Wpisy 1 207 035 – 1 207 134
4 listopada 2012 16:21 → 4 listopada 2012 17:46, 100 wpisów
Jeśli chodzi o mnie w MM nie gram, parę lat temu szukałem jakichś metod, ale przestałem.
wiesz Krisek Ty masz swoje metody ale na mp sa nawet jasnowidze co trafic nie moga ... czujesz to ?
sa owszem metody zeby sobie pomoc ale wymagaja srodkow finansowych przekraczajacych budzet kowalskiego na granie w gry ts
ja 9 z 9 nigdy nie trafiłem z prostego powodu, bo nigdy na 9 skreśleń nie grałem
z ts jest jak z kredytami , dla bogatych ludzi jesli zrozumiesz
Nie trzeba dużych wkładów żeby wygrać. Czasami wystarczy 2,50 w multi, 3zł w lotto i 1,25 mini...
nie trzeba dużych nakładów finasowych, jest tylko jeden zasadniczy problem....
Podam swój przykład: Zagrałam systemem w mini na 8 skreślen i nic nie wpadło, wysłałam za 1,25 trafiłam 4/5
Kiedyś pamiętam MM, na mapach można było wstęnie dość trafnie wytypować z4 liczby z pełnych dziesiątek i między 1-10, mając tablice 8x10 ułożone jak w kasecie losującej.
Ale ja nigdy na poważnie nie grałem w MM, najpierw szukałem "metody".
dziwne te powtórki Twoje, ale oki jeszcze nie przeglądałem co tam może ewentualnie grać dalej
krisek.,,dzis pewniak trafiony 22
mało go ludzi typowała....ale ja wiedziałam że powinien być
mało go ludzi typowała....ale ja wiedziałam że powinien być
metoda jest prosta, trochę papieru, jakiś mazak i troszkę wiedzy
no to gratulacje ja komplet 3 i małe co nieco do nich typujesz jeszcze moją metodą?
ulala ..najwiecej spadała 48 i drugi miejsce 23..ja tak wiem w głowie ..nie jestem pewien ..i znikam,,,,
drapek...jestem zmeczony mózguu prawie jak zawroty głowy nic nie idzie złapać 3/3 i powwo
drapek ..co za kolejka 3/3 ..3,5,7 jak małe dziecko łatwo podkreslić
kurde 3 nie ..6
drapek ..ja 31...
drapek....
ale znając swój talent, to będzie lipa albo kilka zł, albo się ts pomyli i będzie
witam wszystkich
liczby do mm
za darmo
31,32,33
31,32,33,53
8,32,32,33,53
x2=15zet
dalem sie pokusic,lece do zb
liczby do mm
za darmo
31,32,33
31,32,33,53
8,32,32,33,53
x2=15zet
dalem sie pokusic,lece do zb
drapek..nie wiem nie wiem ..to czego przediału..mówie zeroo ..
gaja..ja zabiore druga pewniaka 9...
i trzecia 10 i pintolku ide do profila...
z teorii wynika, ze szanse na kolejna kumulacje przy tej liczbie zakladow to ok. 15%
drape ..no trudnoo ..jak wszyscy tez przegrali widzisz rośnie komulacja oboje lotto
unhappy,,,,
a w praktyce te szanse sa nawet wieksze, bo nikt poza ts-em nie wie, ile zakladow sie powtarza...
Czesc wszystkim . jak tam wam sprzyjają ostatnio wygrane ?