Wpisy 1 198 329 – 1 198 428
31 października 2012 00:00 → 31 października 2012 00:48, 100 wpisów
lottomat...to tak jak Ci napisał scolls zmień stone, gdzie nie bedzie tak dziwnie
miszel...własnie iidziemy na ssaki leśne krzysio mni juz woła znalazł wole miejsca ..pinol jeden
Lottomat , Scolls i Michell moga sobie pisac od rana do wieczora co chca
greg grupowo to raczej nie znam takiej stronki ale wejdz na forum tam cos napewno znadziesz
tadzia...dokladnie, a jak kogoś to nie interele to niech nie czyta
miszell..tam nie potrzeba sie ciepło ubierac i jakie dobranoc ..
lottomat jesli komus takie pisanie nie odpowiada po prostu sie nie wtraca tak samo jak Wy z gonazga robiliscie sobie jaja i pisaliscie wulgaryzmy testujac co bedzie wykropkowane a co nie i czy ktos Was za to skrytykowal mimo ze to byl wedlug mnie debilizm?
no dobra nawet jak chyba robal cos tam napisal o Was ze jestescie miszcze to co z tego?
lottomat no nie jest to dziwne skoro czat mozna sobie dowolnie przewinac
lottomat robiliscie sobie jaja prawda?dobrze sie bawiles prawda no i o to chodzi,prawa nie zlamales bana nie dostales i ok
no ***a jak ja bym mial bana dostac a pare innych osob nie to by chyba znaczylo ze na tej stronie panuja chore relacje ?
moze faktycznie wtedy ban by mi pomogl i wyszlo by mi to na zdrowie ?
a czy ktos dostal ostatnio bana nawet wklejalem linki agencji i co Pasko albo spal albo tolewrancyjnie sie zachowal
problem powstal inny scolls ... majoreczce sie wydawalo ze pisze cos do niej i bezposrednio zwracajac sie do niej i pozniej mi wmawia ze ja atakuje rzucajac epitetami do mnie ktorych ponoc nie uzywa bo sama tak wczoraj przyznala
dobra ja tez uciekam spac dobranoc wszystkim a Ty lotomat za bardzo sie stresujesz wrzuc na luz albo zmien czat na bardziej Ci odpowiadajacy
ktos tu klamie i cale szczescie ze wiecej nie bede musial z nia zamieniac ani jednego slowka
lottomat bo taka jest natura tego typu czatu jesli wszyscy pisza na raz, jesli bylby prv to duzo problemow tego typu by nie bylo
nie potraficie zakceptowac ze ktos wam cos powie co wam nie pasuje bo mam inne zdanie
a skoro tego nie potraficie to kompromisow tez nie osiagniecie
lottomat to o czym piszesz to jest tolerancja i ja staram sie byc tolerancyjny zreszta nie tylko ja
im wiecej osob mnie nie cierpi tym naprawde lepiej dla mnie na przyszlosc
toleruje sie tez do czasu dzis zwrocilem uwage i napisalem co mysle i byl wjazd a ja przeciez tylko raz napisalem
ale lottomat co to da ze napiszesz ze nudzi Cie to ze pisze z majoreczka o pierscionku
koniec tematu bo zmieniasz temat i probojesz do mokswy przez himalaje dojechac
Ty sobie pisz ze Ci sie nie podoba i albo masz prawo zmienic strone albo czytac to co ja pisze to wszystko a teraz dobrej nocki zycze Tobie lottomat tez bo fajny gosc z ciebie tylko niepotrzebnie sie denerwujesz
czytałem Was i tym razem nie będę komentował. Może tylko jednym zdaniem, że mi generalnie się podoba jak ludzie się tu dobrze czują i gdy widzę, że jest pozytywna atmosfera
ja sie dobrze czuje ale widac trzeba siedziec cicho gdy ewidentnie cos jest nie tak
patrz gonzu czasami jest tak ze jest wybrana 10 w ktorej pojawia sie 5 lub wiecej liczb w danym przedziale
dosc czesto jest to pierwsza dycha lub czasem ostatnia ale bywaja 20 30 itd itd i nie koniecznie zaczynaja sie od 1 ,10,20 itd wiesz o co lazi
dzis gdyby sie uprzec i grac systemem na 3 albo 5 bo o to glownie chodzi
to gdyby rozpisac sobie zaklady na all mozliwosci to jestes do prozdu ladnie
lottomat: Ty miałeś swój punkt widzenia i dobrze, tylko w przepychankach trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć dość. Widzę, że popychasz do przodu tematy do dyskusji o tematyce Lotto i to też mi się podoba ale scolls ze swoimi zaręczynami, itp. też bardzo fajnie ubarwia chat i wprowadza odskocznię od tego wszystkiego i mi to absolutnie się nie nudzi może dlatego, że podobno jestem z charakteru romantykiem
jasne podrywanie majoreczki kiedy ma meza i proponowanie jej pierscionka od 3 tygodni co 2 dzien albo i codziennie jest juz zenujace
po prostu nie ze nei pasuje mi ten temat ale to sie przejada i kuje w oczy
toleruje wszystko ale ale ... troszke sie trzeba przyjrzec tym rozmowom
I JAK ZWYKLE JESTEM C***EM W CZYJEJS OPINII I JAK SMIEM KOMENTOWAC
tak sie tu robia wlasnie konflikty przez brak zrozumienia i dziwne uklady typu bronimy chociaz nie wiem o co chodzi naprawde
no już trochę romansów ten chat przeszedł... ale to jest dobre, bo widzę, że ludzie nie są wpatrzeni tylko w kulki, ale mają też uczucia
jak czytales ta rozmowe to widziales jak jest w innym kierunku zmieniania oby napisac zebym spadal
lottomat: no wywołujesz różne emocje widzę... masz po prostu charakterek.