Wpisy 1 207 690 – 1 207 789
4 listopada 2012 20:44 → 4 listopada 2012 21:00, 100 wpisów
gorwil,nie lepiej się czyta kulturalne wpisy,nie takie jakie słyszymy na ulicy,bo ja uważam ,że ta stronka jest wporzo,dzięki adminowi.Pasko
Pasko to nie Wielki Brat siedzący 24h na MP. Nie musi chyba pilnować każdego wpisu, jesteśmy dorośli i to MY odpowiadamy za to co tu piszemy i sami wystawiamy sobie opinię
krzysio ..to jak to było ..jedziemy robi lodziki i wyskakuje oknem dobre
Lila:straszny horror wczoraj był na tvn:śmiertelna cisza,koszmar lalka morderca,jakbyś ogladała go to musiałabyć spać przy zapalonym swietle a do wc chodzić razem z mężem:
max..kochanie,przestań.Napluc kierwie w oczy powie że deszcz pada a prawda zawsze najbardziej boli.Skoro by to nie było prawdą nie zareagowały by tak jak zareagowały
13maxa....lepiej tam jedziemy do wałbrzych za darmo lodziki..
lila...
hipcio..lalka jak lalka ale kawał z niej mendy byłochyba miała na lumpach napis &&
Lila
HipcioGraleś znowu na sucho?
HipcioGraleś znowu na sucho?
Lili ...oj zabolało ..ale dziwnie troszke ..bo tak ładnie to napisałem ..tak zdrobniale
ładne tam chłopczyska są
tylko moim zdaniem powinniscie chamowac ... bo teraz troszke przeginacie i wykorzstujecie sytuacje
Lili ...cos tam robiłem ..i patrze ze na brata krzysia siadła no to ooooooooooggggggggnia
Unhappy tragicznie od kilku miesięcy najwyższa wygrana:12 zeta:
13maxa ...nie wazne tfuuu walbrzych są za darmooxxx ..ty tam gdzie chcesz płacisz za zbokole...
hipcio jeszcze dobra passa powroci u mnie wygrane w mm tez pojawiaja sie seriami
W drodze do kościoła zostałem skuszony przez tego gościa:i zagrałem za 2,5zeta,teraz cały się trzęsę jak przegram będe zrujnowany:
ts-ie drogi... jutro puszcze jeden zaklad lotto gdzies na trasie kolei zelaznej na linii berlin-poznan-warszawa... uprasza sie o uwzglednienie tego faktu w doborze geograficznej lokalizacji wygranej szostki we wtorek
dobra znikam..
zagranie na 1,2,3,4,5,6 to dobry pomysl kumulacja 80 mln i wygrywaja takie numery
Nooooooooo to teraz możecie się opalać w blasku moich klejnotó... znaczy się diamenta!!!
Lila
hipopotan
unhappy
Koszmar,koszmar produkują kiepskie obuwie,rozpada się na deszczu,a niedługo zabraknie surowców i wody bo chinczyki potrzebują ich dużo,opanowali afrykę,a jest ich miliardy miliardów nie da się tego policzyć,wszyscy wygladają jednakowo jak bliżniacy:
paskoo..nie chcesz odblokować 13max33 ...ja tu jutro nie bede ..jak chcesz mów twoja powaga ... dobra tam juz
Lila na wieczor cos masz?
medea76