Wpisy 1 204 935 – 1 205 034
3 listopada 2012 19:52 → 3 listopada 2012 20:07, 100 wpisów
weronka życzę Ci,
żebyś c h u ja w
p i ź d zie nie zaznała
przez najbliższy rok
żebyś c h u ja w
p i ź d zie nie zaznała
przez najbliższy rok
burdelik z prymitywami
lottomat nie kumasz ten nik weronika16 to nie żadna córka m77 tylko na tamten nik ban na 77 ban więc jest weronika16 a to ta sama osoba tylko teraz bajdurzy że jej matkę obrażają a w istocie to 1osoba grająca córkę niezły patent
Ulala.
nie potrzebuję się chowac gniocie matka moze z mojego lapka zarejstrowac nicka jestem w domu
mam zmienne IP i pasko na dobra sprawe może nam nadmuchac
Witam wszystkich wieczorem
Jak tam akcje firmy "Wielka kumulacja - spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością wobec graczy"
rustu
Jak tam akcje firmy "Wielka kumulacja - spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością wobec graczy"
rustu
medea76 a nie madzia77
atrapa - marna zreszta
u mnie prawie 150 osób
a max nie ma? dziwne
dawaj gniocie napisz raz jeszcze ze moja matka k u r e w k a
a jak Janusz bedzie mial problem to ja mu podpowiem jak Cie stad wywalic skutecznie
świnia i prymityw jak wiekszośc w tym bagnie tu potaplac sie mozna
Medea.
max ile dostałes za "ten post" była extra premia od Pasko? za poniewieranie matki ?
Zakon mi tam troche pobluzgal ale on to sie chowa przy Tobie Weronika
czy tak sam od siebie z braku kisla?
ruda rozjebałaś się jak Rosja na mapie i sapiesz zrób kolacje ( jak potrafisz)
pasko a Ty pozwalasz się jakiejś gówniarze ustawiać co wlatuje tu z ryjem
śledztwo ugrzęzło-zona sie nie przyznaje -widać za delikatne tortury
lottomat wykorzystuje ze tutaj mozna
czy jaki tam masz nick ... corka tej 77 raczej o Krzysiu nic nie powinna wiedziec ani jaki wiek ma wiec hej wydalo sie
tu mozna k u r w a m i lecieć na wp,pl to bana sie dostaje tu nie
tylko nie świnia,
ja knur jestem i taplam
się we własnym gównie
całe życie.
ja knur jestem i taplam
się we własnym gównie
całe życie.
kondi1
A to niech komuś podarowałeś szansę na olbrzymią zmianę w życiu a co komus dane wraca i to trzykrotnie
A to niech komuś podarowałeś szansę na olbrzymią zmianę w życiu a co komus dane wraca i to trzykrotnie
Własnie Psko zawsze ma spóxnoiny zapłon
lottomat fakt ale wszystko już jasne
m77poużywaj sobie gniocie aleś mi dowaliła normalnie komedie piękną zagrałaś momenty są pod wrażeniem jestem problem w tym że twoję uje ,rwy itp. Nie robią na mnie wrażenia a sorki nie m77 tylko weronika16
medusia
jac11 dzięki
m77poużywaj sobie gniocie aleś mi dowaliła normalnie komedie piękną zagrałaś momenty są pod wrażeniem jestem problem w tym że twoję uje ,rwy itp. Nie robią na mnie wrażenia a sorki nie m77 tylko weronika16
medusia
jac11 dzięki
przez tyle dni nie widział k u r e w k i moze i mi sie upiecze
Weronika/77
Szkoda, że nie zdechłaś na tego raka, tylko wyzdrowiałaś. Tfu. Idż w diabły z Multipasko.
Szkoda, że nie zdechłaś na tego raka, tylko wyzdrowiałaś. Tfu. Idż w diabły z Multipasko.
weronika...ty stara jesteś masz 34 lat tam mieszkasz w wałbrzychuu ..czego ty dokuczałaś rur
no daj mi twój adres zamieszkania ja i 13maxa przyjedziemy po ciebie na lodziki i potem masz wyskoczyć za oknem
no daj mi twój adres zamieszkania ja i 13maxa przyjedziemy po ciebie na lodziki i potem masz wyskoczyć za oknem
zwołam wszystkich rówiesników i urzadzimy se burdelik
a Ty za to masz doskonały wróć Ty cała jesteś doskonała (ciekawe z której strony)
jak ktos mysli ze zmiennego ip nie mozna bloknac tzn ze malo wie
nie przywitałam sie bo na dzień dobry mi ciśnienie skoczyło
cześć
cześć
Max nie powinien dostac bana bo odpowiedział tylko na chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech blokuje ale fama po necie moze iśc że tu burdel
medea76
michellex
deki72
Pasko matka mówi że wszystko jest skopiowane wiec?
jej godnosc tutaj została naruszona to straciła ty mozesz wiecej wiec?
dalej bedziesz w ... ciął ?