Wpisy 1 193 337 – 1 193 436
28 października 2012 21:19 → 28 października 2012 21:34, 100 wpisów
Lila...sopłem i za pużno wstołem
Lila...kiedys miałam wyżła niemieckiego(taki łaciaty)i była wzieta ze schroniska i zajebistaa ten jest taki inny ta sierśc i oczy
społem
Lilka
max
Lila....i dobrze ze z łóżka nie spodłem
profesorze
deki....
deki
wojtas...
wojtas
michellex
Słodki jest tylko, ze obcych nie lubi i bardzo na nich szczeka i trochę trwa zanim się do ludzi przyzwyczaja.
michellex
Słodki jest tylko, ze obcych nie lubi i bardzo na nich szczeka i trochę trwa zanim się do ludzi przyzwyczaja.
Lila...
na nie --1,10,16,34,45--
medea...ja mam teraz goldena i jest za przyjacielskija go musze bronić zamiast on mnieszczekac na wszystkich to nie fajnie, ale wiess duzo jesce od wychowania zależy
michellex
medea
medea
Lila...i papuge
lila...w domu to spokoja w blokach wiec nie ma takiej opcji jak narazie
lila...w domu to spokoja w blokach wiec nie ma takiej opcji jak narazie
deki....oj dobre
TS mnie wykiwał o 14tej,zgubił mi kupon,na którym było 7/9
Woda z sokiem
michellex
Bo goldeny to psy co to złodziejowi jeszcze w ramach aportu z przyjaźni przyniosą pod płot łup zgubiony po drodze
Bo goldeny to psy co to złodziejowi jeszcze w ramach aportu z przyjaźni przyniosą pod płot łup zgubiony po drodze
2,7,18,26,33,40,41
Lila.... deki coś chyba ukrywa
michellex
Z papugą to bym uważała, bo kiedyś widziałam na Animal Planet takiego giganta z gatunku Kakadu co to swoją panią uważał za partnerkę życiową i każde zbliżenie się do niej samca gatunku homo sapiens kończyło się dla tego ostatniego sporymi obrażeniami
Z papugą to bym uważała, bo kiedyś widziałam na Animal Planet takiego giganta z gatunku Kakadu co to swoją panią uważał za partnerkę życiową i każde zbliżenie się do niej samca gatunku homo sapiens kończyło się dla tego ostatniego sporymi obrażeniami
medea...dokładnieale takiego chciałam i kocham go za to, ze jest grzecznyi w ogóleale kiedyś, kiedyś będzie zmiana jak co
lila... nie zdradzam ale jakos musze sie rozdzielic na te 3 kochanki
Lila...
kokani co myslicie o keno
grac czy nie
grac czy nie
medeaq...wiesss ja nawet slyszalam, że koleżanka ma psa co jej męża do łózka nie chce wpuszczać
13max...
deki72
Przyznam szczerze, że kontekst Twojego pytania mi uciekł więc jakbyś mógł mi wyjaśnic o co pytasz ?
Przyznam szczerze, że kontekst Twojego pytania mi uciekł więc jakbyś mógł mi wyjaśnic o co pytasz ?
Lila...a jutro robisz pranie