką,wtedy na prawdę zrozumiesz metody działania totalizatora sportowego.
witam wszystkie panie
i panów
PRZEPRASZAM MAM PYTANIE
Czy jak bym wygral te 50 baniek to czy któraś z pan zdecydowala by się wyjechac na stale do LAS VEGAS(nie jestem jeszcze stary)
i panów
PRZEPRASZAM MAM PYTANIE
Czy jak bym wygral te 50 baniek to czy któraś z pan zdecydowala by się wyjechac na stale do LAS VEGAS(nie jestem jeszcze stary)
Lila mylisz się!!!!!i to w 100%Ja mam dowody na to ale nie moge o tym pisać ,bo mafia nie śpi.
Tak w okolicach Wielkanocy 2013 pewnie znowu ukaże się artykuł, w ktorym TS poinformuje, że LOTTO to wygrane nazwet rzedu 100mln
fortuna ..nie wiem co Ty tam czytasz ale musiało Ci niezłego stracha napędzić
max....
zloty...tu tylko dwie na kasę leca ale aktualnie nie ma ich na czacie
Lila Ja poprostu posiadam wiedze, a uczyłam się i poznawałam niebo 18 lat.