Wpisy 1 210 673 – 1 210 772
5 listopada 2012 22:00 → 5 listopada 2012 22:13, 100 wpisów
Ania70
Jeśli chodzi o Chińczyków to kto ich tam jak to naprawdę z nimi jest
Jeśli chodzi o Chińczyków to kto ich tam jak to naprawdę z nimi jest
max....zobacz jaki ten jano jest ze mna sie przywita na końcu o ile w ogolegra niedostępnego
a ksieża z zakonnicami robia to po bożemu
Ania bo naturalne rozmnażanie jest w łózku przy dobrym oświetleniu:
miszell..musi sie nauczyć wszytkiego ..ale dobrze mu to wychodzi jestem pod wrażeniem
ulexxa
No coś z nimi nie tak skoro wszędzie jest problem z niepłodnością a u nich odwrotnie
No coś z nimi nie tak skoro wszędzie jest problem z niepłodnością a u nich odwrotnie
CZARNY okres dla TS'a = Czerwiec 2009. Po wprowadzeniu 2 losowań o 14 i 22 Liczba zawieranych zakładów MULTI spadła z 1,2mln, do około 0,6mln - czyli spadek o 50%
* przy 1 losowaniu było do 2009 1-1,4mln zawieranych zakladow, obecnie o 14 jest około 0,3-0,4mln wieczorem podobnie
* przy 1 losowaniu było do 2009 1-1,4mln zawieranych zakladow, obecnie o 14 jest około 0,3-0,4mln wieczorem podobnie
jak tylko wdepnąłem do sali, przypomniałem sobie, że "nastepnymrazem kazdy ma miec whiskey"....
kondziu..zaraz wsiadam i jadę do tego Grudziądza po pyskach nastrzelam,po dupach natrzaskam i lulu.Skończy się babci sranie
Medusiu..chwilowo gdy jestem z Wami..to nawet tak..humcio sie zmienia..na tak..lecz powrot tam gdzie jest bol i cierpienie..robi swoje...
Ktoś w Otwocku rozwalił system keno a w sobotę sypnęło 7 razy lotto z plusem
ulexxa
A do tego wszystkiego jeszcze ta piekielna listopadowa pogoda sprzyjająca zadumaniu i melancholii ciężko w naszej strefie klimatycznej byc optymista o tej porze nawet jak się nie ma na głowie takich spraw jak Ty
A do tego wszystkiego jeszcze ta piekielna listopadowa pogoda sprzyjająca zadumaniu i melancholii ciężko w naszej strefie klimatycznej byc optymista o tej porze nawet jak się nie ma na głowie takich spraw jak Ty
kondziu...to lepiej nie mieszaj.Baczność!! Spocznij!Kompania capsztyk!!!
Medciu..coz mialas na mysli o..nieplodnosci? hmm sorki latam po chalupie tu i tam..ale oczywiscie tez tuuuu..
kondi >> dobrze że jeszcze wiesz gdzie to łóżko .
Wal się w opakowaniu.
Wal się w opakowaniu.
dotam
kondi1
To w tym miejscu można nie pościelic łóżka bez konsekwencji
kondi1
To w tym miejscu można nie pościelic łóżka bez konsekwencji