Wpisy 1 199 875 – 1 199 974
31 października 2012 21:21 → 31 października 2012 21:42, 100 wpisów
mala..paiętam że śliny nawet nie mogłam przełknąć a lekarz na pogotowiu i przepisał antybiotyki wielkości połowy kciuka,zastanawiałam się jak to przełknąc i się śmiałam sama do siebie a mąż sie śmiał że mnie pogięło.Idiotka połyka tabletki i sie do nich usmiecha
maksiu
A ty znowu zaczynasz świntuszyć smoczek fajne okreslenie
A ty znowu zaczynasz świntuszyć smoczek fajne okreslenie
lilcia a znam taki jeden antybiotyk co ciężko do buzi włożycz a cnw dopiero przełknąć
lilcia dokładnie jak czopek to wygląda czyżby ten sam lek zażywałyśmy
mala...w takim srebrnym opakowaniu,wyglądały jak czopki i były z poślizgiem jak ja to mówię bo miały błonke i łatwo było je przełykac
lottomat to zmień pokój jak Tobie niesmacznie może jakiś Living-room
Lilus hepatil wspomaga prace watroby,biore go jak sie najem
bigosiku sledzikow i watroba nie boli
bigosiku sledzikow i watroba nie boli
no widze ze nie zalapalas ... sam kawior juz powoduje ze zygac mi sie chce, po winie sraczka dodatkowo murowana a jeszcze to co wyzej to juz błeeeeeeeee
1 199 902. lottomat 2012-10-31 (21:28)
niesmacznie mi tutaj jak jem kawior i popijam winem
niesmacznie mi tutaj jak jem kawior i popijam winem
nie jadam kawiorow itp podobnych wynalazkow ale niedobrze mi gdy czytam o spermie i ***ach gdy sie nazarlem
lottomat a tak na boku...
to że kult penisa zwanego tutaj "rurką" mocno się na czacie rozwinął to masz rację.
to że kult penisa zwanego tutaj "rurką" mocno się na czacie rozwinął to masz rację.
Monet
To jeden z najstarszych kultów więc mimo chrześcijaństwa mamy go w podświadomości
To jeden z najstarszych kultów więc mimo chrześcijaństwa mamy go w podświadomości
maksiu
Ja tam fanką kisielu nie jestem, ale te smaki mi podeszły
Ja tam fanką kisielu nie jestem, ale te smaki mi podeszły
Tobra zmieniamy temat ..
Lila ..przeprasza ale jakie dzisaj liczby zatypowałaś
Lila ..przeprasza ale jakie dzisaj liczby zatypowałaś
A co w tym dziwnego, żeby sobie pożartować to chyba lepsze niż wieczne kłótnie, które tu zdarzają się coraz częściej
to musimy z Januszem pogadac i na hangu wyznawac kult penisa i sie bedziemy chwalic co kto ma i kto ma ochote na ktorego
ale dlaczego lottomat chcesz komuś przeszkadzać samorealizować się w tym temacie.
Różne potrzeby bywają.
Różne potrzeby bywają.
max nie wiem co wyslales ale pewnie cos trafisz ja licze na 5/7
Lili ..no nie wiem ..zawsze masz jakieś liczby i przepraszam ze zapytałem