Wpisy 1 198 487 – 1 198 586
31 października 2012 01:36 → 31 października 2012 05:05, 100 wpisów
Podatek od razu potrącają 10%, ale jak nagle przy dochodach 2-3k kupisz mieszkanie za pol miliona to moga wezwac na wyjasnienia
tak to mozna mowic ze rownie dobrze CIe podjebie pracownik banku
Na razie... Gonzaga
No tak obie instytucje ten sam problem.
Przy wygranej MINI za te 250 000 tys może nie byloby takiego problemu, chociaż przy KRYZYSIE, kto wie za 10zł mordują
z tym ze duzo ludzi chodzi po swiecie i maja tez duza kase i jakos zyja
No tak, ale to chyba inaczej jak zarobione (czy ukradzione ) , a inaczej jak wygrane
byle jaki zakladasz firme nie wiem strzyzenie psow cokolwiek swojego i robisz pranie kasy
Łatwo przyszło, łatwo poszło
No o założeniu kilku firm tez myslałem, że moze by się udało.
No raczej sa to osoby bardziej godne zaufania, pewnie same jeżdżą porszakami na codzien
ale zawsze moga wpasc na pomysł ze przydałoby im sie jeszcze nowe gallardo w garazu....
juz ja widze jak mam 30 mln na koncie i kaza mi w kolejce stac po zlecenie przelewu i Pani Jadzia cyk myk oooo widzi jakie mam saldo
Chyba wymyśliliśmy jeden z tematów na PASKOWE SPOTKANIA, pomysły i sposoby jak (pół)LEGALNIE nie ujawniać nawet w urzędach informacji o wygranej, jak taką kasę ukryć, wytransferować, itp
spoko najpierw wygraj a pozniej zobaczysz ze mozna po ulicy spokojnie lazic
jak kupisz z dnia na dzien bryke za pol miliona to napewno ktos to zauwazy
Lepiej za wczasu znać takie alternatywy, a nie po fakcie ich szukać
i pytac na forach
ale taką kasę to strach trzymac na koncie, na tych normalnych kontach ROR-ach bank chyba gwarantuje nam jakieś 50 tysięcy euro, czyli jak Bank Upadnie to powyzej tego przepada?
jestem niemal pewien ze za taka kase by mnie sieplnelo 99 % ludzi
nie wiem mozesz no w zloto inwestowac albo w rzadkie inne kruszce
w zyciu czlowieka takie co ma hajs to mieszkanie czy auto jest duzym duzym wydatkiem ktoru budz podejrzenia
ale jak bedziesz jadl kilo brie sera dziennie to nikt nie zwroci uwage
Ale jest chyba jeszcze jeden problem...
Jak odebieralem 7/7 6000-10% podatku to zadnych papierow nie podpisywalem, czyli to bylo anonimowo.
Ale chyba powyżej jakiejś sumy, TS przy potrąceniu podatku już ujawnia chyba Twoje dane Urzędowi Skarbowemu jeśli Mieszkasz w Polscena stałe,?
Ale chyba powyżej jakiejś sumy, TS przy potrąceniu podatku już ujawnia chyba Twoje dane Urzędowi Skarbowemu jeśli Mieszkasz w Polscena stałe,?
zawsze mozesz zrobic tak ze ... na jakis czas znikniesz po prostu w latwy sposob a pozniej jakos bedziesz zyl
Powiem, żeby spakowali mi te 30 baniek to 2 sportowych toreb i na okecie od razu
czekaj na szybkeigo tu znalazlem
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/jak-odebrac-swoje-miliony,2,5112474,wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/jak-odebrac-swoje-miliony,2,5112474,wiadomosc.html
ja bym mial zasade czekac ile sie da planowac do przodu w ten czas a pozniej dzialac i zniknac
No od razu nie, ale po jakimś czasie pojawi się konfrontacja z US, no chyba, że wykorzysta się te Pranie w Biznesie
Dobrze pisałem, że jest jakiś limit kwoty anonimowej = 20.000zł i ten drugi 15.000 Euro.
Dobrze pisałem, że jest jakiś limit kwoty anonimowej = 20.000zł i ten drugi 15.000 Euro.
z zycia wiem ze us sie interesuje transakcjami an kwote > 15 tys euro i moze zadac wyjasnien po sprawdzeniu pitu
wiesz no prezes banku w ktorym masz te 30 mln to wie ze sa Twoje
zyje do dzis chociaz kase juz przewalial bo bawila sie po europie
W Lotto?
dziewucha taka jedna co nie pomyslala do prozdu tylko szajba walnela jej do glowy
owszem zniknela ale to dlatego ze zaczela podrozowac po europie taksowkami
trafila przypadkiem biedna byla i tak to sie skonczylo ze wrocila do swojej rudery
ale kurde zeby 4 bańki przewalić to tez trzeba miec umiejetności
teraz sie nawet chwali ludziom ze bylo dobrze i miala swoja chwile w zyciu
czyli podobny scenariusz jak ludzi zagranicą o ktorych pisza tamtejsze tab-loidy
przynajmniej nikt jej tego nie odbierze tych wspomnien ale troche szkoda, 1 bańkę mogłaby odłozyć
a taka pensje ma duzooooooo osob i nie uwazam zeby byla poza zasiegiem dla wielu
jak ma sie rodzine i nawet gdy razem sie ma te 10k to na to samo wychodzi
ale nie uwzgledniles chyba odsetek bankowych, bo te 10k miesiecznie to nie duzo chyba ze liczyles od tych 4 mln znajomej a nie np. tych obecnych 30 mln
odetki to inna broszka i trzeba kalkulowac a nie patrzec tylko na to ze w reklamie daja 6,5% oprocentowania
Co miesiac sredniej klasy auto z samych odsetek
cyba ze nie chcesz pieniedzy i kazesz autostrade za to zbudowac to nawet nie zdazysz sie rozpedzic tak dluga bedzie
Dorzuciłbym na dach nad basenem narodowym, bo cos nie działa tak jak powinien
Panstwowe inwestycje to studnia bez dna.
a ja bede uciekal spac...
byles moze w samochodzie po kupony ? :>
jak znasz serio zaufane osony odpalisz i po milionie i sa to osoby ktore by Ci pomogly to nie ma problemu z kasa
ok Lecę... na razie...
sam cos tam zarabiam nawet ale sa znajomi lepiej ustawieni ktorzy na kase nie narzekaja i nie widze zeby sie obawiali o zycie
a dziennnn BOBRY