Wpisy 1 193 411 – 1 193 510
28 października 2012 21:30 → 28 października 2012 21:48, 100 wpisów
medea...dokładnieale takiego chciałam i kocham go za to, ze jest grzecznyi w ogóleale kiedyś, kiedyś będzie zmiana jak co
lila... nie zdradzam ale jakos musze sie rozdzielic na te 3 kochanki
Lila...
kokani co myslicie o keno
grac czy nie
grac czy nie
medeaq...wiesss ja nawet slyszalam, że koleżanka ma psa co jej męża do łózka nie chce wpuszczać
13max...
deki72
Przyznam szczerze, że kontekst Twojego pytania mi uciekł więc jakbyś mógł mi wyjaśnic o co pytasz ?
Przyznam szczerze, że kontekst Twojego pytania mi uciekł więc jakbyś mógł mi wyjaśnic o co pytasz ?
Lila...a jutro robisz pranie
Lila...pewnie żelazko w dłoń i prasować będe a kurz się posypie
michellex
Podobno Napoleon nienawidził psów bo kiedy któregoś wieczoru chciał sobie z Józefiną zafundować gorący i szybki numerek w jej gotowalni na szlezlongu jej piesek mający legowisko pod nim po prostu w decydującym momencie ugryzł go tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną. Ja tam się nie dziwię jak by mi ktoś nagle zaczął nad łóżkiem wydawac dziwne dzwięki i jeździc sufitem legowiska w tą i w tamta stronę to też bym ugryzła.
Podobno Napoleon nienawidził psów bo kiedy któregoś wieczoru chciał sobie z Józefiną zafundować gorący i szybki numerek w jej gotowalni na szlezlongu jej piesek mający legowisko pod nim po prostu w decydującym momencie ugryzł go tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną. Ja tam się nie dziwię jak by mi ktoś nagle zaczął nad łóżkiem wydawac dziwne dzwięki i jeździc sufitem legowiska w tą i w tamta stronę to też bym ugryzła.
Lila....
lila wecie mojego kaca dam gratissss
wescie
wasyl..ja nie chcę kacadlatego nigdy się nie upijam bo nie lubie takich stanów
niepomaga
deki72
O byku to mogę powiedzieć tyle, że gra wtedy gdy Księzyc w Pannie lub Koziorożcu
O byku to mogę powiedzieć tyle, że gra wtedy gdy Księzyc w Pannie lub Koziorożcu
Losowanko już nie długo
deki
Czyli w najbliższym czasie będzie to 8-10 listopada z tym, że cały dzień będzie Byk miał 9 bo pozostałe dni są przejściowe Możecie z Lilą założyć spółkę na cyferki bo to jedna księzycowa rodzinka
Czyli w najbliższym czasie będzie to 8-10 listopada z tym, że cały dzień będzie Byk miał 9 bo pozostałe dni są przejściowe Możecie z Lilą założyć spółkę na cyferki bo to jedna księzycowa rodzinka
profesorze...jak dzisiaj nie wylosują moich,to niech pocałują misia w dupę
A racja czas wpisac w profilu rozkład jazdy na najbliższe tym razem dwa tygodnie
medea...o kurdeale Ci powiem, że jak w żartach mój mnie przytula to Barry też szczekai siora raz to słyszac: przestancie się miziać juz
Lila...ja na 14:00 wysyłałem i wyszło 1/10
a na 22:00 już nie nadałem kuponu
Lila...no własnie
13,40,77
21,27,60
21,27,60
Lila....
niedługo biegi narciarskie - Bjoergen przygotowuje się
http://sport.wp.pl/kat,126354,title,Fakt-Bjoergen-powinna-biegac-z-facetami,wid,13187392,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,126354,title,Fakt-Bjoergen-powinna-biegac-z-facetami,wid,13187392,wiadomosc.html
michellex...też ostatnio co słyszałam ale pomyslałam ,a niech się dzieje wola nieba