Wpisy 1 199 956 – 1 200 055
31 października 2012 21:38 → 31 października 2012 21:54, 100 wpisów
Tobra zmieniamy temat ..
Lila ..przeprasza ale jakie dzisaj liczby zatypowałaś
Lila ..przeprasza ale jakie dzisaj liczby zatypowałaś
A co w tym dziwnego, żeby sobie pożartować to chyba lepsze niż wieczne kłótnie, które tu zdarzają się coraz częściej
to musimy z Januszem pogadac i na hangu wyznawac kult penisa i sie bedziemy chwalic co kto ma i kto ma ochote na ktorego
ale dlaczego lottomat chcesz komuś przeszkadzać samorealizować się w tym temacie.
Różne potrzeby bywają.
Różne potrzeby bywają.
max nie wiem co wyslales ale pewnie cos trafisz ja licze na 5/7
Lili ..no nie wiem ..zawsze masz jakieś liczby i przepraszam ze zapytałem
no coz baba ktora wysmiewa faceta za rozmiar sama jest smieszna
maks
Ja puściłam jedną szósteczkę z 1 bo jak szłam wysłac kupony to strąciłam gazety no i GW skąd biorę na profil liczby wypadły otwarte na stronach gdzie był zestaw 1,11,33 oraz zestaw 16,29,39 no i uznałam to znak, że powinno wypasc
Ja puściłam jedną szósteczkę z 1 bo jak szłam wysłac kupony to strąciłam gazety no i GW skąd biorę na profil liczby wypadły otwarte na stronach gdzie był zestaw 1,11,33 oraz zestaw 16,29,39 no i uznałam to znak, że powinno wypasc
max..ile ma cm Twoja rura?bardzo mnie to interesuje,wręcz intryguje
Słuchajcie to się nie ma z czego śmiac. Fallus był uważany za po pierwsze symbol szczęścia i płodności. Wikingowie na ten przykład trzymali i używali do rytuałów płodności zmunifikowane końskie penisy
A Indianie z penisów bizonów robili maczugi do rozwalania ludziom głów
sa takie paranoje ze niektorzy nie to ze widza wszedzie penisa to maja go jeszcze w dupiee
Przypomniał mi się pewien bardzo niesmaczny dowcip na ten temat, ale może nie będę go upubliczniac
mala..taaa to dobry znak a jeszcze bardziej lepszy jak się jest do niego podobnym
Zakon miekka pizdo skoncz prowokowac i rusz dupe ze swojego ***idolka w ktorych ruchaja Cie wszystkie psy
Słuchajcie ja mam taką propozycję zgarniamy dzisiaj bonusa w mm a następnie miłośników tematów okołopenisowych wysyłamy na wycieczkę do Japonii na HĹnen Matsuri
lottomat zmien pokoj np na ten http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=114646 chociaz i tak watpliwa sprawa co bys albo czym mialbys tam robic