Wpisy 1 209 064 – 1 209 163
5 listopada 2012 00:57 → 5 listopada 2012 01:42, 100 wpisów
on jest specyficzny ale nie wiem czy tak o sobie bez powodu do kogos skacze
jak mozesz bronic kogos jeżeli nie wiesz w czym rzecz dokładnie
sam jest programista a mnie tez przez przypadek zainteresowal i sobie na boku czasem sie czegos ucze i co umie np to do lotto wykorzystuje
czemu go bronie ? bo jego znam w zyciu i chyba 15 lat bym nie tolerowal gdyby mnie w***ial
i co Ci powiedział odnosnie ludzi na mpbo tez tu wleciał w imieniu kogoś, nawet nie wiem kogo
no czy cos musial mowic jak to czytalem i teraz sam mam smieszne jazdy ?
wiess na poczatku był normalny w miare i szło z nim pogadać , a potem miał asy m.in. do lily i pisal, ze załatwia sprawe o której inni mu napominali
ja nawet nie wiem kiedy i od czego sie to zaczelo a czytalem urywkami i wtedy jak to czytalem to c*** tam nikogo tu nie znalem wiec cicho sza ale teraz jak widze jak Lila cos do mnie sadzi sie mocno to wiesz ... zaczynam go bronic bo widze co pisze i jak pisze i z kim sie zadaje
do mnie Zakon pierwszy wyskoczyl z c***ami wiec zaczelo sie na nim a skopnczylo na pani prezes wiec znowu te same osoby i cos musi w tym byc
problem powstal taki jaki powstaje gdy sie wszyscy nawazajem bronia i proboja innych w to wciagnac
a ze ja grozby traktuje powaznie to zrobie wszystko zeby im do***c jak przyjdzie co do czego
tak jest w życiuty bronisz shocka, a inni sie bronia nawzajem na chacie, oni sie tez znaja
nie uwazam zeby pajac bylo tak obrazliwe jak ***a,c***,pizda,***a ktore lecialy w moja strone
no ***a jakbym zareagowal ... no to moze mogli pomyslec zanim zaczeli mi wrzuty robic i grozic ?
gonzaga, a nie wygdaje ci sie , ze shock z lottomatem maja wiele wspólnego
dobra nie wnikam, bo nie sledze chatu 24/h ale widocznie cos musiało byc na rzeczy, ze jest jak jest
to jest normalne ze mnie tu od klonow wyzywaja
siedzialem tu na nicku niespisujliczbodemnie pamietasz ?
siedzialem tu na nicku niespisujliczbodemnie pamietasz ?
nie szukam, jakbym szukała to z Toba bym juz dawno miała na pienkupoprostu chciałam pogadac o kilku sprawach co nie da sie przeoczyc
raz ze ze wzgledu na siostre
a dwa ze czasami ludzie na myjni moga cos chciec albo dostawa przyjedzie z czesciami do sklepu
a dwa ze czasami ludzie na myjni moga cos chciec albo dostawa przyjedzie z czesciami do sklepu
nie wiem czy tu jeszcze zaglada bo mi nic na ten temat nie wiadomo
on teraz siedzi za granica to myslisz ze dzwonie do niego i mowie wiesz co szok Lila mnie zbluzgala
ok., jemu na ch..., a ty za niego problemy rozwiazujesz mimo, że on nie chce juz mieć z ta stronka nic wspolnego
no bo widzisz jego nie ma wiec czasem czytam czy ktos o nim nie pisze z tej swietej trojki, przy okazji do mnie cos maja wiec bedzie zabawa
Rodzina,ach rodzina-nie cieszy gdy jest,lecz kiedy jej nima samotnyś jak pies-(Z drugiej strony rodziny się nie wybiera,a przyjaciół-można)
Dopiero jak sie zaczela na mnie jazda to stwierdzilem ze sie zabawie z lamusami i zrobie porzadek
gonzaga...rodziny sie nie wybieradlatego albo doceniasz, albo nie, ale po najwiekszej wojnie macie wsparcie w sobie a przyjaciół sie wybiera, tylko trza umiec
tylko wiess uparcie stawianie na swoim i klótnie tez do niczego nie prowadza
ja nie stawiam na swoim ... tzn czekam na konkrety i dzialania
uwazam ze bylo by tu milej ciekawiej i wiecej osob by sie udzielalo gdyby tej bandy nie bylo
do mnie ktos cos miec ale to jego sprawa i zawsze jestem do uslug
na drodze prawnej bym ich u***l srogo ale szkoda mi czasu na ***oly
wiec gdy stworzylem liste pajacow i osoby na niej tak bardzo sie uniosly tym to chyba widza cudze pod lasem a swojego nie widza pod nosem
dobra koniec tematu, bo akurat Lile i maxa lubie, choc nie powiem, że kiedys też miałam z maxem starcie, ale see wyjasnilismy i nic uważam zeby byl zlym człowiekiem
moze i nie jest ale tym co pisze to nie bardzo zasluguje na to by sobie na grzecznie wyjasnic spinki
michellex, jeszcze tutaj
obejrz sobie kiedys taki polski film z czarkiem pazura jak wypowiada "Ty pajacu" a moze zrozumiesz o co chodzi z przekazem
widzisz, to nie mów że pajac jest lzejsze od k..., dz...itd. bo dobrze wiesss o co kaman
michellex, ja pozno chodze spac.
moze i byla to prowokacja ale nie bez powodu i mi sie podobala
oczywiscie ze jest lzejsze ... bo mialo na celu przymknac szczekanie danej osoby
widzisz, sam udajesz niewinnego, a dobrze wiesz co z czym się je
siedzialem kiedys w pubie bawilem sie dobrze jakis lamus podszedl cos mi sapal nawet w***olic mi chcial wstalem powiedzialem "Co pajacu?" i odszedl bez slowa
michellex... obecnie to przymulam, a zaraz ide spac
nie bede Ci powtarzal ze powstalo to po wjazdach na moja osobe wiec nie badz taka jednostronna
gonazaga, hey
a wlaśnie, że nie jestem jednostronnapoprostu nie uwazam, że żeby rozmawiac z jednym trzba sie z drugim kłocic
gonzaga*