Wpisy 1 198 287 – 1 198 386
30 października 2012 23:49 → 31 października 2012 00:18, 100 wpisów
w koncu zesmy doszli do wniosku ze warto sie liczyc z kazda opinia
lottomat nic prostszego skoro Cie to nudzi to masz w necie do dyspozycji miliony innych stron wystarczy klinac na jedna z nich i przestajesz sie nudzic ,mam nadzieje ze to jest dla Ciebie prosta do wykonania czynnosc
lottomat skoro uwazasz ze poziom tego czata czy poziom ktory prezentuja tu ludzie jest dla Ciebie nieodpowiedni to po prostu zmien stronke to wszystko czy to takie trudne?
witam wszystkich podajcie link do stronki gdzie mozna pograc grupowo

ja powiem Ci szczerze udzielam sie na 3 nieraz 4 forach i kazde ma inna tematyke i innych ludzi,gdyby mi sie tu nie podobalo i nie klikalbym z tymi ludzmi to poszedl bym gdzie indziej np.na czaterie ale tu sie mozna fajnie zrelaksowac wiec tu jestem mimo ze to jest forum o grach losowych
michellex a gdzie moze byc pintol meczyrurka szuka ssakow w zaspach
Scols to moge w koncu opinie jakas wyglosic czy nie ? Moze jednak chcesz mnie przekonac ze masz racje i nie wolno mi skomentowac ze wasze zartowanie jest dziwnie uprawiane w kazdej mozliwej chwili i ciagle to samo
wyobraz sobie ze gadacie o lodach i ciagle gadacie ze czekoladowe sa zajebiste a ja mowie ze nie truskawkowe tez sa zajebiste a Ty piszesz do mnie "po c*** komentujesz idioto" jak chcesz to zmien strone albo nie czytaj
pewnie ze mozesz takie masz prawo a moim prawem jest albo to zignorowac i dobrze dalej sie bawic albo sie z Toba klocic o bzdety
lottomat...to tak jak Ci napisał scolls zmień stone, gdzie nie bedzie tak dziwnie
miszel...własnie iidziemy na ssaki leśne krzysio mni juz woła znalazł wole miejsca ..pinol jeden
Lottomat , Scolls i Michell moga sobie pisac od rana do wieczora co chca
greg grupowo to raczej nie znam takiej stronki ale wejdz na forum tam cos napewno znadziesz
tadzia...dokladnie, a jak kogoś to nie interele to niech nie czyta
miszell..tam nie potrzeba sie ciepło ubierac i jakie dobranoc ..
lottomat jesli komus takie pisanie nie odpowiada po prostu sie nie wtraca tak samo jak Wy z gonazga robiliscie sobie jaja i pisaliscie wulgaryzmy testujac co bedzie wykropkowane a co nie i czy ktos Was za to skrytykowal mimo ze to byl wedlug mnie debilizm?
no dobra nawet jak chyba robal cos tam napisal o Was ze jestescie miszcze to co z tego?
lottomat no nie jest to dziwne skoro czat mozna sobie dowolnie przewinac
lottomat robiliscie sobie jaja prawda?dobrze sie bawiles prawda no i o to chodzi,prawa nie zlamales bana nie dostales i ok
no ***a jak ja bym mial bana dostac a pare innych osob nie to by chyba znaczylo ze na tej stronie panuja chore relacje ?
moze faktycznie wtedy ban by mi pomogl i wyszlo by mi to na zdrowie ?
a czy ktos dostal ostatnio bana nawet wklejalem linki agencji i co Pasko albo spal albo tolewrancyjnie sie zachowal
problem powstal inny scolls ... majoreczce sie wydawalo ze pisze cos do niej i bezposrednio zwracajac sie do niej i pozniej mi wmawia ze ja atakuje rzucajac epitetami do mnie ktorych ponoc nie uzywa bo sama tak wczoraj przyznala
dobra ja tez uciekam spac dobranoc wszystkim a Ty lotomat za bardzo sie stresujesz wrzuc na luz albo zmien czat na bardziej Ci odpowiadajacy
ktos tu klamie i cale szczescie ze wiecej nie bede musial z nia zamieniac ani jednego slowka
lottomat bo taka jest natura tego typu czatu jesli wszyscy pisza na raz, jesli bylby prv to duzo problemow tego typu by nie bylo
nie potraficie zakceptowac ze ktos wam cos powie co wam nie pasuje bo mam inne zdanie
a skoro tego nie potraficie to kompromisow tez nie osiagniecie
lottomat to o czym piszesz to jest tolerancja i ja staram sie byc tolerancyjny zreszta nie tylko ja
im wiecej osob mnie nie cierpi tym naprawde lepiej dla mnie na przyszlosc
toleruje sie tez do czasu dzis zwrocilem uwage i napisalem co mysle i byl wjazd a ja przeciez tylko raz napisalem
ale lottomat co to da ze napiszesz ze nudzi Cie to ze pisze z majoreczka o pierscionku