Wpisy 1 193 437 – 1 193 536
28 października 2012 21:34 → 28 października 2012 21:53, 100 wpisów
Lila...pewnie żelazko w dłoń i prasować będe a kurz się posypie
michellex
Podobno Napoleon nienawidził psów bo kiedy któregoś wieczoru chciał sobie z Józefiną zafundować gorący i szybki numerek w jej gotowalni na szlezlongu jej piesek mający legowisko pod nim po prostu w decydującym momencie ugryzł go tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną. Ja tam się nie dziwię jak by mi ktoś nagle zaczął nad łóżkiem wydawac dziwne dzwięki i jeździc sufitem legowiska w tą i w tamta stronę to też bym ugryzła.
Podobno Napoleon nienawidził psów bo kiedy któregoś wieczoru chciał sobie z Józefiną zafundować gorący i szybki numerek w jej gotowalni na szlezlongu jej piesek mający legowisko pod nim po prostu w decydującym momencie ugryzł go tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną. Ja tam się nie dziwię jak by mi ktoś nagle zaczął nad łóżkiem wydawac dziwne dzwięki i jeździc sufitem legowiska w tą i w tamta stronę to też bym ugryzła.
Lila....
lila wecie mojego kaca dam gratissss
wescie
wasyl..ja nie chcę kacadlatego nigdy się nie upijam bo nie lubie takich stanów
niepomaga
deki72
O byku to mogę powiedzieć tyle, że gra wtedy gdy Księzyc w Pannie lub Koziorożcu
O byku to mogę powiedzieć tyle, że gra wtedy gdy Księzyc w Pannie lub Koziorożcu
Losowanko już nie długo
deki
Czyli w najbliższym czasie będzie to 8-10 listopada z tym, że cały dzień będzie Byk miał 9 bo pozostałe dni są przejściowe Możecie z Lilą założyć spółkę na cyferki bo to jedna księzycowa rodzinka
Czyli w najbliższym czasie będzie to 8-10 listopada z tym, że cały dzień będzie Byk miał 9 bo pozostałe dni są przejściowe Możecie z Lilą założyć spółkę na cyferki bo to jedna księzycowa rodzinka
profesorze...jak dzisiaj nie wylosują moich,to niech pocałują misia w dupę
A racja czas wpisac w profilu rozkład jazdy na najbliższe tym razem dwa tygodnie
medea...o kurdeale Ci powiem, że jak w żartach mój mnie przytula to Barry też szczekai siora raz to słyszac: przestancie się miziać juz
Lila...ja na 14:00 wysyłałem i wyszło 1/10
a na 22:00 już nie nadałem kuponu
Lila...no własnie
13,40,77
21,27,60
21,27,60
Lila....
niedługo biegi narciarskie - Bjoergen przygotowuje się
http://sport.wp.pl/kat,126354,title,Fakt-Bjoergen-powinna-biegac-z-facetami,wid,13187392,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,126354,title,Fakt-Bjoergen-powinna-biegac-z-facetami,wid,13187392,wiadomosc.html
michellex...też ostatnio co słyszałam ale pomyslałam ,a niech się dzieje wola nieba
Medea-Wydawało mi się,że dobrze znam bio."N"-ale otym przypadku nie słyszałem.Gdzie to wyczytałaś?
max...chat na FB kumam, nawet z paroma osobami gadałam juża reszta to z czasem
miszel...wspanieale wiess jak coś to masz tam pomoc ..i bedziesz wszytko wiedział .
emeryt..
michellex daj troszku na kaca
6,21,77
13,16,69
13,16,69