Wpisy 1 198 429 – 1 198 528
31 października 2012 00:49 → 31 października 2012 01:53, 100 wpisów
ale gonzu wezme sie za ciekawsze metody selekcji a swoim czasie jak znajdie natchnienie na szalone pomysly
po prostu ogolnie nie gram w mm bo 3/3 wygrana jest dosc niska ... 5/5 jeszcze jak Ci moge ale wyzsze typu 9/10 to juz trzeba miec szczescie
ja zawsze dazylem w kierunku map liczbowych ale w postaci figury typu prostokat albo kwadrat i generowanie wzorow na tej podstawie
niestety na 1 czy 10 kuponach sie to nie konczy wiec dla zwyklego Kowalskiego odpada
Ja z kolei LIstopad oddaje w ręcę TS-a i miesiąc (prze)gram tylko na chybił. Październik z Generatorem z małym zerknięciem na Mapy żeby nie było za dużo powtórek bez rewelacji.
dlatego chce sprawdzic jak wyglada moje szczescie gdy ja decyduje co wybrac
ale bedziesz wybieral calkiem na slepo czy bedziesz patrzyl na mapy czy liczby wybrane nie sa "absurdalne' ?
3 razy typowalem tu sam i wlasnie raz trafilem 7/10 tym sposobem na 2 koncie ;P
ja sobie z mapami nie radziłem, moze za krotko grałem.
patrzac po typowaniach wiekszosc GRA na niepadajace liczby, boja sie grac na te czesto losowane.
jeden wybierasz zeby ladnie bylo a drugi zeby powstal absurdalny uklad ktory smiesznie wyglada na mapie z poprzednimi losowaniami
dlatego do typowań np. lotto i mini zaczalem brac liczby te ktore sa srednio popularne wsrod typujacych i te ktore maja najmniejsza popularnosc. Ale to tylko dla zabawy, ewentualnie zdobycia wysokiego wyniku w rankingu Paska, na zdrapki W Realu tego nie wykrzystuje. Ostatnio tą metodą było 5/12 w lotto w typowaniach.
i elegancko, z drugiej strony powinno sie puszczac to co sie typuje bo hmmm co jak pukniesz 10/10 albo 6/6
zeby nie miec do siebie pretnecji typuje okolo 21:45-22:00 czyli godzine po wizycie w kolekturze
*pretensji
u mnie byla 1 osoba na osiedlu co kiedys popelnila sambojstwo a po czasie sie dowiedzialem od kogos ze ponoc nie puscila zakladu ktory wytypowala i bylo 6/6 ale kto tam to wie dokladnie
w zasadzie to nawet nie jest typowanie tylko kopiuj-wklej
ja lubie wybierac kolektury ktorych jeszcze nie znam albo jakos dziwnie mnie przyciagaja lokalizacja zawsze sprawdzam czy sie uda
sam mam problemy gdy musze zaznaczyc 6 liczb na kuponie bo nie potrafie sie do tego zmusic
ja tym sposobem, że typowałem kompletnie na slepo, tak jak sie "dlugopis ulozy" trafilem 7/7 czerwiec 2011, puscilem 7, na 14:00 i nic ale chwile po 14:00 poszedlem puscic jeszcze raz to samo na 22:00 akurat weszło. Fart.
wszystko było z przedziału 40-80. Bałem sie skreslac z 1-40 nadal nie do konca ufam temu przedziałowi
no ale nie pisz tak oficjalnie bo przeciez tu ludzie twierdza ze ts ustawia
Do tego 'sposoby' na ślepca mam zamiar wrocic w grudniu. czyli kazdy miesiac inna metoda. Dla statystyki
TS moze i ustawia ale do 9/10 daje zwyklym szaraczkom.
8/8 i chyba 9/9 również.
ale 9/9 to tez fajna wygrana.
fajna owszem ale pewno zdaza sie raz w zyciu takiego szczesliwca a w sumie i tak wychodzi na minusie
w pazdzierniku testowalem Kaskade, po 1 zakladzie dziennie jak pamietalem zeby kupic. Kurde, całkiem nieźle. O wiele mniej sie traci kasy niż w innych grach TS'a.
Kupon się zwracał sporo razy. Bilans ostateczny na minusie ale nie tak wielkim jak innych grach TS'a.
co by nie wybrac to glowna jest jedna i bardzo ciezka do cykniecia
Na nią raczej nie ma co sie nastawiać. JA NAWET mam zamiar zrezygnować z grania w Lotto, moze tylko przy bardzo małych 2-3mln lub bardzo duzych kumulacjach. Przeczytalem ostatnio jakiś wpis, że moze trafic się jakaś Ku.. w urzędzie skarbowym i podp... i pozamiatane A nie chciałbym z usług detektywa Rutkowskiego korzystać.
no wlasnie nie sprawdzalem jeszcze innych opcji jak anonimowe konta albo wymeldowanie sie z tego pieknego kraju przed odbiorem wygranje
Podatek od razu potrącają 10%, ale jak nagle przy dochodach 2-3k kupisz mieszkanie za pol miliona to moga wezwac na wyjasnienia
tak to mozna mowic ze rownie dobrze CIe podjebie pracownik banku
Na razie... Gonzaga
No tak obie instytucje ten sam problem.
Przy wygranej MINI za te 250 000 tys może nie byloby takiego problemu, chociaż przy KRYZYSIE, kto wie za 10zł mordują
z tym ze duzo ludzi chodzi po swiecie i maja tez duza kase i jakos zyja
No tak, ale to chyba inaczej jak zarobione (czy ukradzione ) , a inaczej jak wygrane
byle jaki zakladasz firme nie wiem strzyzenie psow cokolwiek swojego i robisz pranie kasy
Łatwo przyszło, łatwo poszło
No o założeniu kilku firm tez myslałem, że moze by się udało.
No raczej sa to osoby bardziej godne zaufania, pewnie same jeżdżą porszakami na codzien
ale zawsze moga wpasc na pomysł ze przydałoby im sie jeszcze nowe gallardo w garazu....
juz ja widze jak mam 30 mln na koncie i kaza mi w kolejce stac po zlecenie przelewu i Pani Jadzia cyk myk oooo widzi jakie mam saldo
Chyba wymyśliliśmy jeden z tematów na PASKOWE SPOTKANIA, pomysły i sposoby jak (pół)LEGALNIE nie ujawniać nawet w urzędach informacji o wygranej, jak taką kasę ukryć, wytransferować, itp
spoko najpierw wygraj a pozniej zobaczysz ze mozna po ulicy spokojnie lazic
jak kupisz z dnia na dzien bryke za pol miliona to napewno ktos to zauwazy
Lepiej za wczasu znać takie alternatywy, a nie po fakcie ich szukać
i pytac na forach
ale taką kasę to strach trzymac na koncie, na tych normalnych kontach ROR-ach bank chyba gwarantuje nam jakieś 50 tysięcy euro, czyli jak Bank Upadnie to powyzej tego przepada?
jestem niemal pewien ze za taka kase by mnie sieplnelo 99 % ludzi
nie wiem mozesz no w zloto inwestowac albo w rzadkie inne kruszce
w zyciu czlowieka takie co ma hajs to mieszkanie czy auto jest duzym duzym wydatkiem ktoru budz podejrzenia
ale jak bedziesz jadl kilo brie sera dziennie to nikt nie zwroci uwage
Ale jest chyba jeszcze jeden problem...