Wpisy 1 207 790 – 1 207 889
4 listopada 2012 21:00 → 4 listopada 2012 21:16, 100 wpisów
krzysio ...przestań ...nie zostawiaj mnie tu jest git ..oni sie nie beddziemy prosili .
Jak już wczesniej wspominałam układ planet na 6 listopada na 22.15 jest bardzo obiecujący
gorwil.... napisales o diamenciku przy nicku, a mnie sie to skojarzylo ze zdrapka tylko przeciez teraz sa szafiry, a nie diamenty
krzysio: 13max33 dostał tylko brak możliwości pisania na chacie. Nadal może typować, itd. Natomiast jego agresywne wypowiedzi na chacie, które ostatnio miałem nieprzyjemność czytać skłaniają mnie do blokady... chyba, że mi obieca, że to się już nie powtórzy i przeprosi, to mogę go odblokować. Podobną agresją wykazała się wczoraj np. Weronika16, która również została zablokowana.
Przeprosiny dotyczą wszystkich, których dotknęły tego typu określenia. Jeśli więc np. Monet poczuł się dotknięty, to oczywiście również przeprosiny kieruję w jego stronę.
Przeprosiny dotyczą wszystkich, których dotknęły tego typu określenia. Jeśli więc np. Monet poczuł się dotknięty, to oczywiście również przeprosiny kieruję w jego stronę.
PASKO ODBLOKUJ MAXA. Bez jaj.W sumie za to JEJ obrażanie to do 5 pokolenia powinienes ich zbanowac a nie żeby niby córeczka tu obrazała innych ,pomimo że,nie jest w temacie.Gówniażeria i nic więcej .
aha wcześniej kiedyś grałem w kopalnie rubinów i trafiłem parę diamentów i różne to były kwoty a jak raz zagrałem w jasia fasolę to dostałem tego jego miśka
liczby na Tak:9,10,18,19,25,28,33,46,47,48,56,57,58,59,62,63,65,76,77,80
PASKO...CHYBA SE KARWA JAJCA ROBISZ TERAZ.JAK MA PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH? A TO ŚCIERWO KIEDYKOLWIEK KOGOŚ NA CZACIE PRZEPROSIŁO?Weź bądź obiektywny w końcu do jasnego ..... Pana
Ktoś pytał "gdzie wtedy byłem?" ... nie jestem w stanie odpowiedzieć, ale faktycznie z tym kiedy jestem, to czasami jest jak w totku. JEdnemu się uda, drugiemu nie.
Lila: a myślisz dlaczego na przykład m77 ma stałą blokadę? Właśnie dlatego, że nie przeprosiła, itd.
Zapraszam serdecznie do kolektur,trzeba podbić kumbulacje,żeby pula przekroczyła te mizerne 50 000 000:
PASKO...ZNOWU SE JAJA ROBISZ A SIEDEM SIEDEM TO KTO? MOJA BABKA BYŁA?to kurestwo wejdzie jeszcze nie raz pod takimi nikam że nam papcie spadną a w sumie nie nam tylko Tobie
a jak ma przeprosić. Wysyła mi wiadomość i pisze "sory Pasko, nie powinienem tak pisać, poniosło mnie, to się nie powtórzy".
lila co tu sie dzieje
karwa twarz
komu mam zaj ebac z kopa vw twarz
pijem
karwa twarz
komu mam zaj ebac z kopa vw twarz
pijem
Pasko ..ponosiło mnie nie raz ..miałem zatarg i jocia czy z majorka ale wiedziałem że przesadziłem i sam przeprosiłem ..tego czegoś nie będe przepraszał więc możesz skasować tamten nick na stałe ..
Nie obiecuję Tobie że będe grzeczny bo i tak wiesz że nie będę jak ktoś bedzie obrażał mojego przyjaciela krzysia wtedy jest ogień na maxa
Nie obiecuję Tobie że będe grzeczny bo i tak wiesz że nie będę jak ktoś bedzie obrażał mojego przyjaciela krzysia wtedy jest ogień na maxa
na innych czatach ludzie dostaja bana na IP komputera a nie na nicka
witam wszystkich
Najlepiej sprowadzić około miliarda chinczyków do polski,jak ruszą do kolektur i tylko wydadzą 3zeta na zakład,to od razu będzie na koncie 3 miliardy:
PASKo...chyba lubisz być górąWystarczy że napisze dlaczego tak napisał i przedstawi swoje argumenty.Nie wiem czy pamiętasz walke nie tylko moją z ta mendą.Mi kazałeś przepraszać wszystkich oficjalnie na czacie a od niej jakoś takich przeprosin nigdy nie przeczytaliśmydobrze ż nie byłam głupia i nie przepraszałam bo bym się poniżyła w c*** albo jeszcze niżej
sielaw lila
musicie zawsze mieć na uwadze, że ciągle pojawiają się tu nowe osoby. Pomyślcie, że właśnie pierwszy raz na oczy widzicie stronę multipasko.pl w tej chwili.... i lecą takie teksty. No tak nie może być
sam
hipcio, dla chinczykow - i nie robie sobie teraz jaj - trzeba by wprowadzic 6 z 49, ale w wariancie, w ktorym liczy sie kolejnosc losowanych liczb
medea
PASKO>>>I ZAŁATWIMY Z MAXEM NA BANKzresztą kilka osób jest już chętnych
witam wszystkich ponownie
kurna pijem bo kumulacja na maxa
Lila....
ssssie ma proesore
max...
wasyl
sielaw..
Jakie cyferki na dziś wieczór
Profesor czy to prawda,że we francji ludzie na śniadanie jedza żaby w galarecie?
max..nawet jakby to była jej córka to się dziwię że,matka opowiada córce takie rzeczy że córeczka musi w obronie mamunki stawać a w sumie gówno wie co i jak było
hipcio.....nigdy nie widziałem co jedzą
Ale ja raz jadłem slimaki
Ale ja raz jadłem slimaki
max...takie medale że,uuuhhhhhhhi nie przepraszaj bo nie ma za co gnidy przepraszać,no chyba że ona przeprosi każdego z osobna na tym czacie
Robal
sam9...
2,69,80
2,69,80