Wpisy 1 204 835 – 1 204 934
3 listopada 2012 19:35 → 3 listopada 2012 19:52, 100 wpisów
lottomat a twoje zdanie czasami im nie odpowiada wiec tlepiej zrezygnowac i ustapic
rustu..tak tak masz racje ona nazywa szpiegoctwo
a myslisz Pasko że mi zalezy i tak tu nie mam czasu ni chęci pisać - próbuję uswiadomić Pasko że ***y nie musze juz z niego robic sam to zrobił za pomoca max
greg na tym polega komunikacja miedzy ludziom ze czasem kompromisy sa dobre tymbardziej ze sa tematy na ktore racji jest wiele i zalezy od punktu podejscia gdybym mial milczec to bym z nikim nie rozmawial bo po co
lottomat zawsze lepiej byc o 1 pkt. lepszym w intelekcie od tych niezadowolonych
16 latki do sexu? nie dla takich starych ramolów jak max obślinionych bez jakiejkolwiek kultury - prymityw
bajer na córkę co mamy broni prawie kupiłem a admin maxa zbanował więc teraz ta pani szaleje z radości że taki numer się udał brawo za pomysłowość
max a Twoja matka to porządna ? czy moze k u r e w k a a Ty po niej
dobra dochodzi do 140 osób na czacie - brawo Pasko za patent na kasę
Weronika ***a mac skoncz ta zenade ***na jestes czy na umysl Ci padlo ? Juz ja sie postaram zeby Cie wyjebali stad
tylko zal ze kosztem matki
weronika jestes jak rozkapryszona ............ nikogo matki sie nie zniwaza licz sie
wiesz co dziewucho domagasz sie sprawiedliwosci i bana dla Maxa a ciagle kogos obrazas
moja matka to nie k u r e w k a dla takiego prymitywa !
Witajcie. Hej!
gaja pisałam dzień dobroci - widownia wejscia sa? sa więc o co chodzi?
ula
Twoja trójka dziś łączy się z trójką e46 i jeszcze coś tam coś tam i bonus mój
Twoja trójka dziś łączy się z trójką e46 i jeszcze coś tam coś tam i bonus mój
Weroniko
Pasko zrobił to co chciałaś..
Więc po co nadal nadal szalejesz?
Chyba że to był tylko pretekst żeby sobie znowu pohulać?
Pasko zrobił to co chciałaś..
Więc po co nadal nadal szalejesz?
Chyba że to był tylko pretekst żeby sobie znowu pohulać?
współczuje..musisz byc bardzo sfrustrowana i nieszczesliwa Weroniko
spadam od towarzystwa wzajemnej asekuracji i aby była sprawiedliwość max Toja matka to też k u r w a i masz po niej kurestwo we krwi ! a teraz mogę dostać bana
no idz idz juz prosze idz nikt Cie tu juz nie chce i idz pic kompot
lottomat to nie żadna weronika tylko klon m77 a admin dał się w balona zrobić
no rustu sorry ale dorosla kobieta aka jej matka sama powinna zadzwonic do paska i powiedziec o co lazi a zalezenie sie corce ze cos jej nie dziala i ona wpada i robi jazdy ssie na maksa
1 204 907. dzikus 2012-11-03 (19:46)
s pi er da laj weronka pa
i to cały ten burdelik
s pi er da laj weronka pa
i to cały ten burdelik
dobra juz wychodzę i tam lepiej siedzieć w kuchni
weronika...ty tak pusto kasa ..prawda nerwa jesteś tak za mało urazisz kogo... i pocałuj mój rur i dobranoc
weronika...ty tak pusto kasa ..prawda nerwa jesteś tak za mało urazisz kogo... i pocałuj mój rur i dobranoc
PASKO dziękuję za zmianę w wynikach lotto/lotto plus.
Teraz jest to bardzo przejrzyste.
pozdrawiam
Teraz jest to bardzo przejrzyste.
pozdrawiam
1 204 915. krzysio744 2012-11-03 (19:47) ----------
nie pisze nic do przychlasta a jemu się marzy całowanie rur za stary jestes dziadku
nie pisze nic do przychlasta a jemu się marzy całowanie rur za stary jestes dziadku
wole rówieśników jak starych oblesi
głuchych w dodatku
wytrzyj mleko z twarzy tyczy to się jednej i drugiej albo nie tylko jednej i wiesz co sama sobie dopowiedz ruda
Max został niesprawiedliwie ukarany.
W ubiegłym roku w >> Poważne pytanie do Pasko << Madzia77 pisała, że jej jedno dziecko chodzi do płatnego przedszkola, a drugie do podstawówki.
W ubiegłym roku w >> Poważne pytanie do Pasko << Madzia77 pisała, że jej jedno dziecko chodzi do płatnego przedszkola, a drugie do podstawówki.
mam go w rure całowac sie mu marzy
NUla....dokladnie ta to sie kloci tu od poludnia...{klotnia}}{{klotnia}
jak pisałam burdelik