Wpisy 1 198 387 – 1 198 486
31 października 2012 00:19 → 31 października 2012 01:35, 100 wpisów
Ty sobie pisz ze Ci sie nie podoba i albo masz prawo zmienic strone albo czytac to co ja pisze to wszystko a teraz dobrej nocki zycze Tobie lottomat tez bo fajny gosc z ciebie tylko niepotrzebnie sie denerwujesz
czytałem Was i tym razem nie będę komentował. Może tylko jednym zdaniem, że mi generalnie się podoba jak ludzie się tu dobrze czują i gdy widzę, że jest pozytywna atmosfera
ja sie dobrze czuje ale widac trzeba siedziec cicho gdy ewidentnie cos jest nie tak
patrz gonzu czasami jest tak ze jest wybrana 10 w ktorej pojawia sie 5 lub wiecej liczb w danym przedziale
dosc czesto jest to pierwsza dycha lub czasem ostatnia ale bywaja 20 30 itd itd i nie koniecznie zaczynaja sie od 1 ,10,20 itd wiesz o co lazi
dzis gdyby sie uprzec i grac systemem na 3 albo 5 bo o to glownie chodzi
to gdyby rozpisac sobie zaklady na all mozliwosci to jestes do prozdu ladnie
lottomat: Ty miałeś swój punkt widzenia i dobrze, tylko w przepychankach trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość. Widzę, że popychasz do przodu tematy do dyskusji o tematyce Lotto i to też mi się podoba ale scolls ze swoimi zaręczynami, itp. też bardzo fajnie ubarwia chat i wprowadza odskocznię od tego wszystkiego i mi to absolutnie się nie nudzi może dlatego, że podobno jestem z charakteru romantykiem
jasne podrywanie majoreczki kiedy ma meza i proponowanie jej pierscionka od 3 tygodni co 2 dzien albo i codziennie jest juz zenujace
po prostu nie ze nei pasuje mi ten temat ale to sie przejada i kuje w oczy
toleruje wszystko ale ale ... troszke sie trzeba przyjrzec tym rozmowom
I JAK ZWYKLE JESTEM C***EM W CZYJEJS OPINII I JAK SMIEM KOMENTOWAC
tak sie tu robia wlasnie konflikty przez brak zrozumienia i dziwne uklady typu bronimy chociaz nie wiem o co chodzi naprawde
no już trochę romansów ten chat przeszedł... ale to jest dobre, bo widzę, że ludzie nie są wpatrzeni tylko w kulki, ale mają też uczucia
jak czytales ta rozmowe to widziales jak jest w innym kierunku zmieniania oby napisac zebym spadal
lottomat: no wywołujesz różne emocje widzę... masz po prostu charakterek.
ale gonzu wezme sie za ciekawsze metody selekcji a swoim czasie jak znajdie natchnienie na szalone pomysly
po prostu ogolnie nie gram w mm bo 3/3 wygrana jest dosc niska ... 5/5 jeszcze jak Ci moge ale wyzsze typu 9/10 to juz trzeba miec szczescie
ja zawsze dazylem w kierunku map liczbowych ale w postaci figury typu prostokat albo kwadrat i generowanie wzorow na tej podstawie
niestety na 1 czy 10 kuponach sie to nie konczy wiec dla zwyklego Kowalskiego odpada
Ja z kolei LIstopad oddaje w ręcę TS-a i miesiąc (prze)gram tylko na chybił. Październik z Generatorem z małym zerknięciem na Mapy żeby nie było za dużo powtórek bez rewelacji.
dlatego chce sprawdzic jak wyglada moje szczescie gdy ja decyduje co wybrac
ale bedziesz wybieral calkiem na slepo czy bedziesz patrzyl na mapy czy liczby wybrane nie sa "absurdalne' ?
3 razy typowalem tu sam i wlasnie raz trafilem 7/10 tym sposobem na 2 koncie ;P
ja sobie z mapami nie radziłem, moze za krotko grałem.
patrzac po typowaniach wiekszosc GRA na niepadajace liczby, boja sie grac na te czesto losowane.
jeden wybierasz zeby ladnie bylo a drugi zeby powstal absurdalny uklad ktory smiesznie wyglada na mapie z poprzednimi losowaniami
dlatego do typowań np. lotto i mini zaczalem brac liczby te ktore sa srednio popularne wsrod typujacych i te ktore maja najmniejsza popularnosc. Ale to tylko dla zabawy, ewentualnie zdobycia wysokiego wyniku w rankingu Paska, na zdrapki W Realu tego nie wykrzystuje. Ostatnio tą metodą było 5/12 w lotto w typowaniach.
i elegancko, z drugiej strony powinno sie puszczac to co sie typuje bo hmmm co jak pukniesz 10/10 albo 6/6
zeby nie miec do siebie pretnecji typuje okolo 21:45-22:00 czyli godzine po wizycie w kolekturze
*pretensji
u mnie byla 1 osoba na osiedlu co kiedys popelnila sambojstwo a po czasie sie dowiedzialem od kogos ze ponoc nie puscila zakladu ktory wytypowala i bylo 6/6 ale kto tam to wie dokladnie
w zasadzie to nawet nie jest typowanie tylko kopiuj-wklej
ja lubie wybierac kolektury ktorych jeszcze nie znam albo jakos dziwnie mnie przyciagaja lokalizacja zawsze sprawdzam czy sie uda
sam mam problemy gdy musze zaznaczyc 6 liczb na kuponie bo nie potrafie sie do tego zmusic
ja tym sposobem, że typowałem kompletnie na slepo, tak jak sie "dlugopis ulozy" trafilem 7/7 czerwiec 2011, puscilem 7, na 14:00 i nic ale chwile po 14:00 poszedlem puscic jeszcze raz to samo na 22:00 akurat weszło. Fart.
wszystko było z przedziału 40-80. Bałem sie skreslac z 1-40 nadal nie do konca ufam temu przedziałowi
no ale nie pisz tak oficjalnie bo przeciez tu ludzie twierdza ze ts ustawia
Do tego 'sposoby' na ślepca mam zamiar wrocic w grudniu. czyli kazdy miesiac inna metoda. Dla statystyki
TS moze i ustawia ale do 9/10 daje zwyklym szaraczkom.
8/8 i chyba 9/9 również.
ale 9/9 to tez fajna wygrana.
fajna owszem ale pewno zdaza sie raz w zyciu takiego szczesliwca a w sumie i tak wychodzi na minusie
w pazdzierniku testowalem Kaskade, po 1 zakladzie dziennie jak pamietalem zeby kupic. Kurde, całkiem nieźle. O wiele mniej sie traci kasy niż w innych grach TS'a.
Kupon się zwracał sporo razy. Bilans ostateczny na minusie ale nie tak wielkim jak innych grach TS'a.
co by nie wybrac to glowna jest jedna i bardzo ciezka do cykniecia
Na nią raczej nie ma co sie nastawiać. JA NAWET mam zamiar zrezygnować z grania w Lotto, moze tylko przy bardzo małych 2-3mln lub bardzo duzych kumulacjach. Przeczytalem ostatnio jakiś wpis, że moze trafic się jakaś Ku.. w urzędzie skarbowym i podp... i pozamiatane A nie chciałbym z usług detektywa Rutkowskiego korzystać.
no wlasnie nie sprawdzalem jeszcze innych opcji jak anonimowe konta albo wymeldowanie sie z tego pieknego kraju przed odbiorem wygranje