Wpisy 1 199 975 – 1 200 074
31 października 2012 21:42 → 31 października 2012 21:57, 100 wpisów
no coz baba ktora wysmiewa faceta za rozmiar sama jest smieszna
maks
Ja puściłam jedną szósteczkę z 1 bo jak szłam wysłac kupony to strąciłam gazety no i GW skąd biorę na profil liczby wypadły otwarte na stronach gdzie był zestaw 1,11,33 oraz zestaw 16,29,39 no i uznałam to znak, że powinno wypasc
Ja puściłam jedną szósteczkę z 1 bo jak szłam wysłac kupony to strąciłam gazety no i GW skąd biorę na profil liczby wypadły otwarte na stronach gdzie był zestaw 1,11,33 oraz zestaw 16,29,39 no i uznałam to znak, że powinno wypasc
max..ile ma cm Twoja rura?bardzo mnie to interesuje,wręcz intryguje
Słuchajcie to się nie ma z czego śmiac. Fallus był uważany za po pierwsze symbol szczęścia i płodności. Wikingowie na ten przykład trzymali i używali do rytuałów płodności zmunifikowane końskie penisy
A Indianie z penisów bizonów robili maczugi do rozwalania ludziom głów
sa takie paranoje ze niektorzy nie to ze widza wszedzie penisa to maja go jeszcze w dupiee
Przypomniał mi się pewien bardzo niesmaczny dowcip na ten temat, ale może nie będę go upubliczniac
mala..taaa to dobry znak a jeszcze bardziej lepszy jak się jest do niego podobnym
Zakon miekka pizdo skoncz prowokowac i rusz dupe ze swojego ***idolka w ktorych ruchaja Cie wszystkie psy
Słuchajcie ja mam taką propozycję zgarniamy dzisiaj bonusa w mm a następnie miłośników tematów okołopenisowych wysyłamy na wycieczkę do Japonii na HĹnen Matsuri
lottomat zmien pokoj np na ten http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=114646 chociaz i tak watpliwa sprawa co bys albo czym mialbys tam robic
maksiu
No tej to ja ci długo nie wybaczę tu strzelam focha na którego brak emotki
No tej to ja ci długo nie wybaczę tu strzelam focha na którego brak emotki