Wpisy 1 198 534 – 1 198 633
31 października 2012 01:57 → 31 października 2012 08:03, 100 wpisów
Powiem, żeby spakowali mi te 30 baniek to 2 sportowych toreb i na okecie od razu
czekaj na szybkeigo tu znalazlem
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/jak-odebrac-swoje-miliony,2,5112474,wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/kraj/jak-odebrac-swoje-miliony,2,5112474,wiadomosc.html
ja bym mial zasade czekac ile sie da planowac do przodu w ten czas a pozniej dzialac i zniknac
No od razu nie, ale po jakimś czasie pojawi się konfrontacja z US, no chyba, że wykorzysta się te Pranie w Biznesie
Dobrze pisałem, że jest jakiś limit kwoty anonimowej = 20.000zł i ten drugi 15.000 Euro.
Dobrze pisałem, że jest jakiś limit kwoty anonimowej = 20.000zł i ten drugi 15.000 Euro.
z zycia wiem ze us sie interesuje transakcjami an kwote > 15 tys euro i moze zadac wyjasnien po sprawdzeniu pitu
wiesz no prezes banku w ktorym masz te 30 mln to wie ze sa Twoje
zyje do dzis chociaz kase juz przewalial bo bawila sie po europie
W Lotto?
dziewucha taka jedna co nie pomyslala do prozdu tylko szajba walnela jej do glowy
owszem zniknela ale to dlatego ze zaczela podrozowac po europie taksowkami
trafila przypadkiem biedna byla i tak to sie skonczylo ze wrocila do swojej rudery
ale kurde zeby 4 bańki przewalić to tez trzeba miec umiejetności
teraz sie nawet chwali ludziom ze bylo dobrze i miala swoja chwile w zyciu
czyli podobny scenariusz jak ludzi zagranicą o ktorych pisza tamtejsze tab-loidy
przynajmniej nikt jej tego nie odbierze tych wspomnien ale troche szkoda, 1 bańkę mogłaby odłozyć
a taka pensje ma duzooooooo osob i nie uwazam zeby byla poza zasiegiem dla wielu
jak ma sie rodzine i nawet gdy razem sie ma te 10k to na to samo wychodzi
ale nie uwzgledniles chyba odsetek bankowych, bo te 10k miesiecznie to nie duzo chyba ze liczyles od tych 4 mln znajomej a nie np. tych obecnych 30 mln
odetki to inna broszka i trzeba kalkulowac a nie patrzec tylko na to ze w reklamie daja 6,5% oprocentowania
Co miesiac sredniej klasy auto z samych odsetek
cyba ze nie chcesz pieniedzy i kazesz autostrade za to zbudowac to nawet nie zdazysz sie rozpedzic tak dluga bedzie
Dorzuciłbym na dach nad basenem narodowym, bo cos nie działa tak jak powinien
Panstwowe inwestycje to studnia bez dna.
a ja bede uciekal spac...
byles moze w samochodzie po kupony ? :>
jak znasz serio zaufane osony odpalisz i po milionie i sa to osoby ktore by Ci pomogly to nie ma problemu z kasa
ok Lecę... na razie...
sam cos tam zarabiam nawet ale sa znajomi lepiej ustawieni ktorzy na kase nie narzekaja i nie widze zeby sie obawiali o zycie
a dziennnn BOBRY
witaj kosmaty slawek siemanko z rana
ano ladna sumka
kosmaty
Troche szarplo TS kaskada padla ,mini padlo,MM 3*9/10 i L+ 52 po 5/6
Troche szarplo TS kaskada padla ,mini padlo,MM 3*9/10 i L+ 52 po 5/6
no narka
pa
pa tygryski
.
"GPC": Amerykanie potwierdzili obecność trotylu
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5292423,temat.html
"Stanisław Zagrodzki, kuzyn Ewy Bąkowskiej - ofiary katastrofy smoleńskiej - ujawnił "Gazecie Polskiej Codziennie", że zlecił amerykańskim ekspertom badania m.in. samolotowego pasa bezpieczeństwa z miejsca tragedii. Twierdzi, że ujawniły one obecność trotylu."
.
"GPC": Amerykanie potwierdzili obecność trotylu
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5292423,temat.html
"Stanisław Zagrodzki, kuzyn Ewy Bąkowskiej - ofiary katastrofy smoleńskiej - ujawnił "Gazecie Polskiej Codziennie", że zlecił amerykańskim ekspertom badania m.in. samolotowego pasa bezpieczeństwa z miejsca tragedii. Twierdzi, że ujawniły one obecność trotylu."
.
Witam miło i serdecznie czat mp ze wschodu do zachodu i od pólnocy do południa.
edi , to że był wybuch to było raczej pewne tylko że nikt wysuwając takie wnioski nie chciał robić za idiotę . Zachodzi pytanie czy to nasi zrobili czy inni . Myślę że prawdopodobnie to nasze służby specjalne , przez ostatnie lata rządu Donaldinio tyle było samobójstw że i tą katastrofę chciano zrobić jako samobójcze lądowanie . Przypomnę że jak Tusk został premierem to pierwszy który popełnił samobójstwo był dyrektor generalny kancelarii premiera , który tą funkcje sprawował od 10 lat , mimo zmieniających się rządów . Nagle życie mu obrzydło , choć rodzina twierdziła że nie miał podstaw i nawet listu nie zostawił pożegnalnego .
jak tam typy , mi nic nie wychodzi . Co prawda nie mam ostatnio czasu siedzieć . Dziś do domu wrócę po losowaniu wieczornym .
jackwar wczoraj minimalnie bylo w piątkach 4/5 jest na Forum w temacie Multi . Dziś trzeba pomyśleć.
Monet
centralnie
2x 3/6 w plusie
dzień dobry
prawie wszystkim
wysokich
dobrego i
centralnie
2x 3/6 w plusie
dzień dobry
prawie wszystkim
wysokich
dobrego i
Siemka ludziskafartło mi się 100 wpadła w plusa ale 2-dychy trzeba odliczyć.
DariuszW
pytanie takie delikatne - lotto - grasz z plusem, czy bez ?
pytanie takie delikatne - lotto - grasz z plusem, czy bez ?
Robal36 jeżeli nie trafię w jednym losowaniu wygranej w drugim gram z plusem
O kufel.... dobry pomysł. Tylko trochę rano.
Myślę że dziś na 14 wybiorę coś z najlepszych
4/4 pazdziernika .
4/4 pazdziernika .
jackwar no to jazda
a jeśli chodzi o lotto, to czy NIE - tylko na jutro
Dariusz
a w trzecim ? i dalej ?
a jeśli chodzi o lotto, to czy NIE - tylko na jutro
Dariusz
a w trzecim ? i dalej ?