Wpisy 1 196 843 – 1 196 942
30 października 2012 18:30 → 30 października 2012 19:37, 100 wpisów
bo musze uciekac i wpadlem na pomysl moze mi zapodasz jakis zestawik do Eurosow to dzis jeszcze puszcze
scolls spoko maroko już jestem gotów pokoje wynajęte jakuzi alkochole ze słomką itp.
marek33,multifan hej
marek33,multifan hej
Specjalnie dla fanów Agaty Jasińskiej:
http://www.youtube.com/watch?v=zFOgMGfk9js
http://www.youtube.com/watch?v=zFOgMGfk9js
drapek- która zdrapke byś polecał z tych co się konczy sprzedaż 5 listopada?
1 196 831. scolls 2012-10-30 (18:18) Londyn
agatkaa mi sie kojarzy 77 z m77 i raczej nie jest to dobre skojarzonko wiec zaryzykuje ze nie
Tak a cóż Ci takiego złego uczyniła? Weź się puknij w łeb i odjep się od mojej osoby - nigdy nie miałam z Tobą debilu kontaktu a Ty śmiesz się wypowiadać w mojej sprawie spadaj !
agatkaa mi sie kojarzy 77 z m77 i raczej nie jest to dobre skojarzonko wiec zaryzykuje ze nie
Tak a cóż Ci takiego złego uczyniła? Weź się puknij w łeb i odjep się od mojej osoby - nigdy nie miałam z Tobą debilu kontaktu a Ty śmiesz się wypowiadać w mojej sprawie spadaj !
rustu
moje mini z cht 12,24,32,34,41, a moje liczby 14,30,33,37,..
moje mini z cht 12,24,32,34,41, a moje liczby 14,30,33,37,..
Niemiło to Ty się zachowujesz , bo poruszasz temat gdy mnie tutaj nie ma
Robal nie wiesz o co "kaman"? Wiesz pewnie 100% dobrze , że Twoje myślenie jest "prawidłowe"
Robal nie wiesz o co "kaman"? Wiesz pewnie 100% dobrze , że Twoje myślenie jest "prawidłowe"
a teraz możesz mi o najwyższy bana zajebać mam to w dupie
ula
a co myślisz o 6, wziąłem 2x 6/6 z cht i mam ją w obu zakładach
a co myślisz o 6, wziąłem 2x 6/6 z cht i mam ją w obu zakładach
i to samo tyczy się Ciebie krzysio-ruro s***alaj od mojej osoby szmaciarzu powiedz mi to w realnym świecie a nie tylko klepiesz farmazony w moim temacie na necie TCHÓRZ !
O ile pamietam również z Tobą nie miałam żadnego kontaktu /dzieki Bogu/ więc jakim prawem śmiesz ***ie durny z "cienkom rurką"
O ile pamietam również z Tobą nie miałam żadnego kontaktu /dzieki Bogu/ więc jakim prawem śmiesz ***ie durny z "cienkom rurką"
ula
dorzuć do tego 1,11 i 61- jolka kiedyś taki zestaw od jakiegoś klienta dostała 1,11,21,26,61, zastanawiam się czy go nie puścić z jakimiś jeszcze dodatkami
dorzuć do tego 1,11 i 61- jolka kiedyś taki zestaw od jakiegoś klienta dostała 1,11,21,26,61, zastanawiam się czy go nie puścić z jakimiś jeszcze dodatkami
torsan
ale 28 mi i tak nie pomogło, pukon był pusty
dziś puściłem przed pracą keno na 7 z cht i 5/7 miałem, za chwilę jeszcze raz i to samo miałem, a wieczorem 5/6 na pełne
ale 28 mi i tak nie pomogło, pukon był pusty
dziś puściłem przed pracą keno na 7 z cht i 5/7 miałem, za chwilę jeszcze raz i to samo miałem, a wieczorem 5/6 na pełne
drapek wytypowałam takie liczby jak 2-7-14-21-36-44-65-67-74-80
ale go nie puszcze .
Wybierz z niego coś i wyślij jak chcesz
ale go nie puszcze .
Wybierz z niego coś i wyślij jak chcesz
torsan
jak grasz w keno, to jak w poprzednich losowaniach lecą po 2-3 pełne- to warto zagrać; w zeszłym roku w krośnie na podwalu było wywieszone 7/7 właśnie na pełne
jak grasz w keno, to jak w poprzednich losowaniach lecą po 2-3 pełne- to warto zagrać; w zeszłym roku w krośnie na podwalu było wywieszone 7/7 właśnie na pełne
nicolla15 nie interesuj się .... typujesz ? to typuj pulchna !
a Ty od mojej osoby - i nie interesuj się
spadaj z tego ***nego towarzystwa wzajemnej asekuracji i wolę byc pacanem jak grubasem baj !
spadaj z tego ***nego towarzystwa wzajemnej asekuracji i wolę byc pacanem jak grubasem baj !
Drapek .....kiedys mialam 6/6 w keno na takie.....28,29,30,31,32,33
Jutro generalnie puchary... a tego unikam.
Ale- Belgia Jupiter Pro liga warto over i BTS rozkminić.
Ale- Belgia Jupiter Pro liga warto over i BTS rozkminić.
Monet- zobacz sobie na wałki w pucharze Chorwacji jakie dziś były
nikola
wywal 23 z tego zestawu- to jedna z rzadszych liczb w keno;
ja raz miałem 5/6 na 1,2,3,4,5,6 i klika razy na 65,66,67,68,69,70
wywal 23 z tego zestawu- to jedna z rzadszych liczb w keno;
ja raz miałem 5/6 na 1,2,3,4,5,6 i klika razy na 65,66,67,68,69,70
Torsan_ puchary specyficzne są. Mocarz z maluczkim może dupy dać a jak już faworyt wygra to kursy cienkie a ryzyko duże bo te słabsze spinają się na takie mecze.
WG mnie nie warto.
WG mnie nie warto.
ha ha a kiedy mi c.h.u.j.u płaciłeś że k.u.r.e.w.k.a