Wpisy 1 207 890 – 1 207 990
4 listopada 2012 21:17 → 4 listopada 2012 21:31, 100 wpisów
no a wasyl pije i zyjelila, max
- bez urazy, ale naprawdę nie warto - pokona Was doświadczeniem
- bez urazy, ale naprawdę nie warto - pokona Was doświadczeniem
a tak właściwe to dlaczego
słowa cyt. " kurewko " nie wykropkowało?
Pasko Twoja wina.
Praw***a -grzyba kropkuje... a kurewki nie?
słowa cyt. " kurewko " nie wykropkowało?
Pasko Twoja wina.
Praw***a -grzyba kropkuje... a kurewki nie?
emerytka
Pasko>>> mojej znajomej ktorej polecilem ta strone mowila ze jak weszala tutaj zagladnac to powiedzala ze nie przebieraja w slowach na czacie i taka kulturka to nie dla niej ja jej powiedzialem ze to tylko takie chwilowe przejsciowe zachowanie czatownikow
Robal..ja się mogę wygiąć ale nie złamać ,rzadko może mnie ktoś pokonac
Hipcio.
Już do Ciebie pisałam,ale witam Cię po raz wtóry
Już do Ciebie pisałam,ale witam Cię po raz wtóry
Robal modelki powinny mieć wielką pupe i piersi,bo te wychudzone wybierają projektanci którzy wolą panów:
Monet: celna uwaga. Właśnie dopisałem ręcznie tego typu zwrot do cenzora
kto kogo zdradz a a kogo mam polizac
wiecie cos na ten temat
wiecie cos na ten temat

Profesor
Lila.Już w Pl
Lila.Już w Pl
emerytka 46
1 207 899: albin_multimulti: no właśnie w tym rzecz. Również dochodziły mnie podobny sygnały, które mi dały do myślenia...
medea cmoki
http://www.youtube.com/watch?v=JmKLT59cTIc
adix miło poznac
A propos parek 20,21 jest dośc częsta, ale trzeba dobrze trafic w moment gdy wchodzi do gry. 60-61 pojawia się niestety ostatnio od kilku miesięcy dośc rzadko razem
A propos parek 20,21 jest dośc częsta, ale trzeba dobrze trafic w moment gdy wchodzi do gry. 60-61 pojawia się niestety ostatnio od kilku miesięcy dośc rzadko razem
Medea
Albin
Max
Albin
Max
e46
hipopotan
lila - nie chodzi o to - to bezsensowna eskalacja - a ona/ one mają jakiś kosmiczny odlot , jak kogoś zbanują
Najlepsze, że teraz niby sama - bez oliwiji/znowuniedzieli itd itd
hipopotan
lila - nie chodzi o to - to bezsensowna eskalacja - a ona/ one mają jakiś kosmiczny odlot , jak kogoś zbanują
Najlepsze, że teraz niby sama - bez oliwiji/znowuniedzieli itd itd
profesor pijem
adix
Choć patrząc na moje notatki to 21,61 to może byc hit wieczoru
Choć patrząc na moje notatki to 21,61 to może byc hit wieczoru
wasyl...
paskoo...ona weronika to ona m77 ma dwie dzieci prawie do 7 lat kiedyś widziałem własnom oczom foto m77 kiedyś wystawiała na MP ...ty yyy przestaj wierzyć córka ma 16 nie prawda..
hipcio...oczywiście że,zagramzawsze pisałam że,jak będzie 50 baniek to lilcia wchodzi do gry
hipco sake finlandia jak zwykleee
to o co tam znowu chodzi z tym Smoleńskiem jakieś laski z trotylem to pewnie jakieś wybuchowe dziewczyny
krzysio..ona ma chyba 3 a zresztą pies ją olał kot polizał kij jej w oko
Madea, zatem należy poczekać na wieczorne losowanie i sie zobaczy co i jak
Pasko >>>> przypomnialo mi sie jak przeczytalem twoj wpis
1 207 846. a ta osoba miala juz trafnosc 9/10x5 przydala by sie tutuaj do typowania
1 207 846. a ta osoba miala juz trafnosc 9/10x5 przydala by sie tutuaj do typowania
rustu
66,69,79 według mojej nowo testowanej metody są
Czy ja dobrze pamiętam, żeś spod znaku Barana bo jeśli tak to czy mogłabym Cię prosic o pomysły do lotto, bo 6 listopada to jest wasz dzień a astrologicznie jest to dla gier losowych naprawdę dobry dzień więc chcę mimo wszystko spróbowac
66,69,79 według mojej nowo testowanej metody są
Czy ja dobrze pamiętam, żeś spod znaku Barana bo jeśli tak to czy mogłabym Cię prosic o pomysły do lotto, bo 6 listopada to jest wasz dzień a astrologicznie jest to dla gier losowych naprawdę dobry dzień więc chcę mimo wszystko spróbowac
Rustu
PASKO...AJ TAM TY NIGDY NIC NIE WIESZprzypomnij sobie jakie miałam wpisy w kg i co wypisywała tu o mnie od kobył i c*** wie jeszcze czego.Zresztą ja jej też nie byłam dłużna
rustu2009
unhappy
adix
Rzeczywiście pożyjemy zobaczymy Ale pomysł unhappy jest naprawdę ok bo taka parka też się często pojawia ostatnio
adix
Rzeczywiście pożyjemy zobaczymy Ale pomysł unhappy jest naprawdę ok bo taka parka też się często pojawia ostatnio
losowanie mi tu dawać
dawac losowanie dzis moze je nawet obejrze... jesli dotrwam... bo nie gram
uwga uwaga
znalazłem swoje nowe powołanie
nie gram w totka
i
jestem instruktorem SEXU
pierwsza lekcja za darmo
kto sie pisze potajemnie

Lila: czasu nie cofnę... dałem plamy to dałem... może miałem wtedy ślub na głowie? wolałbym żebyście mi zapominali tego typu niedociągnięcia administracyjne... najważniejsze, że ta osoba jest w tej chwili zablokowana.
Lila...
MirnamRano Ci nie odpowiedziałam na powitanie.
gorwil
Masz rację na bank 6-tego któreś z nich rozwieje nasze marzenia o powiedzeniu wszystkim, że nam już wszystko lotto od kiedy na koncie 40 melonów
Masz rację na bank 6-tego któreś z nich rozwieje nasze marzenia o powiedzeniu wszystkim, że nam już wszystko lotto od kiedy na koncie 40 melonów
witam emerytke
blisko mnie
blisko mnie
pasko...miło że się przyznałeś do błedu.To się cenimoże miałes ślub na głowie