Wpisy 1 196 943 – 1 197 042
30 października 2012 19:37 → 30 października 2012 20:03, 100 wpisów
Ja tam na sporcie znam się w takim stopniu, że jak widzę hokeja na trawie to przez kilka minut się zastanawiam dlaczego latają po boisku bez hełmów z namordnika
ulala-wszystkie ligi jakie sa w ofercie oprócz włoskiej,francuskiej i brytyjskiej
no czekam c.h.u.j.u kiedy płaciłeś atrapo faceta że śmiesz mnie k.u.r.e.w.ką nazywać
ulala będzie czerwona kartka -tak kurs ok 3.6
lubię też ale na live ilość rogów w meczu ale to w netowym buku betsson i bwin
lubię też ale na live ilość rogów w meczu ale to w netowym buku betsson i bwin
rustu2009
Ja już jestem zwykły nałogowiec
puściłam 1 zakład lotto+; 2 zakłady mini; no i wstyd przyznac 3 zakłady mm. Jednym słowem szaleństwo po wypłacie w całej pełni. Od jutra do końca miesiąca co najwyżej jeden mm na dobę Jak dam radę nie przechodzic koło kolektury. Dobrze chociaż, że w przyszłym tygodniu Bliźnięta będą miały swój dzień
Ja już jestem zwykły nałogowiec
puściłam 1 zakład lotto+; 2 zakłady mini; no i wstyd przyznac 3 zakłady mm. Jednym słowem szaleństwo po wypłacie w całej pełni. Od jutra do końca miesiąca co najwyżej jeden mm na dobę Jak dam radę nie przechodzic koło kolektury. Dobrze chociaż, że w przyszłym tygodniu Bliźnięta będą miały swój dzień
przyjedź to i ty .k.u.r.w.a zostaniesz
k.u.r.w.a to tyś jest bo sprzedałeś mnie "pięknaja" taką typową nawet kasy za to nie dostałes tylko po to by sie tu utrzymać śmieciu - s***alaj od mojej osoby i krwi
k.u.r.w.a to tyś jest bo sprzedałeś mnie "pięknaja" taką typową nawet kasy za to nie dostałes tylko po to by sie tu utrzymać śmieciu - s***alaj od mojej osoby i krwi
madzia ..ooo znowu rozkminki moze znowu jakies ciekawe wiadomosci masz zapraszam chcetnie wysłucham
proponuję zagrać w meczach
Parmy,Juventusu i Interu że będzie czerwona kartka
Parmy,Juventusu i Interu że będzie czerwona kartka
medea , czy w twoim miescie odbywaja sie miedzynarodowe dni chleba
w hokeju poluję na wygraną w 1,2 i 3tercji w lidze słowackiej na zespół slovacko20 2razy już dał zarobić w tym sezonie kurs ok 6-8ako
wapno by sie przydalo , bo to punkt z ktorego wykonuja 11 a ja w przeciwienstwie do ciebie grywam na rzuty karne u bookmach
medeaczekam do jutra na losowanie lotto.de ...Twoje cyfrki sa na kuponie...
multuś_80
Do 2011 roku odbywały się Międzynarodowe Targi Chleba, ale niestety nasze stowarzyszenie ( jestem członkiem i nieraz przy imprezie pracowałam) nie zdobyło środków na kolejną edycję i musieliśmy w tym roku zrezygnowac. Walczymy o srodki na 2013
Do 2011 roku odbywały się Międzynarodowe Targi Chleba, ale niestety nasze stowarzyszenie ( jestem członkiem i nieraz przy imprezie pracowałam) nie zdobyło środków na kolejną edycję i musieliśmy w tym roku zrezygnowac. Walczymy o srodki na 2013
medea...to wtedy bedziemy musieli sie spotkac osobiscie...Cos trzeba bedzie wymyslec...
nikola
zestaw przetestowany z ..sukcesem 4/6- muszę te liczby zapamiętać
zestaw przetestowany z ..sukcesem 4/6- muszę te liczby zapamiętać
ulala...nie najlepiej ale wszystko przed Toba......ja dzisiaj ogrywam TS a jutro lotto.de...
ponadto że mogę Ci nacharać w twarz to nic , boś się sprzedał nie mam nic do dodania ... nadawałbyś się do rządu masz atuty i zadatki śmieciu sprzedajny - niech wszyscy wiedzą żes "kapuś" i 'donosiciel" przy tobie p.r.o.s.t........y.t.u.t.k a to wzór cnót moralnych
torsan to są juniorzy o ile się orientuję w zeszłym sezonie też takie numery odwalali 1tercja wygrana a potem lanie
nikola o 19.40; poczekałem na jeszcze jedno o 19.45- nie wysłałem i też było 4/6 (23wyrzuciłem całkiem) -68 nie wpadło ani razu
madzia ..dawaj jeszcze wysłucham co masz nowego do powiedzenia na temat kto oglada mecz i kto jest kim
torsan gdzie byles jak Cie nie bylo myslalem ze podasz jakies cyferki do Eurosow to bym puscił pod to Vegas