Wpisy 1 198 229 – 1 198 328
30 października 2012 23:36 → 30 października 2012 23:59, 100 wpisów
ty sie powtarzasz i nic nie wprowadzasz do strony tylko chamstwo i zaczepki,
nic ci nie zrobilam to dlaczego mnie ruszasz, zejdz ze mnie!!!
nic ci nie zrobilam to dlaczego mnie ruszasz, zejdz ze mnie!!!
majoreczka masz:
1 198 138. majoreczka 2012-10-30 (23:22)
lottomat a ch... ci do tego
1 198 141. lottomat 2012-10-30 (23:22)
gdzie Twoj szacunek kobieto ?
1 198 138. majoreczka 2012-10-30 (23:22)
lottomat a ch... ci do tego
1 198 141. lottomat 2012-10-30 (23:22)
gdzie Twoj szacunek kobieto ?
lottomat...każdy rozmawia o tym o czym chce i z kim chce, jak Ci nie pasi to nie czytaj! Ty też przynudzasz nie jednemu i co
michellex... masakra po prostu masakra, zycie samo w sobie jest ciezkie, posmiac sie nawet nie mozna tutaj, bo zaraz komus cos nie pasuje
s***alaj....
KULTURKA
KULTURKA
Ts chce wykończyć hipcia,nic nie wygrywam,wczoraj łobuzy odebrali 12zeta:
juz za 1 razem stwierdizlem ze jaka farmaceutka masz cos z tego czego nie nawidze
I CO CIE TO OBCHODZI, JA NIE KOMENTUJE TEGO CO PISZESZ, A TY TAK...
ja tez odpadam słabym
w robocie mnie zajechali
ale ale
wycisne jeden nr z zonką i padne paaa
w robocie mnie zajechali
ale ale
wycisne jeden nr z zonką i padne paaa
lottomat
jestem skresolna jak mi przykro
jestem skresolna jak mi przykro
witam wszystkich podajcie link do stronki gdzie mozna pograc grupowo
miszel myślę że czs coś wykwintnego dla duszy i pięknego ciała....
ja sie nie pytam co lubisz a czego nienawidzisz
powtorze Ci ostatni raz skomentowalem to ze skols juz 2 tydzien albo i 3 porusza to samo badziewie o podrywaniu pierscionku mezu i kij wie czymn jeszcze
Jakby ktoś z zewnątrz przeczytał ten chat to napewno nie powiedziałby, że rozmówcami są osoby 18+
lottomat...i niech see gadaja o tym pierscionku jak ich to bawi co ci do tego
ale jazda ups lottomat a co mam ciagle gadac i ropzrawiac nad tym czy padnie dzis 1 czy a moze 3 po 18 latach to bardzie rzygam (sorki za wyrazenie) tymi cyferkami niz kazdym dniem przy podrywaniu (sorki niby podrywaniu) majoreczki
a ja ide na sex
i tyle paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i tyle paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ile mozna ... skolsa lubie ale czasem mysle ze albo brakuje mu tych zabaw i igraszek albo nie wiem ... no nie da sie na trzezwo 3 tydzien czytac : majoreczka daj foto, majoreczka Twoj maz sie ociaga, majoreczka przylece do Ciebie, majoreczka wybiore Ci pierscionek ... to nawet wedrowie ci robal wysiada
scoollss
lottomat to po jakiego ciula tu zagladzasz skoro Cie to nudzi zmien sobie stronke na sexkamerki i po sprawie,mnie sprawia frajde zartowanie z dziewczynami wiec tu jestem bo sie dobrze bawie i to wszystko
Rozmawiałem z bałwanem,nie zrozumiał nic o sieciach neuronowych,teraz nie wiem jak wygrać:
no zartuj zartuj do usranej smierci ale nie opowiadaj tego samego kawalu
hipcio tez ciagle mowi o balwanku a mnie sie to podoba nawet jak to trwa od poczatku jak tu jestem
lottomat nikt Cie nie zmusza to sledzenia tego czatu a ja bede pisal o pierscionku nawet jesli bedzie to mialo byc do jak to nazwales "usranej smierci" i wali mnie to co o tym myslisz KPW?
miszel
majoreczka..{{uscisk}
scolls..
13max...
DOBREJ NOCKI.....
majoreczka..{{uscisk}
scolls..
13max...
DOBREJ NOCKI.....
wiesz skols udzielilem dzis tylko swojej opinii o tym ze naduzywasz tematu do znudzenia a odzewie dostalem ze jestem idiota i po c*** komentuje
w koncu zesmy doszli do wniosku ze warto sie liczyc z kazda opinia
lottomat nic prostszego skoro Cie to nudzi to masz w necie do dyspozycji miliony innych stron wystarczy klinac na jedna z nich i przestajesz sie nudzic ,mam nadzieje ze to jest dla Ciebie prosta do wykonania czynnosc
lottomat skoro uwazasz ze poziom tego czata czy poziom ktory prezentuja tu ludzie jest dla Ciebie nieodpowiedni to po prostu zmien stronke to wszystko czy to takie trudne?
witam wszystkich podajcie link do stronki gdzie mozna pograc grupowo

ja powiem Ci szczerze udzielam sie na 3 nieraz 4 forach i kazde ma inna tematyke i innych ludzi,gdyby mi sie tu nie podobalo i nie klikalbym z tymi ludzmi to poszedl bym gdzie indziej np.na czaterie ale tu sie mozna fajnie zrelaksowac wiec tu jestem mimo ze to jest forum o grach losowych
michellex a gdzie moze byc pintol meczyrurka szuka ssakow w zaspach
Scols to moge w koncu opinie jakas wyglosic czy nie ? Moze jednak chcesz mnie przekonac ze masz racje i nie wolno mi skomentowac ze wasze zartowanie jest dziwnie uprawiane w kazdej mozliwej chwili i ciagle to samo
wyobraz sobie ze gadacie o lodach i ciagle gadacie ze czekoladowe sa zajebiste a ja mowie ze nie truskawkowe tez sa zajebiste a Ty piszesz do mnie "po c*** komentujesz idioto" jak chcesz to zmien strone albo nie czytaj