Wpisy 1 208 964 – 1 209 063
5 listopada 2012 00:25 → 5 listopada 2012 00:57, 100 wpisów
michellex ...sama zadalas pytanie...jka chcesz znac odpowiedz na zadane pytanie to wiesz gdzie mnie szukac...
moze byc automat... chodzi mi o to, by nie brac liczb od ts-a na ch-t
unhapppy...wystarczy, ze tak jak jest na formu tzn. grupy, każdy podaje swoj typ i wchodzi jest 10/10 np. w mm
moze inaczej , nie moge sie wypowiadac negatywnie bo nie znam szczegolow technicznych a mi automat szczesliwie dosc losuje
michellex, no wlasnie cos takiego... tylko trzeba by to robic staranniej, bo gra by byla o znacznie wieksza kase na szczescie losowania sa co 2-3 dni, a nie 2 dziennie
duzo szczekaja w moim kierunku i jakies bajeczki opowiadaja niestworzone a sami dyskutuja na poziomie 10 latkow
miszeeeell... czuję jestem zmęczony muszę spać teraz i poowwoooo
lottek...odpuśc, wiess ze dużo nie trzeba do klotnipokłocic się z kims to nie sztukachodzi o to żeby sie w miare tolerować
klotnia klotnia ale zapowiadac komus cos i opowiadac innym bez pokrycia jest bardziej zalosne
jedno z tych losowan ze dycha powaznie byla w zasiegu dla lubiacego elegancje i porzadek
gonzaga... zakladamy kolko rolnicze... yyyyy... spoldzielnie graczy multipasko
gonziu jest ok z graniem ale lekko zbastowalem ... na spokojnie bawie sie do konca kumulacji
no to lukaj last 4 losowania przedzial 1-10 wyglada kiepsko jak na porzadek olewasz pozniej schodek wiec ok lecmy w gore 11 tez wyglada elenacko i pasuje 18,19 i 22 przedostatnie pasuja do tych figur zeby bylo ladnie i sa, 28 tez pieknie pokazuje srodek bez zastanawiania 53 kolejny schodek 61,62,63 tez bo ciagle bawimy sie w tetrisa i ryzyk na 42 bo ta figure widzialem ostatnio
lottek...a wyjasnij mi jednomasz duzo wspólnego z shocktzn. to co ja zauwazyłam to 1-miejscowośc, 2-wzrost, 3-ciasta, 4-podejscie do TS
nie, bawie sie w porzadek, matematyka przeciez jest piekna nauka i panuje tam lad i sklad
unhappy...i lottomat i shock mieli powyże j 190cm to sie pamieta
Ty pewno siedzisz na stronie mp a ja nie siedze na stronie tylko mam w okienku czata i latwiej mi sledzic co sie dzieje
lottek...no prawie cały dzień Cie idzie wyłapaćsiedzisz 1/3 snia i pół nocy
dzis jest niedziela to mam duzo czasu sie bawic i robic to co w srodku tygodnia nie bardzo
lottek...czasami tez mam otwarte okno mp, a robie zupełnie cos innegojednak, żeby się skupic na rozmowie w miare to trzeba byc bardziej aktywnym
nie przesadzaj ze jak wpadne na 10 minut to wydaje Ci sie ze 2h siedze w tle
ja ci nie bronie, spokotylko masz duzo wspolnego z shockiem coś
kochani, ja spadam... jutro czeka mnie dluga podroz... bywajcie
przeciez jawnie to pisalem i mowilem
czego szukac, przyjedzcie to poznacie
czego szukac, przyjedzcie to poznacie