Wpisy 1 198 129 – 1 198 228
30 października 2012 23:20 → 30 października 2012 23:36, 100 wpisów
michellex jestem tego samego zdania
lottomat, nie jestes tu adminem zeby rzadzic
michellex no widze masakra
michellex tak ma byc moze plan oswiadczyc sie przy jesieni zycia zartuje dziewczyny
sie ma llottomatos
lottomat a ch... ci do tego
scolls... widzisz, nie mozna sobie porozmawiac, admin przyszedl
na swoim miejscu idioto, nie robie nic zlego tutaj
a czy ja cos pisalem do Ciebie ? czy znowu masz cos z oczami ?
majoreczka...nie ma co naciskać, przyjdzie czas, ze sie oswiadczypierścionek to nie wszystkoale jakbys sie lepiej czuła to mozesz lekko nasunać mysl, bo faceci są nie domyślni
scoolllsss1 198 141. lottomat 2012-10-30 (23:22)
gdzie Twoj szacunek kobieto ?
ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK MOZG, ktory ja posiadam... i uzywam, wiec wiem do kogo piszesz
gdzie Twoj szacunek kobieto ?
ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK MOZG, ktory ja posiadam... i uzywam, wiec wiem do kogo piszesz
majklasz dokladnie w UK jest dzis w Eurosach ponad 400mln pln to te 30 to faktycznie na waciki
szarpniem bo usniem
przed chwilą pisałem, kumulacja 30 mln, a Solorz-Żak płaci ratę kredytu miesięcznie 190 mln... ludzie to mają problemy
michellex, tez tak sadze
a teraz spadam, bo TRWA ATAK NA MOJA OSOBE PRZEZ WIRTUALNA OSOBE NIE POSIADAJACA NIC INNEGO DO ROBOTY
a teraz spadam, bo TRWA ATAK NA MOJA OSOBE PRZEZ WIRTUALNA OSOBE NIE POSIADAJACA NIC INNEGO DO ROBOTY
jano...no kilka razy cię przydepłam, ale super, ze nie zwracasz uwagi na takie drobiazki
zaczepiasz mnie i sam wiesz co robisz, ciekawe tylko po co
NIC DO CIEBIE NIE PISALEM tylko do Scolsa zaloz okulary albo wlacz myslenie bo ponoc masz mozg
michellex
ide na mapy bo tu sie gotuje he he
ta do scollsa... do mnie pisales, zreszta w ogole nie wiem o co ci chodzi, jak ci cos nie pasuje to odwal sie ode mnie i nie zwracaj uwagi
Napisalem do niego ze znowu zaczyna z piescionkiem i majoreczka czyli z Toba ten sam temat
moze jeszcze w morde mi da, musze poczekac
lewa kobieto... lewy to moze jestes ty, bo nic innego nie masz do roboty, tylko mnie zaczepiasz
mysisz ze bym polecial na kobiete ktora znam tylko z fotki i pisania na jakims forum
lottomat widzisz forum ma to do siebie tym bardziej w takiej formie ze mozna sie wiele rzeczy tylko domyslac i dochodzi nieraz do wielu dziwnych pomyslek i glupich sytuacji
torsan > lipton gram grupowo tutaj: http://lotplay.pl/
miałem dzisiaj 3/6, także 2,40PLN - gruubo
sam wysłałem też jeden i wpadło 3/6 w lotto + 10PLN
a Ty jak tam ?
miałem dzisiaj 3/6, także 2,40PLN - gruubo
sam wysłałem też jeden i wpadło 3/6 w lotto + 10PLN
a Ty jak tam ?
PYTAM SIE CZY JA JA ZACZEPIAM A NIE SIE CZY MOZNA SIE DOMYSLAC ?
lottomat...czasami brakuje Ci wyczucia, majoreczka jest spoko więc grzecznie proszę zejdz z niej
do scollsa pisales,
a od kiedy scolls jest kobieta?!
"gdzie twoj szacunek kobieto" sam tak napisales, wiec do kogo?
a od kiedy scolls jest kobieta?!
"gdzie twoj szacunek kobieto" sam tak napisales, wiec do kogo?
max...a Ty skąd żeś się urwałja z agatka bonusik zarezerwowałyśmy
michellex... jak widac, nic czlowiek nie robi, a juz jakas nienawisc... ludzie to jednak dziwny gatunek
wczoraj napisalas wyraznie ze tu nie bluzgasz ani nie wyzywasz
ja Cie nie zaczepiam wogole a Ty robisz mi wjazd za to ze pisze do skolsa o jego pierscionku
lottomat... a dzisiaj mnie sprowokowales i czujesz sie NADCZLOWIEKIEM
BO MASZ JAKIS PROBLEM WIDOCZNIE, ZE ZARTUJE SOBIE ZE SCOLLSEM... PO CIEZKIM DNIU MAM PRAWO WEJSC SOBIE NA CHAT I SIE POSMIAC, A TOBIE WIDAC TO NIE ODPOWIADA!!!
miszel...dobra oddamwam go ..poczekam na nastepnego ..nie dobre jesteście
moze sobie pisac co chce, to tylko forum, rozumiesz czy nie masz poczucia humoru
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VNfFTuIk-dQ
chyba ty nie widzisz
"1 198 141. lottomat 2012-10-30 (23:22)
gdzie Twoj szacunek kobieto ?"
"1 198 141. lottomat 2012-10-30 (23:22)
gdzie Twoj szacunek kobieto ?"
scolls dobranoc, nie da sie tutaj
nie mam poczucia bo tak samo za dnia przez x godzin ***oli robal i wedrowca i emeryt to sie zygac chce jak sie ktos powtarza